Dodaj do ulubionych

kot!!!! pomóżcie!!!!!!

IP: 217.8.163.* 26.10.04, 13:46
nie wiem co sie dzieje z moja kotka! jest juz naprawde wiekowa (pewnie pomału
zbliza sie do konca..) i zaczela strasznie sikac w calym domu. Kiedys sikala
tylko do kuwety, a teraz wszedzie gdzie sie da!!! Np. na buty calej
rodziny!!! Czy tez tak mieliscie ze swoimi ulubiencami?? Czemu tak sie
zaczela zachowywac? Jest na to jakis sposob?? Pomozcie, bo tego sie nie da
wytrzymac!!!
Obserwuj wątek
    • comma Re: kot!!!! pomóżcie!!!!!! 26.10.04, 13:54
      Nietrzymanie moczu to objaw choroby lub jakichś poważnych zaburzeń. Odwiedź
      weterynarza.
    • Gość: VIP-1 [...] IP: *.cwshs.com 26.10.04, 14:05
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: nunzia Re: kot!!!! pomóżcie!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 14:08
      Jeżeli jest wiekowa, to niestety może być objaw mocznicy. Mój kot w wieku 18
      lat też zaczął tak robić. Wybierz się jak najszybciej do lekarza, może uda się
      przedłużyć jej życie o jakiś czas, ale niestety nie na długo. Muszą zrobić
      badanie krwi i wszystkiego się dowiedzą.
      Życzę wszystkiego najlepszego.
      • Gość: Iza Re: kot!!!! pomóżcie!!!!!! IP: 217.8.163.* 26.10.04, 14:26
        dziekuje Wam bardzo! Moze nie sa to najlepsze wiesci, ale chociaz wiem, ze to
        nie kaprys, tylko jakas choroba.. Mam nadzieje, ze wszystko dobrze sie skonczy,
        choc z tego co piszecie rozumiem, ze jego zywot rzeczywiscie juz sie konczy...
        • comma Do Izy 26.10.04, 14:34
          Izo, zwierzęta, w przeciwieństwie do ludzi nie robią na złość. Trzymam kciuki
          za kotkę-seniorkę, może jej czas jeszcze nie nadszedł :-)
          • Gość: VIP-1 Re: Do Izy IP: *.cwshs.com 26.10.04, 14:54
            comma napisała:

> za kotkę-seniorkę, może jej czas jeszcze nie nadszedł :-)
            nadszedl, nadszedl
        • Gość: antypojeb [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 15:22
          • Gość: Iza Re: kot!!!! pomóżcie!!!!!! IP: 217.8.163.* 26.10.04, 15:28
            dobrze, ze sa wsrod Was ludzie, ktorzy wiedza, co znaczy delikatnosc... jesli
            ma sie zwierzaka pol swojego zycia, to wcale nie jest latwo powiedziec,
            ze "czas do piachu"...
            • Gość: antypojeb [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 15:29
              • Gość: Iza Re: kot!!!! pomóżcie!!!!!! IP: 217.8.163.* 26.10.04, 15:35
                chyba najlepiej będzie przestać z Toba dyskutowac... Bo niby co wynika z tego
                co piszesz? Odpuść sobie..
                • miss_dronio IZO :-) 26.10.04, 15:43
                  Izo trzymam kciuki i za Kotke i Za Jej Panią:) To mogą byc tylko przejściowe
                  dolegliwości. Wizyta u veta rowieje wątpliwości.
                  Pozdrawiam Serdecznie:)
                  • Gość: antypojeb [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 15:48
                  • Gość: VIP-1 Re: IZO :-) IP: *.cwshs.com 26.10.04, 15:50
                    kotu grabarza a nie weta trzeba
                    • Gość: helena Re: do Vipa i innych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 16:15
                      Zastanawia mnie skad na tym forum biorą się takie przygłupy jak VIP-1 itp.
                      Jeżeli macie w nosie zwierzęta, to po co tu wchodzicie. Nie możecie sobie
                      założyć forum na którym będziesz mógł się swobodnie wypowiadać na interesujące
                      Cię tematy (jeżeli czymś się interesujesz oprócz dokuczania ludziom).
                      Człowieku, jeżeli można Cię tak nazwać, daj sobie a przede wszystkim innym
                      spokój. Jesteś już naprawdę nuudny i pora aby dorosnąć i zająć się czymś
                      naprawdę pożytecznym.
                      • Gość: VIP-1 Re: do Vipa i innych IP: *.cwshs.com 26.10.04, 16:35
                        w nosie to ty masz smarki, smarkulo
                        a dla ciebie to ja jestem Pan VIP
                      • albert.flasz Re: do Vipa i innych 26.10.04, 16:55
                        Daj spokój, nie Ty pierwsza (i pewnie nie ostatnia) masz takie spostrzeżenia.
                        Niech sobie bełkocą, czasem przynajmniej jest się z kogo pośmiać. "Kij im w
                        oko"!
                        • Gość: VIP-1 [...] IP: *.cwshs.com 26.10.04, 17:20
                        • Gość: helena Re: do Vipa i innych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 17:20
                          Pośmiać się? To jest żenujące!!!! W tym nic nie ma do śmiechu. Kolesie są
                          idiotami, a idiotom trzeba współczuć a nie się z nich śmiać.
                          Co do Pana - na PAna to trzeba się zachowywać, mieć wygląd i kulturę. Dla mnie
                          to jesteś prostym chamem ze wsi.
                          • Gość: VIP-1 Re: do Vipa i innych IP: *.cwshs.com 26.10.04, 17:24
                            widzisz jaki z ciebie prymityw?
                            z gory zakladasz, ze na wsi to prostacy i chamy mieszkaja
                            swiadczy to tylko o tym
                            jak bardzo skurczony mozdzek masz
                            • anutkas Re: do Vipa i innych 26.10.04, 17:40
                              Najbardziej dziwi mnie, ze to sie takim dupkom nie znudzi - pieprzenie glupot
                              na okraglo i wszystkio na jedno kopyto - oprocz braku wrazliwosci i kultury
                              jakiz ograniczony repertuar i brak oryginalnosci ( ale do tego przeciez
                              potrzeba mozgu)!!! Pozalowania godne, a na pewno nie zdenerwowania ani dyskusji
                              ( bo nie ma z kim)! Kloaka jaka wylewa sie z takich osobnikow nie siega rejonow
                              gdzie przebywaja normalni ludzie - niech sie wiec ciesza bezmozgi, ze sa wsrod
                              innych bezmozgow VIPami!!! Olac ich z gory i ignorowac glupoli - to to o co
                              postuluje juz po raz kolejny na forum!
                              • Gość: VIP-1 Re: do Vipa i innych IP: *.cwshs.com 26.10.04, 17:52
                                widzisz wiesniaro?
                                postulujesz, postulujesz
                                a sama to czytasz i odpisujesz
                                ale nie dziwi mnie to jak u ciebie
                                ptasi mozdzek w wielkim lbie sie chowa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka