Dodaj do ulubionych

ODDAM 2-TYGODNIOWE KOCIAKI!

IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.08.04, 14:52
Witam!
Będąc u weterynarza z moim pieskiem pani weterynarz poprosiła mnie o pomoc w
znalezieniu domu dla kociaków.
Kociaki (on i ona) mają długą sierść, jeden jest rudy, a drugi - nie pamiętam
jakiego koloru. Kociaki mają 2 tygodnie.
Dla zainteresowanych podaję nr tel. do Pani Agaty - weterynarz.
0604822429
m-eil: aguwet@wp.pl
Kociaki są z Wrocławia
Obserwuj wątek
    • nutshell4 Re: ODDAM 2-TYGODNIOWE KOCIAKI! 06.08.04, 15:24
      Bardzo chętnie przygarnę rudego kociaka,tylko ,że jestem z Katowic.Z racji
      tego ,że kotki maja dwa tyg. była by możliwość "wykarmienia"go przez kotkę
      sąsiadów.Tylko nie wiem czy dałabym rade załatwic jakis transport.
      • Gość: WROCŁAW Re: ODDAM 2-TYGODNIOWE KOCIAKI! IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.08.04, 15:53
        Witam!
        Bardzo proszę skontaktować się z Pnią Agatą - weterynarz. Do godz. 18 jest w
        lecznicy pod nr tel. 071/325 13 03. Moze wspólnie coś wymyślicie co do
        transportu, albo z włascicielem kotków...
    • Gość: kaja1 Re: ODDAM 2-TYGODNIOWE KOCIAKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 17:26
      napisz ten watek na www.forum.miau.pl/viewforum.php?
      f=1&topicdays=0&start=0
    • Gość: LINI BIORE KOCIAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 19:28
      Och to idealna oferta dla mnie, biore rudego kotka ale mam problem jestem z
      poznania.Moze da sie załatwić jakis transport?BARDZO BARDZO BARDZO MI na tyma
      zależy...
      • Gość: Gość Re: BIORE KOCIAKA IP: *.chello.pl 08.08.04, 20:41
        > Och to idealna oferta dla mnie, biore rudego kotka ale mam problem jestem z
        > poznania.Moze da sie załatwić jakis transport?BARDZO BARDZO BARDZO MI na tyma
        > zależy...

Pytanie tylko, czy jesteś wystarczająco odpowiedzialna, by tego kociaka dostać.
        Patrząc po występach na koty.pl nie jestem tego wcale pewna.
    • Gość: LINNI BŁAGAM O POMOC!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 19:37
      Nie mam w ogole kasy na komórce a chce kotka!Tak bardzo bardzo mi zalezy!!Mój
      email to linasan@interia.pl prosze o pomoc...
      • melka9 Re: BŁAGAM O POMOC!!! 09.08.04, 11:47
        Dziecko (na pewno mentalnie), z laski swojej nie rob krzywdy kotkowi i nie
        bierz go w swoje nieodpowiedzialne rece, pobaw sie lalkami , bo one sa male i
        nie rosna.
    • Gość: Sarunia Re: ODDAM 2-TYGODNIOWE KOCIAKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 12:55
      ja mogła bym zabrac kotak, ech może naewt i dwa gdyby nie to że jestem z innego
      miasta :(.Ech niestety przyjechac bym nie mogła...Ale gdyby cos prosze o
      kontakt pod maila sarachconnorme@go2.pl
      • Gość: WROCŁAW Re: ODDAM 2-TYGODNIOWE KOCIAKI! IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.08.04, 13:23
        Proszę o więcej informacji i o ewntualnym transporcie kontaktować się z Pania
        Agatą, która jest weterynarzem i wie na ten temat kotków wszystko.
        podaję m-eila: aguwet@wp.pl
        tel. 604822429
        • Gość: SARUNIA Re: ODDAM 2-TYGODNIOWE KOCIAKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 14:32
          Cóż dojechac bym nie mogła...Niestety.Napisalam już maila Pani Agacie, lacz ona
          nie odpowiada :(.A ja bym koteczje zabrała.Gdyby nie ta odległość.
          sarahconnorme@o2.pl
    • Gość: miki Re: ODDAM 2-TYGODNIOWE KOCIAKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 16:40
      a dlaczego chce oddawać 2 tygodniowe kociaki????????
      Boże przecież to kompletne noworodki!!!
      czy nie ma możłiwości by własna mama je wykarmiła?????
      rany co to za wet który chce przekazać takie maleństwa? przecież nawet jak nie
      mają mamy to ona jako wetka najlepieuj jest w stanie się nimi zająć do np 5
      tygodnia
      proszę napisz dlaczego chcecie oddawać tak malutkie kotki?????
      • Gość: WROCŁAW Re: ODDAM 2-TYGODNIOWE KOCIAKI! IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.08.04, 14:28
        Z tego co dowiedziałam się to ci państwo chcieli je uśpić, bo jeden ma coś z
        łapką (ale ta wada w życiu mu nie zagraża), drugiemu również coś dolega, ale są
        to jakieś wady z którymi kotki będa sobie radziły. Właściciel nie chce takich
        kotków. Pani Agata poprosiła żeby nie zabijać kotków - postara się znaleźć im
        dom. Dlatego pomagam jej w tym, bo również nie jestem za tym żeby zabijać
        kociaki mimo że są niesprawne.
        Nie bardzo chcę się wypowiadać na temat kociaków i ich państwa bo ich nie
        widziałam ani nie znam.
        • Gość: miki Re: ODDAM 2-TYGODNIOWE KOCIAKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 16:54
          rozumiem, że bardzo chcą się pozbyć kociaków i boją się, że będzie z tym
          problem ale jeśli na 100% będzie załatwiony dom to może uda się wynegocjować z
          nimi by zostawili kociaki przy mamie jeszcze dwa tygodnie?? bo to chyba kwestia
          lęku, że zostaną z kotami tak ich przypiliła, nie sądzę by dwa tygodnie były
          dla nich wielką różnicą ale maluchów to przecież ogromna różnica, może da się z
          nimi dogadać...
          • Gość: WROCŁAW Re: ODDAM 2-TYGODNIOWE KOCIAKI! IP: *.kom / *.kom-net.pl 10.08.04, 18:33
            Nie wiem, nie znam tych ludzi. Jedyny kontakt mam tylko z weterynarz od której
            wiem o kociakach, zresztą ona jest teraz na urlopie - wraca za 2 tygodnie.
            pozdrawiam
            • Gość: miki Re: ODDAM 2-TYGODNIOWE KOCIAKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 20:42
              to jeśli będzie coś więcej wiadomo daj znać (namiery są na mojej stronie) mogę
              podjechać porobić zdjęcia i umieścić na mojej stronie z opisem
              (www.kocie-zycie.prv.pl) jak będą zdjęcia na pewno łatwiej będzie znaleźć dom
              • Gość: WROCŁAW Re: ODDAM 2-TYGODNIOWE KOCIAKI! IP: *.kom / *.kom-net.pl 11.08.04, 13:17
                Jak będę wiedziała coś więcej to dam znać.
                pozdrawiam
    • Gość: SARUNIA MIKI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 18:16
      Miki masz racje...Powinny być jszcze 2 tygodnie z mama ale jak już sa do
      oddania to trudno.Ja umiala bym sie zając nimi i mam kocice, ale jestem z
      Poznania, wiec odpada :(.
      • Gość: miki Re: MIKI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 21:09
        ale ja chciałam się dowiedzieć DLACZEGO są do oddania??? czy zostały
        znalezione, odratowane? czy ktoś po prostu chce się pozbyć kłopotu i tak szybko
        oddzielić je od mamy
        naprawdę chciałabym wiedzieć dlaczego... czy osoba, która umieściła ogłoszenie
        mogłaby wyjaśnić?
        • Gość: SARUNIA MIKI...ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 21:10
          Ech Miki wybacz nie mam zielonego pojęcia, ja bym je nwet wzieła ale takie
          małe...Cóż nie wiem nie ja to ogłoszenie dawalam.
          • Gość: wrocław Re: MIKI...ja IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.08.04, 13:43
            PONAWIAM PROŚBĘ JEDNAK SĄ JESZCZE TRZY 1-DNIOWE KOCIAKI. JUŻ DZISIAJ MIAŁY BYĆ
            UŚPIONE. WSZYSTKIE SĄ CZARNE. KONTAKTOWAĆ SIĘ Z GRAŻYNĄ SOBOLEWSKĄ
            TEL. 325 19 82 WROCŁAW
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka