recaro 11.07.06, 22:41 Widziałam dziś w Tesco saszetki z Puriny-Friskies.Mam w domu malucha i chcę dla niego jak najlepiej.Co sądzicie o tej karmie?Kupić mu czy lepiej nie zawracać sobie głowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzialenka82 Re: Friskies? 11.07.06, 22:50 To taka trochę tańsza purina. Jak chcesz dla niego jak najlepiej to może Royal Canin? Odpowiedz Link Zgłoś
blue.berry Re: Friskies? 11.07.06, 22:57 jesli chcesz jak najlepiej to oporcz wymienionego wyzej RC polecam Hills, Acane i pare innych karm ze sklepow zoologicznych lub od weterynarza. lub tez przygotowywanie gotowanego jedzenia (po doglebnym zapoznaniem sie z tematem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
recaro Re: Friskies? 11.07.06, 23:53 Wielkie dzięki.Dostałam od weta próbki Royal Kitten.Na mokro jest średnio zainteresowany,ale na sucho czasem coś skubnie,bo widzę jak ubywa z miski. Odpowiedz Link Zgłoś
teba18 Re: Friskies? 12.07.06, 11:19 Jeśli z wyższej półki to wykreśl Acane- to raczej średnia karma... Odpowiedz Link Zgłoś