Dodaj do ulubionych

DO MIKI - bo priv nie działa

10.10.03, 09:45
Cześć! Proszę, napisz - jeśli możesz - coś więcej o tej pani z działek, która
się spaliła. Może będę mogła jakoś jej pomóc. Czego potrzebuje ( no, wiem, że
wszystkiego, ale zrobię co mogę), w jakich warunkach mieszka, może potrzebny
jest jej gaz do kuchenki.
Obserwuj wątek
    • goc.jola Re: DO MIKI - bo priv nie działa 10.10.03, 13:00
      Astrit, w wątku "Pamiętajcie o ogrodach" podałam Ci sposób na zapewnienie
      schronienia na zimę dla kotków, o których tam wspominałaś. Napisz, czy się na
      to zdecydowałaś i jak poszło.
      Jola
      • astrit Re: DO MIKI - bo priv nie działa 10.10.03, 14:37
        goc.jola napisała:

> Astrit, w wątku "Pamiętajcie o ogrodach" podałam Ci sposób na zapewnienie
        > schronienia na zimę dla kotków, o których tam wspominałaś. Napisz, czy się na
        > to zdecydowałaś i jak poszło.
        > Jola

Cześć! Muszę im znaleźć jakieś bezpieczne miejsce, nie jest łatwo, bo to taki
        śmieszny blok - balkony od I piętra, duży parking, dookoła płaski trawnik, a
        krzaki na działkach za płotem, nie wejdę tam, bo brama jest zamykana na klucz.
        Spróbuję zainstalować im domek na drzewie, może się uda, w każdym razie bedę
        mogła im go pokazać, bo koty już na tyle mi zaufały, że pozwalają brać się na
        ręce. Na razie jak zauważyłam noce spędzają pod moim samochodem, zostawiam im
        tam na noc miseczki i karton do spania, ale w dzień muszą biedaki szukać innego
        miejsca.
    • Gość: miki Re: DO MIKI - bo priv nie działa IP: *.icenter.pl 10.10.03, 13:11
      dostałaś mój list na priv??? nie dostałam odpowiedzi czyżby dalej był jakiś
      problem???
      pozdr
      miki
      • astrit Re: DO MIKI - bo priv nie działa 10.10.03, 14:31
        Gość portalu: miki napisał(a):

> dostałaś mój list na priv??? nie dostałam odpowiedzi czyżby dalej był jakiś
        > problem???
        > pozdr
        > miki

To chyba wina mojego mailera, bo przez www poszło. Tak mi się wydaje...;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka