cii 03.10.03, 21:43 Ok - wszyscy złoścliwcy spadówa!Zboczeńcy też.To prawdziwy problem.Oskar (nimfa) ewidentnie gwałci poduszki.Nie kipię mu babeczki - dość mam wrzasku i demolki jednej nimfy.Może sa chętni na jajko bez zobowiązań? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amelka Re: Moja papuga GWAŁCI poduszki IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.03, 22:59 jakie poduszki? moja robi to na hustawce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: Moja papuga GWAŁCI poduszki IP: *.we.client2.attbi.com 03.10.03, 23:38 Moj kot tez to robi. Ale najfajniesze bylo gdy widzialam w Zoo slonia "gwalcacego" opone samochodowa. I te dzieci pytajace mamusi " a co slon robi"? Odpowiedz Link Zgłoś
cii Re: Moja papuga GWAŁCI poduszki 05.10.03, 16:46 Poduszki (ozdobne z kanapy przy jego klatce) są dlań jak "dmuchane lale" udeptuje sobie najpierw róg, a potem ...czad.Jak go zganiam - robi drakę na maksa mało mi kiedyś oczu nie wydziobał.Może są hodowcy chcący niezobowiązkujące jajko? Nie wiem czy to sie prat\ktykuje, czy ptakom to we łbie nie prxzestawia,ale jakas ptasia panienka moze zrobić sobie w klatce Oskara 2 tygodnie wakacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Etam Re: Moja papuga GWAŁCI poduszki IP: *.acn.pl 07.10.03, 14:18 To normalne zupełnie, nie wiem czemu się dziwisz. Dlaczego nie może zaspokoić swoich potrzeb? Najlepiej jednak żeby miała "swój" kawałek kocyka i traktowała go w ten sposób - może wtedy będzie Cie to mniej dziwić, a Oskar doceni zalety monogamii. Moja nimfa robi to od kiedy skończyła ok. dwóch lat regularnie - codziennie raz lub dwa. (teraz ma lat prawie 20 i wciąż jet w świetnej kondycji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: Moja papuga GWAŁCI poduszki IP: 195.245.222.* 07.10.03, 16:18 ja mam mareczka i jagodke:) miala byc parka a mam... chyba 2 gejow, po czym poznac plec u papug, ktore maja 2 lata??? jesli okaze sie ze to 2 laski chetnie wysle na wakacje do oskara:) i nie tylko na wakacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Moja papuga GWAŁCI poduszki IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 11.10.03, 11:07 Moja suka przebija wszystko, bo mimo, że samcem nie jest gwałci ludzkie nogi (także gości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia Re: Moja papuga GWAŁCI poduszki IP: *.bum.pl / 62.233.250.* 12.10.03, 11:24 Mój piesek tez gwałcił ludzkie nogi, ale jest psem.... .... i do tego przeszło mu to odkąd skończył jakieś pół roku :D Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: Moj kot tez gwalci 11.10.03, 14:31 Moj kot to sie czesto do mnie dobieral. Zwykle ze mna sypial i nad ranem wystarczylo poruszyc noge pod koldra a on zaczynal swoje. Ochyda. A jak probowalam go zgonic to sie rzucal i gryzl. Po kastracji jeszcze mu sie zdazy ale nie tak regularnie. A moze przygruchal jakas kocice i teraz sobie gdzie indziej uzywa hihi. Mam nadzieje Pozdrowienia Kurczak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia Re: Moja papuga GWAŁCI poduszki IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 09:21 moj kot robi to od kilku dni, zaciska zęby na poduszce, udeptuje i trze pupą, a co ciekawsze podpasowała mu poduszka z owczej wełny, ktora niedawno przyniosłam do domu, wczesniej tego nie praktykował a my mamy ubaw pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polly Re: Moja papuga GWAŁCI poduszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.03, 23:11 Sczerze to nie slyszalam o papudze (samczyku oczywiscie) ktora by tego nie robila. Wszystkie papugi w taki czy inny sposob zaspokajaja swoje potrzeby. Moja robi to z hustawka i patyczkiem. Inne ktore znam, np z poidelkiem czy nawet reka wlasciciela. Co do psow to jest to czeste zarowno dla psow jak i suk. Z ta roznica ze pies jak sie "zagalipuje" to moze "nabrzudzic" :) Odpowiedz Link Zgłoś