mika974 01.11.06, 09:34 Szukam w necie , ale nie wiem czego się czepić. Piesek wygląda tak: szaro- biały, kropkowany w brazach, i łatach brązowych. Oczy jasne, chyba zielone. Dość duży. Napewno rasowy, wyglada na jakegos myśliwskiego. Jakiś trop? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ollaboga77 Re: jaka to rasa? 01.11.06, 11:28 www.psy.elk.pl/rasypsow/ tu jest dobry link musisz posprawdzać .... ja nie będę strzelać.. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: jaka to rasa? 01.11.06, 14:08 Co prawda to nie mysliwski :D, ale z Twojego opisu stawiam na owczarka australijskiego: turkeytrot.raresteeds.com/images/030909_Sadie.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: jaka to rasa? 01.11.06, 15:19 www.borderkowo.izoo.krakow.pl/borderkowo_bcbo.html a moze border colli one tez bywają nakrapiane zalezy jaki exgemplarz widziałas!! Odpowiedz Link Zgłoś
lotoss Re: jaka to rasa? 01.11.06, 15:23 Tutaj tez mozna spojrzec. www.terrificpets.com/dog_breeds/ Odpowiedz Link Zgłoś
mika974 Re: jaka to rasa? 02.11.06, 18:39 Dzięki wielkie, takiego kropkowanego Border Collie widziałam z córką i ona bardzo mnie męczyła co to za rasa. Taki nietypowy był, ale piękny. Muszę chyba córce pod choinkę kupić jakiś porządny atlas ras, bo ciągle jestem zasypywana pytaniami:) Odpowiedz Link Zgłoś