yb 14.03.05, 22:28 Kto z Was wie od jakich roślin stronią koty? Mieszkam w blokowisku na parterze. Pod balkonem ogródek, ktory dzikie koty wybrały na toaletę. Może obecność jakiejs rośliny zniechęci je do odwiedzin tego terenu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus22 Re: Koty i rośliny 15.03.05, 19:36 .. mozesz ulozyc na ziemi cos klujacego albo powtykac gesto patyki. Koty nie lubia jak cos je kluje w lapy.. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
yb Re: Koty i rośliny 15.03.05, 23:33 ...nie o to mi chodziło. Nie chcę znęcać się nad kotami. Tak jak istnieje kocimiętka to może istnieje też kocizniechętka? Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Koty i rośliny 16.03.05, 04:08 Oh nie, to nie jest znecanie sie tylko wlasnie zniechecanie. Kot po prostu woli zrezygnowac z wchodzenia w takie miejsce, nawet sie nie probuje narazac na jakies przykrosci. Spokojnie odchodzi w lepsze miejsce ... Co do anty-mietki to niby jest taka roslina Coleus Canina, ale moje koty jakos to olewaly... Moze jakby tak nasadzic duzo.. www.buckingham-nurseries.co.uk/acatalog/product_54609.html Venus Odpowiedz Link Zgłoś