Dodaj do ulubionych

ZGWAŁCONA KOTKA - ŚWIAT SIĘ WALI

02.08.05, 00:16
Słuchajcie, dziś w poznańskiej Wyborczej przeczytałam ogłoszenie o adopcji
kotki o imieniu Zosia, która jest słodka, ale wymaga dużo uczucia i opieki bo
jest po potwornych przejściach. Napisano, że została zgwałcona i z tego
powodu ma uszkodzone mięśnie odbytu. Na jakim my świecie żyjemy?
Obserwuj wątek
    • racuszka Re: ZGWAŁCONA KOTKA - ŚWIAT SIĘ WALI 02.08.05, 00:18
      Ludzie co za życie jak można coś takiego zrobić :(
      • kakui Re: ZGWAŁCONA KOTKA - ŚWIAT SIĘ WALI 02.08.05, 00:29
        no wlasnie mnie zdziwilo tez to ogloszenie. przepraszam co ja zgwalcilo?
        zoofil? toz to go do gniezna do razu!!!!!!!!! to trzeba miec niezle psyche
        zjechana.
        • wiesia.and.company Re: ZGWAŁCONA KOTKA - ŚWIAT SIĘ WALI 02.08.05, 08:27
          Rany boskie!!!!!
          No nie wiem, jakie kary można zastosować wobec takiego bydlaka. Pewnie to bydlę
          nawet nie odczuje niczego z uwagi na niską szkodliwość społeczną czynu, i
          będzie takie coś zagrażać innym, teraz zwierzętom, bo bezradne, potem dzieciom.
          Ale koteczka, co z nią dalej....Myślę, że powinna trafić do kobiety. Sama już
          nie mam miejsca, ale z punktu bym wzięła biedactwo. Teraz adopcji może dokonać
          naprawdę cierpliwa dusza, która wyleczy rany u weterynarza i psychiczne.
    • kasiar74 Re: ZGWAŁCONA KOTKA - ŚWIAT SIĘ WALI 02.08.05, 10:24
      brrrrr
    • monia1492 Re: ZGWAŁCONA KOTKA - ŚWIAT SIĘ WALI 02.08.05, 11:28
      No nie moge zo za psychol to zrobił!!! Jetem taka wściekła! Przeczytałam kiedyś w gazecie, że jakiś chłopak zgwałcił bodajże pitbula. Pogardzam takimi ludźmi
    • agnida Re: ZGWAŁCONA KOTKA - ŚWIAT SIĘ WALI 02.08.05, 11:50
      ale moze pies ja zgwalcil
      • wiesia.and.company Re:do haska-mi -możesz coś bliższego nt.ogłoszenia 02.08.05, 13:06
        Może trzeba byłoby na forum miau alob jeszcze na prywatnym koty dać informację.
        Co prawda większość z nas i tak odwiedza forum prywatne koty, ale może...
        albo adopcje na tym forum?
        Naprawdę wypadałoby kotce jakoś pomóc, bo nie może zostać bez dobrej i czułej
        opieki.
        Pozdrawiam
        • haska-mi Re:do haska-mi -możesz coś bliższego nt.ogłoszeni 02.08.05, 23:42
          Gazeta jest u teściowej, jutro zadzwonię żeby poszukała podany tam nr telefonu
          i podam go w obieg.
        • mysiam1 Re:do haska-mi -możesz coś bliższego nt.ogłoszeni 02.08.05, 23:43
          wiesia.and.company napisała:

> Może trzeba byłoby na forum miau alob jeszcze na prywatnym koty dać
          informację.
          > Co prawda większość z nas i tak odwiedza forum prywatne koty, ale może...
          > albo adopcje na tym forum?
          > Naprawdę wypadałoby kotce jakoś pomóc, bo nie może zostać bez dobrej i czułej
          > opieki.
          > Pozdrawiam

Wątek na ten temat jest już na miau.
    • ontarian [...] 02.08.05, 14:01
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • m.pw Re: ZGWAŁCONA KOTKA - ŚWIAT SIĘ WALI 02.08.05, 22:24
      moim zdaniem powinno sie faceta pozbawic narzedzia zbrodni, tak jak wiele lat
      temu zrobila to pewna lek wet gosciowi który ja zgwalcil - dala mu cos na
      spanie i wykastrowala. Mam dla niej wielkie uznanie choc sad byl odmiennego
      zdania.
      brawo Pani dr!
      • b-beagle Re: ZGWAŁCONA KOTKA - ŚWIAT SIĘ WALI 02.08.05, 23:19
        m.pw napisała:

> moim zdaniem powinno sie faceta pozbawic narzedzia zbrodni, tak jak wiele
        lat
        > temu zrobila to pewna lek wet gosciowi który ja zgwalcil - dala mu cos na
        > spanie i wykastrowala. Mam dla niej wielkie uznanie choc sad byl odmiennego
        > zdania.
        > brawo Pani dr!

Też tak uważam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka