blathama 31.12.05, 01:16 znalazłem ostatnio w sklepie zoomania.pl/ karmę dla szczeniaków Arion Puppy. Kolega mi ja mocno poleca. Co sadzicie o karmach tej firmy i czy moge bez obaw podawać ja mojemu 3 miesiecznemu labradorowi ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urbanchaos Re: Karma dla labradora -co wybrać ? 31.12.05, 11:28 a co dawał hodowca ? powinieneś go stopniowo przestwaiać mieszać ze starą karmą ja na moim wypróbowałam wszystkie dostępne karmy poza Hillsem i wreszcie Bosch chyba mu smakuje polecam też Acanę,Nutrę Gold Odpowiedz Link Zgłoś
ariella Re: Karma dla labradora -co wybrać ? 31.12.05, 19:04 moja suka je ariona - rozne wersje,ma juz 2 lata i wyglada na to, ze wszystko ok, co wiecej, nawet zdarza sie jej zjesc ja bez polania np kefirem, co przy innych zarciach sie nie zdarza., ja korzystam z telekarmy (sa na allegro) dwa wory 15 kg za 130 zl chyba. Ci z telekarmy twierdza, ze to jest dobre zarcie, tylko od niedawna w Polsce i malo znane, dlatego tansze. A co do szczeniaka takiego malego - nie wiem, najlepiej wez ulotke i pokaz wetowi, niech sprawdzi, czy sa tam te wszystkie kwasy i inne potrzebne chemikalia ;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś