Gość: marta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 20:55 Jak w temacie. Macie jakieś sprawdzone miejsca, hodowców itp. Będę wdzięczna za rady;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anuszka Re: Gdzie kupić króliczka w Warszawie IP: *.sympatico.ca 25.06.03, 21:39 A może chciałabys zaadoptować? Obecnie jest kilka królków szukających domów, wejdź sobie na www.forum.kroliki.com do działu oddam/sprzedam albo na stronę Ziabaka do działu Adpocji acn.waw.pl/kundelki/ziabak/ Pozdrawiam Anuszka www.uszta.com - Uszata strona - królik w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.pw Re: Gdzie kupić króliczka w Warszawie IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 22:30 W Azylu w Konstancinie są do wziecia - darmo króliki zdrowe, uratowane z nieodpowiedialnych rąk, Jeden z dwóch:szary lub czarnobiały. Jednego ktoś już zamówił i nie zależy mu specjalnie jakie ma 'upierzenie". Zadzwoń 756 48 82, albo 754 64 95 M. Odpowiedz Link Zgłoś
madziasz Re: Gdzie kupić króliczka w Warszawie 26.06.03, 13:15 Gość portalu: m.pw napisał(a): > W Azylu w Konstancinie są do wziecia - darmo króliki zdrowe, uratowane z > nieodpowiedialnych rąk, Jeden z dwóch:szary lub czarnobiały. Jednego ktoś już > zamówił i nie zależy mu specjalnie jakie ma 'upierzenie". Zadzwoń 756 48 82, > albo 754 64 95 M. szary?? on jest niebieski;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita oddam krolika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 19:32 Mam do oddania sliczna bialutka trzymiesieczna kroliczke. Lubi dzieci, jest zdrowa, grzeczna, zaszczepiona. Bawi sie z kotem. Mieszka w Warszawie. Szuka dobrego domu. Chetnie zabierze wlasna klatke i zabawki. Serce mi peka, ze musze rozstac sie z Julka, ale tak bywa:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.pw Re: Gdzie kupić króliczka w Warszawie IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 23:04 madziasz napisała: > > szary?? on jest niebieski;)) Masz świętą rację, jest niebieski (był, bo ktos go ma wziąć w sierpniu). Pomyliły mi się nazwy "upierzenia". zuważyłam, że mam zaniki pamięci, czy to Alzheimer??? - ale to chyba temat na inne forum. Dziękuje za korektę. (-: M. Odpowiedz Link Zgłoś