pejsaty 14.12.04, 22:39 uprzejmie informuje, ze na gazetowym czacie powstal pokoj, na ktorym prowadzic mozna dyskuje na temat zwierzakow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pejsaty uwaga 15.12.04, 11:35 jak ktos bedzie chcial zamienic pare slow ze slynnym aesem pejsatym i nie mniej slynna aeska edzioszka to zapraszam dzis o 20 na czacie w pokoju zwierzyniec. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: uwaga 15.12.04, 12:43 pejsaty napisał: > jak ktos bedzie chcial zamienic pare slow ze slynnym aesem pejsatym i nie nie ASem, tylko ASSem, co juz tutaj ustalone zostalo na ktorym to wlasnie forum, ta "slawa" sie okryles, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula.m Re: uwaga 15.12.04, 13:02 Już widać, kto BĘDZIE CHCIAŁ zamienić parę słów!! Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: uwaga 15.12.04, 13:16 rownie dobrze mozna tutaj pare slow zamienic, po co tam? tylko, ze tutaj to pejsacz jakos zbyt chetny do rozmowy nie jest jak mu temat nie pasuje, to glupa tnie i pod byle jakim powodem (czesto bez powodu) wycina bo to niby ze nie na temat, albo jak na temat, to pejsaczowi nie odpowiadajacy tak jak na przyklad imie mojej swinki bardzo nie lubi gdy ja pejsik nazywam a to jest w koncu moja swinka i bede ja nazywal jak chce Odpowiedz Link Zgłoś
sza.raczek Re: czat: pokoj zwierzyniec 19.12.04, 19:44 Od siebie dodam - uprzejmie zapraszam :))) Odpowiedz Link Zgłoś