stella83 21.02.06, 09:04 Mam pytanie. Czy wiecie moŻe jak upewnić się ze królik miniaturka to napewno miniaturka?Gdzie jest w Warszawie największy wybór króliczków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rezurekcja krolik nie tylko miniaturka to nie zabawka 21.02.06, 09:32 stella83 napisała: > Mam pytanie. Czy wiecie moŻe jak upewnić się ze królik miniaturka to napewno > miniaturka? kupujac u hodowcy. Zastanow sie dobrzeprzed zakupem krolika. Krolik niejst zabawka, trzeba mu zapewnic spror ruchu i niemniej miejsca, w ktorym tego ruchu bedze zazywal. Samce sikaja poniewaz znacza swoj teren. Obgryzaja, skacza, bobki potrafia zostawic. zanim kupisz przeczytaj www.uszata.com/eksplorer/zanim/zanim.html www.kazior5.com/ - tu takze lista lekarzy Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: KRÓLIK MINIATÓRKA...? 21.02.06, 14:32 to bardzo proste. Kup króliczeńka malutkiego. Jeżeli po roku dalej będzie króliczeńkiem będzie oznaczać, że to miniaturka. Jeżeli będzie królem - znaczy że ktoś Cię wyrolował. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszkacan Re: Krrolik miniaturka 24.02.06, 17:05 Jesli kupi sie krolika "malego", to on bedzie tylko mlody (za mlody, pewnie powinien wciaz byc przy matce i ssac mleko), a nie miniaturowy. Jedyna metoda na to, zeby miec miniaturowego, to zaadoptowanie doroslego miniaturowego krolika. Zreszta, wiekszosc krolikow w Polsce to malutkie mieszance, ale nie miniaturki. Pozdrawiam Anuszka www.uszata.com Odpowiedz Link Zgłoś
agasik4 Re: Krrolik miniaturka 24.02.06, 21:00 Miniaturki mają dużo mniejsze uszka, a raczej słuchy :-) w ogóle jak sa młode są naprawdę maleńkie, mieszcza się w złożonych dłoniach. Najlepiej kupowac u hodowcy bo w sklepach zoologicznych też sprzedają miniaturki które potem maja po 4 kg. Mi dawny klient-hodowca poradził zwrócić uwagę właśnie na uszka, mają byc króciutkie. Nie wiem czy dobrze wybrałam czy tylko mi się udało ale mój własnie jest miniaturka. Odpowiedz Link Zgłoś
grzehuu Małe jest duze :D 01.03.06, 21:31 Królik miniaturka zajmuje pózniej 3/4 klatki :D Odpowiedz Link Zgłoś