patinka5 30.01.06, 23:37 mam dwa koty: małego kotka i kocice jego matkę czy to jest mozliwe że oni razem mogą mieć małe?? czy wogóle kocica wie że to jej syn i takie tam pytam się bo się boje że może ześ z nim a ja nie chce więcej kotów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patinka5 Re: koty 30.01.06, 23:39 Tylko nie piszcie mi o wykastrowaniu kota bo tyle to ja wiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: koty 31.01.06, 00:56 No skoro wiesz, że trzeba wykastrować to pewnie zamierzasz to uczynić, więc czym się martwić?? Odpowiedz Link Zgłoś
patinka5 Re: koty 31.01.06, 14:08 Tak zamierzam ale nie tak prędko ( brak kasy ) i obawiam się że kocica może z swoim synem mieć małe jest to możliwe ?? Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: koty 31.01.06, 14:12 atinka5 napisała: > obawiam się że kocica może z swoim synem mieć małe jest to możliwe ?? zwyczajnie. Instykt rozrodczy czy jak go nazwac. Zwierzeta nie maja poczucia pokrewieństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
jaola4 Re: koty 31.01.06, 18:43 Witaj.Owszem kotka przyprowadzi Ci małe jeśli nic z tym nie zrobisz, a co najgorsze to bardo prawdopodobne jest to, że kociaki będą upośledzone.(np. brak tylnich łapek, lub inne niedoskonałości) dlatego nie wolno pozwolić na "kazirockie małżeństwo" Odpowiedz Link Zgłoś