Gość: gonzo IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.02.03, 10:18 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: gdzie można kupic psa w Wawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 18:53 Na giełdzie w Łazienkach, na zwykłych weekendowych giełdach, w schronisku na Paluchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Spasiba U wietnamca...w potrawce. IP: *.wspiz.edu.pl 25.02.03, 19:18 Psinka, że palce lizać. Czasem w gulaszu razem z pysznym mięskiem z kota. Takich miejsc w Warszawie są setki. A więc najłatwiej kupić psa w barach orientalnych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty dupku Re: U wietnamca...w potrawce. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 19:46 Gość portalu: John Spasiba napisał(a): > Psinka, że palce lizać. Czasem w gulaszu razem z pysznym mięskiem z kota. > Takich miejsc w Warszawie są setki. A więc najłatwiej kupić psa w barach > orientalnych! Ale jestes głupim i żałosnym prymitywem...To aż śmieszne że zdarzają się jeszce tacy debile. Ha, ha, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
gonia.pk dalej szczeniaki 25.02.03, 19:57 wszystko zalezy od tego jakiego psa szukasz. Jesli nie zalezy Ci na konkretnej rasie, zapraszam do schroniska. Jesli masz konkretne wymagania co do wygladu i charakteru psa to nie polecam zadnej gieldy tylko dobra hodowle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: U wietnamca...w potrawce. IP: *.noname.net.icm.edu.pl 28.02.03, 14:51 Bierze sie Johna Spasiba i wiesza glowa w dol, jak nabierze odpowiedniego koloru buraczka w sosie wlasnym to potem leciutko sie tlucze, ale nie za bardzo bo miesko moze byc potem niesmaczne, soli i poieprzy na swierze rany, potem na rozgrzany olej i juz potrawka z idioty gotowa. Odpowiedz Link Zgłoś
asiax Re: gdzie można kupic psa w Wawie 25.02.03, 22:54 witaj Moj sasiad doczekal sie wlasnie przepieknych szczeniaczkow teriera rosyjskiego. (Warszawa-Wawer) Na razie maja kilka tygodni i sa przesliczne;) Gdybys byl zainteresowany napisz na priv, a skontaktuje Cie z sasiadem. pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARKA Re: gdzie można kupic psa w Wawie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 01:45 asiax napisała: > > witaj > Moj sasiad doczekal sie wlasnie przepieknych szczeniaczkow teriera > rosyjskiego. (Warszawa-Wawer) Na razie maja kilka tygodni i sa przesliczne;) > Gdybys byl zainteresowany napisz na priv, a skontaktuje Cie z sasiadem. Nie kupuj, idz do schroniska i adoptuj za niewielkie pieniadze. Ludzie rozmnazaja bez zastanowienia a potem nadmiar, te ktorym nie moga juz znalezc domow buch na ulice. Wczoraj przy mnie, do warszawskiego schroniska, zabrane z ulicy, porzucone w kartonie trafily dwa sliczne szczeniet. Jednego szczeniaka ktos adoptowal, druga sunia spanielowata czeka,UROCZA! A czy sasiada to rodowodowe psiaki? > > pozdrawiam > Asia Odpowiedz Link Zgłoś
asiax Re: gdzie można kupic psa w Wawie 26.02.03, 22:14 Tak, z rodowodem. Nie wiem wiecej: tylko tyle, ze suczka jest bardzo milutka a szczeniaki zadbane:) To bardzo spokojna rasa, szczegolnie suczki, chociaz psy bywaja (podobno) ostre. Ja samam mam sznaucerke i lubie te psy chyba bardziej niz teriery rosyjskie. pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: gdzie można kupic psa w Wawie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.02.03, 15:59 dzięku za pomoc chce doga de bordeau Odpowiedz Link Zgłoś
gonia.pk Re: gdzie można kupic psa w Wawie 27.02.03, 16:51 gonzo, napisz czy to ma byc pies czy suczka, dlaczego zdecydowales sie wlasnie na takiego psiaka. Czy przeszukales juz hodowle psow tej rasy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: gdzie można kupic psa w Wawie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.02.03, 14:47 pies czy suczka to nie ma wiekszego znaczenia przeszukuje hodowle i chyba juz znalazłem a jak nie to za miesiąc w Wawie jest wystawa międzynarodowa, tam mam nadzieje zakupie moje cudo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: gdzie można kupic psa w Wawie IP: *.noname.net.icm.edu.pl 28.02.03, 14:52 Gość portalu: ARKA napisał(a): > Nie kupuj, idz do schroniska i adoptuj za niewielkie pieniadze. /ciach/ Popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: gdzie można kupic psa w Wawie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.02.03, 15:04 juz miałem kundelka teraz czas na doga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: gdzie można kupic psa w Wawie IP: *.noname.net.icm.edu.pl 28.02.03, 16:56 Gość portalu: gonzo napisał(a): > juz miałem kundelka teraz czas na doga W schroniskach oprocz kundelkow czyli mixow sa takze psy rasow, dogi takze. Takie czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
gonia.pk Re: gdzie można kupic psa w Wawie 28.02.03, 19:15 Jesli gonzo wymarzyl sobie psa o takim wlasnie wygladzie i takim charakterze, to nie widze powodu dla ktorego mialby wziac kundelka. Pod warunkiem oczywiscie ze dog bedzie z dobrej hodowli i bedzie mial rodowod. Mam nadzieje, ze bedziesz zadowolony Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: gdzie można kupic psa w Wawie IP: *.acn.pl / 10.70.0.* 01.03.03, 16:51 A gdzie oprócz Łazienek są jeszcze giełdy zoologiczne w Warszawie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap77 Re: gdzie można kupic psa w Wawie IP: *.proxyplus.cz / *.gazeta.pl 02.03.03, 19:43 Gość portalu: xxx napisał(a): > A gdzie oprócz Łazienek są jeszcze giełdy zoologiczne w Warszawie??? Nie polecam Lazienek! Psy tam sa chore, czesto brudne i zameczone. Trwaja starana o zamkniecie tej "Gieldy" Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: gdzie można kupic psa w Wawie IP: *.acn.pl / 10.70.0.* 02.03.03, 20:30 Dlatego własnie poszukuję innej giełdy!! Niestety nie wiem czy takowa jest w Warszawie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo prawie MAM!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.03.03, 13:26 za dwa dni jade do Białegostoku po doga!! Odpowiedz Link Zgłoś
gonia.pk Re: prawie MAM!! 06.03.03, 22:23 gonzo, masz juz szczeniaka? Napisz koniecznie jak pierwsze dni w nowym domu Odpowiedz Link Zgłoś