Gość: piotr IP: *.plusgsm.pl 23.03.03, 22:37 Był taki fajny piesek w ostatnim filmie o Asterixie i Obelixie, taki śmieszny i biały. Czy ktoś kojarzy, jaka to rasa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: axel Re: jaka to rasa? IP: 217.144.243.* 24.03.03, 09:00 Wydaje mi sie ,ze byl to Jack Russell Terrier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: jaka to rasa? IP: *.polkomtel.com.pl 24.03.03, 13:04 Gość portalu: axel napisał(a): > Wydaje mi sie ,ze byl to Jack Russell Terrier Nie, tamten był bodajże całkiem biały, bez łat i trochę kręcone futro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: jaka to rasa? IP: 217.144.243.* 25.03.03, 07:53 Moze wystrzyzony walsh? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norka Re: jaka to rasa? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.03.03, 08:52 Tamten piesek to był po prostu biały sznaucer miniatura! :-))) Z reszta sami sprawdzcie podobienstwo: www.republika.pl/alba_astra/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANia Re: jaka to rasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.03, 01:07 chyba nie tak prosto ;) moim skromnym zdaniem to byl ostrzyzony westie... Gość portalu: norka napisał(a): > Tamten piesek to był po prostu biały sznaucer miniatura! :-))) > > Z reszta sami sprawdzcie podobienstwo: > <a href="http://www.republika.pl/alba_astra/index.html"target="_blank">www.repu > blika.pl/alba_astra/index.html</a> > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: jaka to rasa? IP: *.visp.energis.pl 27.03.03, 09:12 Dzięki za odpowiedzi:-)) Oczywiście, trochę nam się z mężem pomyliły rasy, bo tak naprawdę chodziło o nieco innego białego pieska (tylko nieco podobnego do tego w Asterixie). Już znam jego rasę: West Highland White Terrier:-). Pozdrawiam Ania (w imieniu Piotra) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: jaka to rasa? IP: *.visp.energis.pl 27.03.03, 09:17 czyli Westie (tak jak to napisała moja imienniczka:-)). Mi tez się wydaje ze w Asterixie to był jednak podstrzyżony Westie, mimo ze sama zaczelam miec watpliwosci, czy to nie byl sznaucerek. Ania. Odpowiedz Link Zgłoś