Dodaj do ulubionych

Prawdziwy ssak

01.10.04, 13:17
Od maleńkości mój kocurek uwielbiał sobie possać np.kołderkę.Kładłam to na
karb tego, że pewnie był za wcześnie odstawiony od swojej mamy(kociak wzięty
ze schroniska)i wyrośnie,ale niestety tak mu zostało do dziś i wcale mu nie
przeszkadza ,że już jest taki duży i ciumka.Wręcz przeciwnie oddaje się temu
zajęciu z niesłychaną zaciekłością.Ciekawa jestem czy ma ktoś takie
ciumkające kocie zwierzę
Obserwuj wątek
    • default Re: Prawdziwy ssak 01.10.04, 13:38
      Z tym za wczesnym odstawieniem to niekoniecznie, mam kotkę, którą wygrzebałam
      ze śmietnika, jak miała jakieś 4 tygodnie i ona nigdy takich ciągot nie
      przejawiała, ale mam też kocisko ssące - facet ma już 3 lata, a ciągle lubi,
      kiedy jest u mnie na kolanach, wziąć do paszczy np. fałdę mojego ubrania i
      sobie possać. No i oczywiście "depcze" przy tym i wbija mi pazury w ciało ;)
      • Gość: agga Re: Prawdziwy ssak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 14:29
        moja kotka nie jest z "rozbitej" rodziny, a do dzis uwielbia ssac koniuszek
        swojego ogona - jakies 2 cm na koncu ma prawie lysy ogon.
        • Gość: srefcia Re: Prawdziwy ssak IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.10.04, 07:55
        • Gość: Stefcia Re: Prawdziwy ssak IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.10.04, 08:00
          To macie szczescie moje kocisko tez ssie ale nie kolderke tylko moje rece,
          uszy, nos, itp. w nocy jest najgorzej bo zawsze mnie obudzi lobuz.
          Nauczylam sie juz spac prawie cala pod koldra, wtedy idzie do psa ale tez
          czasami sie budze bo strasznie przy tym mlaska.
          • Gość: ewa Re: Prawdziwy ssak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 17:10
            moja kocica tez ssala koldre ale kiedy probowala to robic to ja delikatnie
            przytrzymywalismu za pyszczek. Wymagalo to sporo samozaparcia, bo kot juz byl
            prawie dorosly i wyraznie nie byl zadowolony jak to robilismy ale po kilku
            tygodniach to ssanie jej przeszlo.
            • mairki Re: Prawdziwy ssak 04.10.04, 14:49
              Straciłam nadzieję,że kiedykolwiek mój kocur się tego oduczy , ale cieszę się
              że nie jest jakimś szczególnym przypadkiem (mam jeszcze jednego młodszego
              kociaka i ani w głowie mu takie głupoty)
    • Gość: VIP-1 frred to tez prawdziwy ssak IP: *.cwshs.com 01.10.04, 15:01
      on palca lubi komus ssac, hehehe
      nie powiem wam ktorego
      bo podobno dzieci tez czytaja to forum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka