Dodaj do ulubionych

gdzie można kupic psa w Wawie

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.02.03, 10:18
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: gdzie można kupic psa w Wawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 18:53
      Na giełdzie w Łazienkach, na zwykłych weekendowych giełdach, w schronisku na
      Paluchu.
    • Gość: John Spasiba U wietnamca...w potrawce. IP: *.wspiz.edu.pl 25.02.03, 19:18
      Psinka, że palce lizać. Czasem w gulaszu razem z pysznym mięskiem z kota.
      Takich miejsc w Warszawie są setki. A więc najłatwiej kupić psa w barach
      orientalnych!
      • Gość: ty dupku Re: U wietnamca...w potrawce. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 19:46
        Gość portalu: John Spasiba napisał(a):

> Psinka, że palce lizać. Czasem w gulaszu razem z pysznym mięskiem z kota.
        > Takich miejsc w Warszawie są setki. A więc najłatwiej kupić psa w barach
        > orientalnych!

Ale jestes głupim i żałosnym prymitywem...To aż śmieszne że zdarzają się jeszce
        tacy debile. Ha, ha, ha!
        • gonia.pk szczeniaki. 25.02.03, 19:52
        • gonia.pk dalej szczeniaki 25.02.03, 19:57
          wszystko zalezy od tego jakiego psa szukasz. Jesli nie zalezy Ci na konkretnej
          rasie, zapraszam do schroniska. Jesli masz konkretne wymagania co do wygladu i
          charakteru psa to nie polecam zadnej gieldy tylko dobra hodowle.
      • Gość: lena Re: U wietnamca...w potrawce. IP: *.noname.net.icm.edu.pl 28.02.03, 14:51
        Bierze sie Johna Spasiba i wiesza glowa w dol, jak nabierze odpowiedniego
        koloru buraczka w sosie wlasnym to potem leciutko sie tlucze, ale nie za bardzo
        bo miesko moze byc potem niesmaczne, soli i poieprzy na swierze rany, potem na
        rozgrzany olej i juz potrawka z idioty gotowa.
    • asiax Re: gdzie można kupic psa w Wawie 25.02.03, 22:54

witaj
      Moj sasiad doczekal sie wlasnie przepieknych szczeniaczkow teriera
      rosyjskiego. (Warszawa-Wawer) Na razie maja kilka tygodni i sa przesliczne;)
      Gdybys byl zainteresowany napisz na priv, a skontaktuje Cie z sasiadem.

pozdrawiam
      Asia
      • Gość: ARKA Re: gdzie można kupic psa w Wawie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 01:45
        asiax napisała:

>
        > witaj
        > Moj sasiad doczekal sie wlasnie przepieknych szczeniaczkow teriera
        > rosyjskiego. (Warszawa-Wawer) Na razie maja kilka tygodni i sa przesliczne;)
        > Gdybys byl zainteresowany napisz na priv, a skontaktuje Cie z sasiadem.

Nie kupuj, idz do schroniska i adoptuj za niewielkie pieniadze. Ludzie
        rozmnazaja bez zastanowienia a potem nadmiar, te ktorym nie moga juz znalezc
        domow buch na ulice. Wczoraj przy mnie, do warszawskiego schroniska, zabrane z
        ulicy, porzucone w kartonie trafily dwa sliczne szczeniet. Jednego szczeniaka
        ktos adoptowal, druga sunia spanielowata czeka,UROCZA!

A czy sasiada to rodowodowe psiaki?

>
        > pozdrawiam
        > Asia
        • asiax Re: gdzie można kupic psa w Wawie 26.02.03, 22:14

Tak, z rodowodem. Nie wiem wiecej: tylko tyle, ze suczka jest bardzo milutka a
          szczeniaki zadbane:)

To bardzo spokojna rasa, szczegolnie suczki, chociaz psy bywaja (podobno)
          ostre. Ja samam mam sznaucerke i lubie te psy chyba bardziej niz teriery
          rosyjskie.

pozdrawiam
          Asia
          • Gość: gonzo Re: gdzie można kupic psa w Wawie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.02.03, 15:59
            dzięku za pomoc
            chce doga de bordeau
            • gonia.pk Re: gdzie można kupic psa w Wawie 27.02.03, 16:51
              gonzo, napisz czy to ma byc pies czy suczka, dlaczego zdecydowales sie wlasnie
              na takiego psiaka. Czy przeszukales juz hodowle psow tej rasy?
              Pozdrawiam
              • Gość: gonzo Re: gdzie można kupic psa w Wawie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.02.03, 14:47
                pies czy suczka to nie ma wiekszego znaczenia
                przeszukuje hodowle i chyba juz znalazłem
                a jak nie to za miesiąc w Wawie jest wystawa międzynarodowa, tam mam nadzieje
                zakupie moje cudo
        • Gość: lena Re: gdzie można kupic psa w Wawie IP: *.noname.net.icm.edu.pl 28.02.03, 14:52
          Gość portalu: ARKA napisał(a):

> Nie kupuj, idz do schroniska i adoptuj za niewielkie pieniadze. /ciach/

Popieram
          • Gość: gonzo Re: gdzie można kupic psa w Wawie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.02.03, 15:04
            juz miałem kundelka teraz czas na doga
            • Gość: lena Re: gdzie można kupic psa w Wawie IP: *.noname.net.icm.edu.pl 28.02.03, 16:56
              Gość portalu: gonzo napisał(a):

> juz miałem kundelka teraz czas na doga

W schroniskach oprocz kundelkow czyli mixow sa takze psy rasow, dogi takze.
              Takie czasy...
              • gonia.pk Re: gdzie można kupic psa w Wawie 28.02.03, 19:15
                Jesli gonzo wymarzyl sobie psa o takim wlasnie wygladzie i takim charakterze,
                to nie widze powodu dla ktorego mialby wziac kundelka. Pod warunkiem oczywiscie
                ze dog bedzie z dobrej hodowli i bedzie mial rodowod. Mam nadzieje, ze bedziesz
                zadowolony
                Pozdrawiam
                • Gość: xxx Re: gdzie można kupic psa w Wawie IP: *.acn.pl / 10.70.0.* 01.03.03, 16:51
                  A gdzie oprócz Łazienek są jeszcze giełdy zoologiczne w Warszawie???
                  • Gość: ap77 Re: gdzie można kupic psa w Wawie IP: *.proxyplus.cz / *.gazeta.pl 02.03.03, 19:43
                    Gość portalu: xxx napisał(a):

> A gdzie oprócz Łazienek są jeszcze giełdy zoologiczne w Warszawie???
                    Nie polecam Lazienek! Psy tam sa chore, czesto brudne i zameczone. Trwaja
                    starana o zamkniecie tej "Gieldy"
                    Anka
                    • Gość: xxx Re: gdzie można kupic psa w Wawie IP: *.acn.pl / 10.70.0.* 02.03.03, 20:30
                      Dlatego własnie poszukuję innej giełdy!! Niestety nie wiem czy takowa jest w
                      Warszawie!!!
                      • Gość: gonzo prawie MAM!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.03.03, 13:26
                        za dwa dni jade do Białegostoku po doga!!
                        • gonia.pk Re: prawie MAM!! 06.03.03, 22:23
                          gonzo, masz juz szczeniaka? Napisz koniecznie jak pierwsze dni w nowym domu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka