eury1 10.04.06, 16:53 Czy ktoś wie co to za rasa? Nie zapisałam sobie....i teraz nie wiem....buuu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eury1 Re: Co to za rasa? 10.04.06, 23:18 Uf normalna sierota ze mnie bo nie wleiłam linku,potem komp mi się wysypał....Buuu Ponawiam więc pytanko tym razem dopilnowując wszystkiego :)) najpierw to rude cudo: 1. kotopies.webd.pl/kotopies/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&album=37&pos=50 2. kotopies.webd.pl/kotopies/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&album=37&pos=44 Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Co to za rasa? 10.04.06, 23:24 pierwszy to chart afgański a drugi to chyba będzie wilczarz Odpowiedz Link Zgłoś
eury1 Re: Co to za rasa? 10.04.06, 23:54 to jest "coś" goldenowatego....w sumie chodziło mi o tego rudzielca...pokręciłam linki :( kotopies.webd.pl/kotopies/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&album=37&pos=54 Odpowiedz Link Zgłoś
dorcik_wk Re: Co to za rasa? 11.04.06, 08:28 A może Hovawart? Nie iem dokładnie jak to się pisze. A na wystawie widziałam też psa rasy "Nova Scotia Duck Troling Retriever" Pies wielkości Goldena, mordka jak golden, maść czekoladowa, włosy kręcone jak u pudla ale długie jaki u setera. Był tylko jeden taki w swojej rasie i oczywiście zdobył I miejsce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jita Re: Co to za rasa? 11.04.06, 08:39 To jest właśnie Nova Scotia Duck Tolling Retriever I jest znacznie mniejszy od goldena. www.novascotia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jita Re: Co to za rasa? 11.04.06, 08:41 Nie powiedziałabym także, że ma maść czekoladową, ani że włosy kręcone... Odpowiedz Link Zgłoś
dorcik_wk Re: Co to za rasa? 11.04.06, 08:49 A to sorki. Pierwszy raz na oczy widzę tę rasę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: Co to za rasa? 11.04.06, 08:50 Hovawarty www.hovawart.org/include.php?src=/4images www.hovawart.org/include.php?src=/4images www.hovawart.org/include.php?src=/4images Piękne psy! Odpowiedz Link Zgłoś
eury1 Re: Co to za rasa? 11.04.06, 09:19 jita - weszłam na stronkę i faktycznie to jest to :)) Cudne są te psiaki.Mam ich jeszcze kilka fotek ,jak stoją,ale pyszczki mają odwrócone w drugą stronę. Dzięki dziewczyny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
scots Re: Co to za rasa? 17.04.06, 01:02 zajrzyjcie tutaj , ile tam jest piękności :) www.dogbreedinfo.com/a-z.htm Odpowiedz Link Zgłoś
jita Re: Co to za rasa? 18.04.06, 09:50 I tutaj też: www.puppydogweb.com/profiles.htm Odpowiedz Link Zgłoś