Dodaj do ulubionych

WEST HIGHLAND WHITE TERRIER -STRONA WWW?

IP: 195.117.68.* 26.12.02, 19:39
zgubiłam stronę inter. o westikach, czy ktoś może mi podać?
to jest strona o wystawach,o hodowli ,która posiada najładniejsze pieski
westie jak się nie mylę to o nazwie ROB i nie pamiętam następnego imienia
psa pozdr SISI
Obserwuj wątek
    • Gość: Pia Re: WEST HIGHLAND WHITE TERRIER -STRONA WWW? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 13:26
      Przeczytałam w innym wątku, że masz 2 westi. Bardzo podoba mi się ta rasa i
      podczas ostatniej wystawy psów we Wrocławiu zakochałam się w zwycięzcy z tej
      kategorii - piesek był z Czech. Ale ponieważ mam od niedawna bokserkę wziętą ze
      schroniska, nie wiem czy taki duet nie rozniósłby mi domu w pył. Ponieważ nie
      ma mnie długo w domu, psiak musiałby wytrzymać 8-9 godzin bez wyprowadzania
      (sunia wytrzymuje), w lecie psiaki mogłyby latać cały dzień po ogrodzie.
      Ponieważ sunia nie jest zbyt wielka pieszczoszką, chciałabym, aby piesek lubił
      się przytulać i być głaskanym (czy westi to lubi?). No i ostatnie pytanie: z
      jakiej chodowli brać szczeniaka, nie chciałabym, aby to była typowa masowa
      wylęgarnia szczeniąt, nie zależy mi na super rodzicach (nie zamierzam wystawiać
      psa na wystawach), ale chciałabym aby piesek był masywniejszej budowy i raczej
      duży. Dzięki z góry za odpowiedź.
      • Gość: SISI Re: WEST HIGHLAND WHITE TERRIER -STRONA WWW? IP: 195.117.68.* 28.12.02, 19:04
        westie, mają bardzo zabawowy charakter,tolerują inne zwierzaki ale tylko te
        które nie przywitają je szczekaniem,westie to psiaki dominujące wsród innych
        psów mają usposobienie samobójcy/zginie a będzie usiłował podporządkować sobie
        inne psiaki./ ale, jak kupisz małą westiczkę, bo psa bym nie radziła ,
        jestem pewna,że obie suczki będą żyły w doskonałej zgodzie.
        no, z charakterem to różnie bywa ja mam dwie suczki matkę i córkę.
        mama jest niedostępna żadnej pieszczoty nie znosi,a córka -największy
        pieszczoch świata i jednocześnie psy typy DOG unikają mojej sfory bo moje
        maleństwo potrafi przepędzić każdego konkurenta , w okresie cieczki zarówno
        jednej jak i drugiej . jak chcesz sobie sprawić drugiego pieska to radzę,
        westie jest idealny na pewno nie pozwoli ci się nudzić

o miejscu zakupu nie mogę udzielić informacji, bo znam tylko typowe
        hodowle a z takiej nie chcesz kupować i słusznie . nie mam informacji
        o małych hodowlach domowych /ja hodowli nie mam / pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka