sarabi1 27.04.05, 19:26 Prosze poradzcie mi do jakiego weta pojsc w Bielsku.Ciezko mi wyjsc z domu a nie chcialabym chodzic od jednego chalturnika do drugiego.Ktora lecznica godna jest polecenia.Pomozcie prosze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adek28 Re: BIELSKO-BIALA 30.04.05, 12:25 Ja chodzę do Arki , dr Watroba i ekipa jest b fajna Nie mieszkam tu dlugo , ulicy nie znam Jadac od Dworca PKP , skrecasz prawie na wysokosci "Prezydenta" w prawo i po stu metrach po prawej stronie jest taki plac , to tam. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
a_na Re: BIELSKO-BIALA 30.04.05, 13:05 adek28 napisał: > Ja chodzę do Arki , dr Watroba i ekipa jest b fajna > Nie mieszkam tu dlugo , ulicy nie znam > Jadac od Dworca PKP , skrecasz prawie na wysokosci "Prezydenta" w prawo i po > stu metrach po prawej stronie jest taki plac , to tam. I ja polecam ARKĘ,ul.Sienkiewicza 9,tel. 82 200 10 - moje psy (teraz sześć) są pod opieką pani dr Dudzik od ok.11 lat....a pani dr Dudzik przyjmuje od 8 do 12 pn-pt. Odpowiedz Link Zgłoś