Gość: M IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.07.02, 21:30 Zachwyciła mnie ta rasa - jezeli ktoś może podać jakieś namiary to bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: Chcę kupic kotkę rasy Brytyjski błękitny..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.07.02, 22:44 Miał być Brytyjski niebieski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Virge Re: Chcę kupic kotkę rasy Brytyjski błękitny..... IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.07.02, 01:18 Tu masz adresy: www.shkrp.waw.pl/brytyjskie.htm - adresy hodowli brytyjskich zarejestrowane w Oddziale I Stowarzyszenia Hodowcow Kotow Rasowych w Polsce, www.koty.pl/pzfkotyrasowe/muezzi.html - hodowla zarejestrowana w PZF, www.kotybrytyjskie.prv.pl/ - hodowla zarej. w SHKRP, planowane mioty - listopad i styczen www.amica.poznan.pl/silver.html - do odbioru kocieta po 30 lipca koty.poznan.multinet.pl/brytyjskie.htmlhttp://cat.fs.com.pl/koty/rasy/krotko/bri/foto/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Chcę kupic kotkę rasy Brytyjski błękitny..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 08:09 Dzięki serdeczne za info :)) Odpowiedz Link Zgłoś