Gość: shisha IP: 62.233.242.* 30.09.02, 09:50 Szukam informacji na temat tchórzofretki. Szczególnie, gdzie najlepiej kupić. Jakie jedzenie jest najlepsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piasia Re: tchórzofretka - szukam informacji IP: 2.4.STABLE* / *.gazeta.pl 30.09.02, 12:02 fretki.it-solutions.pl/ republika.pl/erato/ Odpowiedz Link Zgłoś
beata64 Re: tchórzofretka - szukam informacji 08.10.02, 16:14 wydaje mi sie, ze w tym roku, to juz troche za pozno, chociaz jeszcze niedawno widzialam jedna w Galerii Mokotow, ja swoja tez tam kupilam, jest kilka fajnych stronek, na jakiejkolwiek przegladarce wrzuc haslo "tchorzofretka" i juz, a najwiecej informacji mozna znalezc na stronkach anglojezycznych (tchorzofretka = ferret) moja najchetniej je surowe mieso - drob lub wolowine (wieprzowiny nie mozna) i tak wychodzi tez najtaniej, je tez sucha karme i puszki dla mlodych kotow, a ostatnio w tym sklepie w Galerii pojawila sie karma dla tchorzofretek, ale chyba jest niewarta swojej ceny, bo fretka wcale za nia nie przepada pozdrawiam i zycze milej zabawy Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shisha Re: tchórzofretka - szukam informacji IP: *.trzepak.pl 10.10.02, 20:35 Dzięki za podpowiedzi. Strony www oczywiście przeszukałam, ale każda dodatkowa informacja jest cenna:) Fretka u mojego chłopaka na razie zdrowo rośnie:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiszpan Re: tchórzofretka - szukam informacji IP: 213.25.43.* 20.02.03, 15:35 mam pytanie o zapach fretki... czy trzymana w domu nie śmierdzi? a jak z jej "szkodliwością" dużo rzeczy poniszczy w domu? aha i czy nie znaczy terenu jak koty czy psy? PZDR! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józia Re: tchórzofretka - szukam informacji IP: 212.75.99.* 24.02.03, 15:20 Ja też słyszałam, ze fretki smierdzą. Spodziewałam się "zapaszku" takiego jak przy niektórych klatkach w ZOO. Nic bardziej mylnego. Moja kolezanka ma fretkę i miałam się okazję przekonać, ze owszem, te zwierzątka maja specyficzny zapach, ale ku mojemy zdziwieniu jest to bardziej zapach, chmmm, perfum starej ciotki. Możliwe, ze to jakieś piżmo, albo coś w tym stylu. Dosyć to to intensywne i zostaje na rękach jak sie głaszcze, ale od biedy można się przyzwyczaić. Pozdrawiam J. Odpowiedz Link Zgłoś