Dodaj do ulubionych

SZKOLENIE PSÓW W WARSZAWIE?

09.11.04, 19:42
jw.
Gdzie (w Warszawie) dobrze wyszkolić psa (chodzi o szkolenie podstawowe "Pies towarzysz")? No i ile to mniej więcej kosztuje?

HELP!!
Obserwuj wątek
    • remislanc Nie szkolenie tylko TRESURA 09.11.04, 19:55

• ag-ines-ka Re: Nie szkolenie tylko TRESURA 09.11.04, 21:17
        Może być i to i to. Wpisz w wyszukiwarkę "szkolenie psów" i przekonaj sie sam a nie robisz ze mnie idiotke :P
        • doddy Re: Nie szkolenie tylko TRESURA 09.11.04, 22:00
          Zależy w jakim rejonie Warszawy.
          Grupe szkolenie kosztuje od 400 - 600 zł.
          • ag-ines-ka Re: Nie szkolenie tylko TRESURA 09.11.04, 22:41
            Natolin... Może być Ursynów, Kabaty.
            • majka20k Re: Nie szkolenie tylko TRESURA 09.11.04, 23:20
              Naprawdę polecam - sprawdzona szkoła - Russ. Zajęcia prowadzą teraz chyba
              właśnie na Ursynowie. Numery telefonów to: 502822166 (do p. Kasi i z nią radzę
              rozmawiać) albo 7270425.
              Chodziłam tam na PTI i PT2. Moja sunia (sznaucer olbrzym) była naprawdę
              okropna. Poszłam z nia na kurs dosyć późno, ale efekty są świetne. Chodziłam na
              PTI rok temu i wtedy kosztował 300-350 zł. To naprawdę niedrogo, a są super :)
              • ag-ines-ka Re: Nie szkolenie tylko TRESURA 10.11.04, 18:22
                No i czy po takim SZKOLENIU, pies nie będzie słuchał tylko osoby z którą uczęszczał na te zajęcia?
              • ag-ines-ka Re: Nie szkolenie tylko TRESURA 10.11.04, 18:23
                Dzwoniłam :) Szkolenie w tym roku kosztuje 300 zł. Zajęcia odbywają się w weekendy po 3 godziny dziennie i zaczynają się za 2 tygodnie :) Jeszcze raz dzięki Maja!!! :)
        • remislanc Re: Nie szkolenie tylko TRESURA 10.11.04, 11:14
          ag-ines-ka napisała:

> Może być i to i to. Wpisz w wyszukiwarkę "szkolenie psów" i przekonaj sie sam
          a
          > nie robisz ze mnie idiotke :P

Ja nie chcę z nikogo robić idiotki! Wpisz sobie "tresura psów"!
          Nawiązalem do waszego stwierdzenia, że PSY szkolicie a zwierzęta w cyrku są
          TRESOWANE! A według Encyklopedii PWN wy tresujecie a nie szkolicie. A używacie
          tylko lagodniejszego określenia - bo jak można tresować członka rodziny?
          pzdr.
          >
          • aniela5 Re: Nie szkolenie tylko TRESURA 11.11.04, 00:03
            remislanc napisał:

> ag-ines-ka napisała:
            >
            > > Może być i to i to. Wpisz w wyszukiwarkę "szkolenie psów" i przekonaj sie
            > sam
            > a
            > > nie robisz ze mnie idiotke :P
            >
            >
            > Ja nie chcę z nikogo robić idiotki! Wpisz sobie "tresura psów"!
            > Nawiązalem do waszego stwierdzenia, że PSY szkolicie a zwierzęta w cyrku są
            > TRESOWANE! A według Encyklopedii PWN wy tresujecie a nie szkolicie. A
            używacie
            > tylko lagodniejszego określenia - bo jak można tresować członka rodziny?

przyznaje Ci racje-tez tak uwazam. Polecam wrzucenie w wyszukiwarke KLIKIER.
            > pzdr.
            > >
            >
            >
    • ag-ines-ka Re: Nie szkolenie tylko TRESURA 10.11.04, 14:02
      A zapomniałam...

DZIĘKI MAJA!!! :)
      • ag-ines-ka Re: Nie szkolenie tylko TRESURA 10.11.04, 23:40
        Jesu... mój pies (a raczej suka) to jedna wielka zlewka wszystkiego :| Zero reakcji na zawołanie, totalna OLEWKA z jej strony :| Mam nadzieje ze szkolenie coś da bo będziemy mieli w domu przerąbane :|
        • doddy Re: Nie szkolenie tylko TRESURA 11.11.04, 01:08
          Jeśli Twoja suczka do Ciebie nie przychodzi na zawołanie, to polecam linkę
          około 10 metrową i tony smakołyków.
          Za każdym razem jak przywołujesz posa dajesz smakołyk. Pies musi skojarzyć, że
          powrót jest zawsze atrakcyjny.
          Napisz jakie masz konkretnie problemy, to napiszę co masz robić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka