martyna1231 26.07.05, 11:23 Witam wszystkich Poszukuję dobrego weterynarz,na terenie sląska lub Zagłębia. Chodzi mi o lecznicę gdzie mogła bym wykonać wszystkie badania od A do Z mojemu 7 letniemu kocurowi i wysterylizować kotke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika Re: Śląsk,Zagłębię dobry weterynarz. 26.07.05, 11:27 Moliccy w Dąbrowie Górniczej są spoko Odpowiedz Link Zgłoś
martyna1231 Re: Śląsk,Zagłębię dobry weterynarz. 26.07.05, 12:11 Słyszałam o tej lecznicy ,czy mają tam sprzęt np:do zrobienia USG??? Jakie jest podejście do zwierząt,czy lekarz jest stały tzn:czy można umówić się do określonego lekarz ,czy wszystko jest na chybił trafił?? Jaki dobry konkretny lekarz??? Rezygnuję z obecnej lecznicy po 7 latach ,ze względu na rutyniarskie podejście do zwierząt,a także ze względu na to że nie można było umówić się do konkretnego lekarza . Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Moliccy 26.07.05, 13:41 www.molicki.pl/ nie wymieniaja. musisz doytac. Maja filie,ale nie moge teraz nalezc gdzie. I maja szczurnietego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Moliccy 26.07.05, 13:46 w Sosnowcu mają filię - tam syn ma lecznicę. Odpowiedz Link Zgłoś
formica25 Re: Śląsk,Zagłębię dobry weterynarz. 26.07.05, 14:07 ja polecam lecznice dr.Marka Parczyka! przyjmuje w Chorzowie na ul.Katowickiej codziennie od 14 lub do 12 w Zabrzu na PIłsudskiego obie lecznice są jego.Maja rtgi i usg i moim zdaniem jest "fachowcem" . Można sie umawaiac do konkretnego lekarza. wiecej info udziele: formica@autograf.pl bo nie czesto tu zagladam Odpowiedz Link Zgłoś