Gość: KAMA IP: 195.117.68.* 23.11.02, 08:11 MAM SUCZKĘ - CHCĘ PODYSKUTOWAĆ NA TEMAT ; CHARAKTERU , INDYWIDUALNOŚCI PIELĘGNACJI I.T.D. kama Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: u-2 Re: WEST HIGHLAND WHITE TERRIER IP: 195.117.68.* 29.11.02, 22:38 mam szczeniaczka i też nic nie wiem. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porron Re: WEST HIGHLAND WHITE TERRIER IP: proxy / 157.25.84.* 02.12.02, 15:40 Też mam taką sunię, ma teraz 10 miesięcy. Jest kochana, mądra. Dokładnie wie co się do niej mówi i czy zrobiła źle, czy dobrze, ale i tak zbroi. Jest niesamowicie towarzyska, najchętniej nie spędzałaby nawet 30 sek. sama. Natomiast jak śpi to niech się cały świat wali - nie ruchy ogonkiem, pani może ją przenosić gdzie chce i jak chce. Jak komputer - jak się zatnie to nie ma siły. Jako młody psiak boi się wszystkiego na podwórku i szczeka lub ucieka z podwiniętym ogonem, a jako prawdziwy terier chce być królem (królową) podwórka. Więc najpierw poszczeka sobie a potem chowa się za moje nogi albo prosi na ręce. W razie potrzeby służę innymi obserwacjami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMA Re: WEST HIGHLAND WHITE TERRIER IP: 195.117.68.* 02.12.02, 22:02 MOJA SUNIA MA 15 MIES. ALE NIE BOI SIĘ NICZEGO ( TYLKO KICHANIA ITRYMOWANIA)) NŁODE PSY TYPU DOG,ROTWAILER OD NIEJ UCIEKAJĄ , ALE JAK INNE PSY SZCZEKAJĄ TO ONA TYLKO OBSERWUJE. A WOGÓLE TO PRZEPADA SPAĆ : "DO GÓRY PIÓRAMI'' A W OGÓLE TO NIESAMOWITA PIESZCZOCHA POZDR KAMA Odpowiedz Link Zgłoś