dorek73 16.12.04, 16:06 Co kupujecie swoim zwierzakom pod choinkę?Ja najczęściej kupuję pluszaki,ale może macie jakiś inny pomysł na prezent.Z góry dzieki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontarian Re: Prezenty 16.12.04, 16:25 ja swojej swince proteze kupie zeby mogla chodzic jak jej tylko jedna szynke wytne Odpowiedz Link Zgłoś
uzdrawiacz-zoofili Re: Prezenty 16.12.04, 20:22 kaganiec na superglue - nie bedzie musial zakladac non-stop Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Prezenty 16.12.04, 21:31 NIe przejmuj sie głupimi dopiskami trolli powyżej. Ja swojemu pieskowi kupuję kośc denta-rask. Opakowanie przy otwieraniu bardzo szeleści i sprawia to psiakowi wielka radość:) Odpowiedz Link Zgłoś
szamaniasty Re: Prezenty 16.12.04, 23:08 Głupimi dopiskami trolli, czy dopiskami głupich trolli? Zresztą żadna różnica. To i tak działa na zasadzie relacji przechodniej. ;) Piesowi pewnie też kupię jakiś smakołyk, ale raczej nic twardego, bo już bidula wiekowa trochę i ząbki zaczynają się ruszać. :( Stadko pajączków za to dostanie soczyste świerszczyki, a jeden z nich może wreszcie przeprowadzi się do nowego domku. :) Póki co brakuje mi nadal podłoża do terrarium. :( Odpowiedz Link Zgłoś