Dodaj do ulubionych

prosba o rade co do zapachu legowiska

31.08.03, 04:21
moj piesek ma do spania taki psi materac wypchany bialymi kuleczkami.
ten "worek" jest zrobiony z viny (sztuczna skora?)

W instrukcjach mowia zeby przetrzec mokra szmatka,

Ale zapach jest. Cz ktos moze mi prosze poradzic co moze byc by zniwelowac
zapach?
Ale prosze raczej(jezeli to mozliwe) nie polski produkt bo mieszkam w
anglosaskim kraju.
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: prosba o rade co do zapachu legowiska IP: 80.51.236.* 01.09.03, 19:24
      Ja legowisko mojego psa regularnie piorę - nie wyobrażam sobie, żebym tego nie
      zrobiła kilka razy w roku. Jeżeli legowiska Twego psa nie można prać to może
      pomyśl o zmianie ?
      • venus22 Re: prosba o rade co do zapachu legowiska 02.09.03, 07:00
        Tak, ja tez popieram ten pomysl.
        Albo daj do czyszczenia, i uszyj jakas gruba powloczke ktora bedziesz mogla
        prac.
        Moje psy spia na starych koldrach zlozonych dwa razy..
        jak juz zaczynaja zalatywac, albo sa brudne to piore w pralce.
        Venus
        • trufelka Re: prosba o rade co do zapachu legowiska 02.09.03, 08:53
          To jest takie lozko psie, ktore sie uzywa az sie zniszczy.Jak klapnie to
          wypelnia sie ekstra kuleczkami. Ten zapach o ktorym mowie to nie jest psi
          zapach, tylko z tego vinyl.
          • Gość: kiwi Re: prosba o rade co do zapachu legowiska IP: *.kprm.gov.pl 02.09.03, 13:31
            To nie jest najlepsze legowisko dla psa, jakieś sztuczne kuleczki - jeśli Tobie
            śmierdzi, to co ma powiedzieć Twój pies??? Przecież to może powodować u niego
            różne schorzenia, z alergią włącznie. Pomyśl, jak człowiek reguje na taki
            zapach? Od razu boli go głowa. Pies nie umie mowić, ale na pewno nie jest mu
            przyjemnie.
            Kup porządny kojec z gąbki obleczony grubą bawełną - są prawie w każdym sklepie
            zoologicznym i regularnie pierz go w pralce z jakimś delikatnym proszkiem, może
            być konieczne podwójne płukanie, ponieważ gąbka bardzo chłonie. CAły proszek
            musi byćdokładnie wypłukany. A to sztuczne wyrzuć na śmietnik, a nie katuj
            jakimiś vinylowymi kuleczkami biednego zwierzaka.
            Pozdrowienia dla Ciebie i psiaka :)
            • Gość: houston64 Re: prosba o rade co do zapachu legowiska IP: 62.233.197.* 08.10.03, 16:08
              ja tez sądzę, że pranie jest najlepszym rozwiązaniem. mój patent jest podobny
              do jednego z postów. kołdy na pół i powłoczka na zmianę. kołdry też piorę parę
              razy w roku.
              POMAGAJMY BEZDOMNYM ZWIERZĘTOM
              www.pieski.marka-pr.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka