Gość: Jola IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 20:33 Chciałabym się dowiedzieć czy ten krem się nadaje do skóry po 45 roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edyta 35 Re: NUTRILOGIE nr 2 VICHY IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 20:45 Jest to krem przeznaczony do cery bardzo suchej.Jeżeli taką masz to polecam, ale napewno lepszy dla ciebie byłby Livactic.Jest seria, tzn. krem na noc, na dzień i pod oczy.Też miałam wysuszoną skórę i zastosowałam krem pod oczy tej firmy.Jestem zadowolona.Ma co prawda 35 lat i na dzień i noc stosuję inne kremy, ale polecam.Dobre byłoby też serum na noc.Kupiłam ostatnio z Avonu.Lepi się ale też są efekty.I stosuję też kurację ujędrniającą soraya.Vichy kupuję taniej w aptece internetowej aptecus, gdyż w mojej miejscowości w aptekach jest nawet 10, 15 zł drożej.Dostałam nawet z tamtąd 15 próbek kremów tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta 35 Re: NUTRILOGIE nr 2 VICHY IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 20:47 To ja mam 35 lat, a nie krem.A dokładnie w książeczce o Vichy pisze, kosmetyki Lifactiv są na zmarszczki i utratę jędrności,a Nutrilogie 2 do cery bardzo suchej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: NUTRILOGIE nr 2 VICHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 11:18 Edyta, jesli masz bardzo sucha cere Nutrilogie jest idealny , Nutrilogie 2 jest do cery bardzo suchej a Nutrilogie 1 do suchej, Jesli chcesz stosowac kremy przeciwzmarszczkowe to dla 30 latek idealny jest Myokine do suchej lub normalnej a teraz nowosc Myokine pod oczy, Liftactiv jest dla 40 latek, a Novadiol dla 50 latek. Polecam takze ThermalFix do skory odwodnionej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś