cheesey 06.05.05, 11:37 bo sa sami. bo ludzie z rodzinami, dziecmi itd trzymaja dystans od psow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika Re: glownie ludzie samotni zakochuja sie w psach 06.05.05, 11:45 a skąd taki śmiały wniosek? Odpowiedz Link Zgłoś
llora Re: glownie ludzie samotni zakochuja sie w psach 06.05.05, 11:52 znam mnóstwo rodzin w których jest pies. W mojej też... Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczuria Re: glownie ludzie samotni zakochuja sie w psach 06.05.05, 12:13 cheesey napisała: > bo sa sami. > bo ludzie z rodzinami, dziecmi itd trzymaja dystans od psow. ha, ha, ha, ha, moi rodzice, dziadkowie to też samotni i bezdzietni, ha, ha, ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: glownie ludzie samotni zakochuja sie w psach 06.05.05, 12:28 hyhy, to u moich przodków były same niepokalane poczęcia? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ina11 Re: glownie ludzie samotni zakochuja sie w psach 06.05.05, 13:18 a u moich przodków rozmnażanie przez pączkowanie lub zapylenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian ja bym to troche inaczej ujal 06.05.05, 13:23 glownie ludzie samotni maja swira na punkcie psow i kotow Odpowiedz Link Zgłoś
cleo_1 Re: ja bym to troche inaczej ujal 06.05.05, 14:19 Ty masz swira na punkcie ludzi, i nikt Ci nie wypomina:) badz wyrozumialy Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: ja bym to troche inaczej ujal 06.05.05, 14:25 przeciez ja nikomu nic nie wypominam tylko stwierdzam fakty Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi23 Re: ja bym to troche inaczej ujal 06.05.05, 14:53 Ontarian jest tu zdrowo normalny, tylko jakoś nikt go nie rozumie. i ma poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
ania1964 a ja to ujmę jeszcze inaczej 06.05.05, 14:59 każdy troll ma swojego przydupasa. Nie można znaleźć porozumienia z normalnymi to się kadzi trollowi. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi23 Re: a ja to ujmę jeszcze inaczej 06.05.05, 15:09 Ojoj, jaka miła Ania. Tak się składa, że jestem tu nowa i wcześniej nie znałam Ontariana, ale po przeczytaniu kilkunastu jego postów stwierdzam, że jest normalny bo nie bierze wszystkiego dosłownie, potrafi znaleźć sedno w sprawie i ma poczucie humoru. owszem czasami walnie cos z grubej rury niezbyt mądrego-zawsze jest jakaś czarna owca-a nasz Ontarian robi się na czarno nie widzisz tego? To tylko pozory. za to Tobie pogratulować elokwencji i kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
comma Re: a ja to ujmę jeszcze inaczej 06.05.05, 18:57 pepsi23 napisała: nasz Ontarian robi się na czarno nie widzisz tego? To tylko > pozory. Nie obchodzi mnie TWÓJ ontarian i proszę mów za siebie. Nie przypominam sobie, by ktokolwiek na tym forum upoważniał cię do zabierania głosu w czyimkolwiek imieniu. To tak a propos kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: a ja to ujmę jeszcze inaczej 06.05.05, 19:37 a kto powiedzial przecinku, ze ty jestes w tej grupie "nasz"? ty jestes w innym, jednoosobowym zbiorze wiec morda w kubel i nie wtracaj sie jak dorosli rozmawiaja TWOJ VIP-1 Odpowiedz Link Zgłoś
ania1964 PEPSI!! Szybko czytaj! Jaki dowcipny post! 06.05.05, 19:46 Pepsi, pepsi! dawaj do postu ontariana! Mówię ci - boki ze śmiechu zrywać - dowcip, finezja, elegancja, wysoka kultura osobista (to zdaje się dla ciebie niezwykle istotne)! No to z naszym ulubionym pozdrowieniem: "pepsi, morda w kubeł"! Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian ciesze sie aniu, ze post ci sie spodobal 06.05.05, 19:52 ania1964 napisała: > Pepsi, pepsi! dawaj do postu ontariana! Mówię ci - boki ze śmiechu zrywać - uwazaj zebys z krzesla nie spadla > dowcip, finezja, elegancja, wysoka kultura osobista no dziekuje, dziekuje i postaram sie, zebys sie w przyszlosci nie zawiodla > (to zdaje się dla ciebie > niezwykle istotne)! widze, ze dla ciebie tez zwlaszcza, ze z taka gorliwoscia moje posty czytasz > No to z naszym ulubionym pozdrowieniem: aniu, szoruj kapcie Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi23 Anusiu 09.05.05, 11:25 Przecież pisałam, że i Ontarianowi się zdaża walnąć, ale poczytaj posty poniższe i zadaj sobie pytanie kto jest gorszy. Pogratulować. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi23 Piatek? 06.05.05, 15:20 Ludzie wyluzujcie, idzie weekend, żeby aż wam postyu wycinali? Nerwy na wodzy. Odpowiedz Link Zgłoś
nxo Re: glownie ludzie samotni zakochuja sie w psach 06.05.05, 15:20 Ontarian rzeczywiście ożywia to forum i poczucia humoru i dystansu do rzeczywistości nie można mu odmówić, ale nie można go traktować do końca poważnie, bo lubi podpuścić. A czasem jak mu weny brakuje to sadzi tak żałosny tekst jak w wątku "Pies?", że się nawet odpowiadać nie chce. A tu akurat się z nim zgadzam - rzeczywiście wiele ludzi uwielbia psy ale to głównie samotni dostają na ich punkcie fioła, po prostu pies staje się najważniejszą osobą, towarzyszem i przyjacielem. I nie widzę w tym nic złego, obie strony na tym korzystają. Aha, ontarian, daruj sobie ciętą odpowiedz na mój post, bo wiesz jak ci odpowiem... Pozdrowienia od świrka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nxo Re: glownie ludzie samotni zakochuja sie w psach 06.05.05, 15:24 hmmm, nie wczytywałam się specjalnie w post ani, rzuciłam okiem tylko, ale chyba nie było tam nic takiego zeby az wycinac... Czy admin na tym forum nie jest troche przewrazliwiony? Odpowiedz Link Zgłoś
vip_wielka8 Re: glownie ludzie samotni zakochuja sie w psach 06.05.05, 15:35 Chyba jest, ale wiesz - może ma dzisiaj zły dzień, bo "ta telewizja tak ogłupia, żeby te bachory rodzić ciągle!" - trzeba wybaczyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi23 Re: glownie ludzie samotni zakochuja sie w psach 06.05.05, 15:49 telewizja ogłupia, żeby te bachory rodzić...he, he: ale kto będzie na nas pracowac jak juz zgrzybiejemy i koty będą na nas leżały a my nie będziemy mogli wstać bo kot przygniótł? A kto będzie brał psy od pani M. ze schroniska? Pewnie, że trzeba wybaczyć krótrkowzroczność. Odpowiedz Link Zgłoś
nxo Re: glownie ludzie samotni zakochuja sie w psach 06.05.05, 15:56 Błagam, nie przenoście tu tego wątku o p. Magdzie!!! Jeden kilometrowy wątek o wyższości dzieci nad psami (ew. odwrotnie jak ktoś woli) w zupełności wystarczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi23 Re: glownie ludzie samotni zakochuja sie w psach 06.05.05, 15:58 Sory, ale jakoś tak się prosiło.... Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi23 Re: glownie ludzie samotni zakochuja sie w psach 06.05.05, 15:27 Zgadzam sie z Tobą, czasami walnie, ale co tam. Smutno by było. I podpuszcza też. Ja mam pełną rodzinę, 2 kocice, kiedyś psa i dalej mam świra na punkcie psów, kotów i innych futrzaków. I płaczę jak widzę nieszczęście zwierzaka i nie wstaję jak kot leży na moich kolanach bo nie chcę go zganiać, niech sobie leży jak mu tu dobrze- wołam domowników by mi coś tam podali. Jest tez prawda w tym, że samotni mają świra na ich punkcie bo nie mają innego bliższego obiektu do kochania. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian dobre, to mi sie podoba, hehehe 06.05.05, 16:05 pepsi23 napisała: > i nie wstaję jak kot leży na moich kolanach bo nie chcę go zganiać, > niech sobie leży jak mu tu dobrze- wołam domowników by mi coś tam podali. nocnik tez? Odpowiedz Link Zgłoś
rudawka.gay.ok Re: dobre, to mi sie podoba, hehehe 06.05.05, 16:14 świeżą podpaskę też? Odpowiedz Link Zgłoś
ania1964 Re: dobre, to mi sie podoba, hehehe 06.05.05, 16:15 Vipuchna jakiś ty słodziutki! Napisz jeszcze coś tak uroczo i słodko do pepsi. Dziewczyna bedzie zachwycona! To taka wielbicielka dobrych zartów! Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: dobre, to mi sie podoba, hehehe 06.05.05, 16:29 ania1964 napisała: > Vipuchna jakiś ty słodziutki! wiedzialem, ze mnie lubisz > Napisz jeszcze coś tak uroczo i słodko do pepsi. przy innej okazji teraz jakos tak nie moglem sie powstrzymac > Dziewczyna bedzie zachwycona! To taka wielbicielka dobrych zartów! nie ona jedna Odpowiedz Link Zgłoś
gossia1 Re: dobre, to mi sie podoba, hehehe 06.05.05, 19:55 Nieprawda, że tylko ludzie starzy. Ja jestem młoda i od zawsze uwielbiam zwierzęta nie tylko psy. To kwestia wraźliwości. Odpowiedz Link Zgłoś