fela_87 12.03.05, 17:27 Hej mam szczurzyce ,która od paru godzin jest osowiała,nie chce sie bawic oraz gdy ja podnosze zaczyna piszczec.Prosze o rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fedorczyk4 Re: Osowiała szczurzyca 12.03.05, 20:54 Raczej skontaktuj sie z weterynarzem bo to nie sa dobre objawy Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Do lekarza!!! 14.03.05, 11:23 fela_87 napisała: > Hej mam szczurzyce ,która od paru godzin jest osowiała,nie chce sie bawic > oraz gdy ja podnosze zaczyna piszczec.Prosze o rady. moze ja bolec brzuszek, moze cos inneo. Trzeba isc do lekarza, najlepiej specjalisty od malych gryzoni. Skad jestes? tu strony z adresami lekarzy od gryzoni free.of.pl/s/szczury/chorob2.html www.szczury.rzeszow.info.pl/forum/viewforum.php?f=13&sid=a96f11e608cd8eb8806371ea25d78dc6 www.forum.kroliki.com/viewtopic.php?t=5622 ochomikach.w.interia.pl/chorob2ch.htm upewnij sie, ze jest lekarz od malych gryzoni, to jest osobna specjalizacja. CZasami na te listy wpisuje sie "rewelacyjnych" lekarzy od... kotow czy psow albo takich , ktorzy gryzoniowi tylko zastrzyk robili. Odpowiedz Link Zgłoś