Dodaj do ulubionych

WROCŁAWIANIE POMOCY !!!!

IP: *.icenter.pl 16.10.03, 08:59
W schronisku jest znowu beznadziejna sytuacja - kotów jest tak dużo, że nawet
dorosłe siedzą po dwa trzy w jednej klatce. Nie ma już gdzie umiesczać
zwierząt. Zwierzaki są potwornie zestresowane. W tej sytuacji nawet nie ma
mowy o oddzielaniu chorych zwierząt od zdrowych przez co wszystkie są
narażone na choroby. Błagam pomóżcie mi szukać domów tym futrzakom. Aktualne
zdjęcia są jak przedtem pod
www.kocie-zycie.prv.pl
Jeśli ktoś z Was zastanawia się nad kotem to proszę niech już się nie
zastanawia tylko bierze i ratuje stworzenie.
Pytajcie proszę koto się da. Naprawdę nie mogę patrzeć na te smutne mordki,
żal serce ściska.
miki
Obserwuj wątek
    • Gość: mrufka Re: WROCŁAWIANIE POMOCY !!!! IP: *.vulcan.pl 16.10.03, 11:14
      I do góry!! Ludziska pomóżcie. Jak każdy zapyta chociaż jednąosobę to na 100 %
      znajdą się przyjazne domy.
    • Gość: m Re: WROCŁAWIANIE POMOCY !!!! IP: *.icenter.pl 16.10.03, 15:13
      up
      • Gość: mrufka Re: WROCŁAWIANIE POMOCY !!!! IP: *.vulcan.pl 17.10.03, 07:58
        up!
    • astrit Re: WROCŁAWIANIE POMOCY !!!! 17.10.03, 11:06
      Miki! Mam na razie problem - przybłąkała mi się koteczka ( ojciec ją niechcący
      porwał, dokładnie nie wiadomo skąd)- szukam jej włascicieli. Ale dla jednego
      kota bedę miała niedługo dom, mój kuzyn przeprowadza się do domu za miastem i
      wyjaśniłam mu, że kot będzie niezbedny. Weźmie schroniskowego, może przekonam
      go do dwóch, ale nie obiecuję. Na razie mogę w sobotę podwieźć jeszcze trochę
      kartonów.
    • Gość: miki Re: WROCŁAWIANIE POMOCY !!!! IP: *.icenter.pl 20.10.03, 09:25
      up! są dziś nowe zdjęcia, kociaków dużo proszę pytajcie dalej!!!!!
    • Gość: miki Re: WROCŁAWIANIE POMOCY !!!! IP: *.icenter.pl 21.10.03, 12:50
      potrzebuję pomocy!!!!!!!!
      sama nie dam rady, proszę pytajcie znajomych może gdzieś się znajdzie miejsce
      dla małego, nieszczęśliweto futrzaka
      tylko błagam bierzcie koty z pełną odpowiedzialnością bo nie ma nic gorszego
      niż dać zwierzakowi nadzieję, zabrać go z piekła by potem ponownie go tam
      wykopać
      miki
    • astrit Re: WROCŁAWIANIE POMOCY !!!! 21.10.03, 13:26
      No i znajdka zostaje u mnie. Nie udało mi sie odszukać właściciela, tam skąd
      prawdopodobnie przyjechała nikt się do niej nie przyznaje. I mam dwa koty
      zupełnie przypadkowo, jeszcze się od mojego M. nasłuchałam, że to ukartowałam.
      No, ale przecież nie mogłam kocinki tak zostawić. Będę w schronisku w środę,
      mam kartony i trochę szmatek.
      • Gość: miki Re: WROCŁAWIANIE POMOCY !!!! IP: *.icenter.pl 22.10.03, 10:24
        super, że znajdka ma dom, pewnie już nie jest znajdką tylko ma swoje imię :)
        a z M to jak już chyba kiedyś wspomniałam czasem tak trzeba :) po prostu
        przynosisz i już, od kiedy przyniosłam na leczenie Pchłę (już oddaliśmy ją w
        dobre ręce) mam wolną rękę w kwestii przynoszenia następnego potrzebującego
        malucha na leczenie choć przedtem słyszałam stanowcze NIE :)
        Astrit czy mogłabyś przywieźć kartony i szmatki nie dziś a w sobotę?? bo na
        razie pracownicy bardzo niechętnie patrzą na kartony i szmatki i i tak pewnie
        do klatek nie trafią :( a w piątek mam wię wywiedzieć o różne rzeczy i wtedy
        będzie można coś działać, umówmy się na sobotę co?? tak koło 11
        miki

• astrit Re: WROCŁAWIANIE POMOCY !!!! 22.10.03, 10:31
          Jasne, może być sobota na 11:. Nawet dobrze, bo jeszcze zmuszę mamę do
          przeglądu szafy ;-)
    • Gość: neta Re: WROCŁAWIANIE POMOCY !!!! IP: *.wns.uni.wroc.pl 22.10.03, 11:52
      BARDZO chciałabym Ci pomóc ale to ja zwracam się do Ciebie z prośbą. moja
      koleżanka wyjechała i zostawiła mnie z kotem, szaraczkiem, wykastrowanym i
      załatwiającym się do kuwety. niestety ja nie mogę go zatrzymać a nie chce go
      oddawać do schroniska. może poradzisz mi co powinnam zrobić. będę ogromnie
      wdzięczna
      • Gość: miki Re: WROCŁAWIANIE POMOCY !!!! IP: *.icenter.pl 22.10.03, 12:16
        jeśli mas mozliwość - zdjęcia kota umieść na jakiejś stronie i opisz go (jak
        nie masz aparatu to się jakoś zgadamy), przedstaw jego historię a potem dawaj
        ogłoszenia na forum regionalnym i newsach wroclaw, na rockafe i zwierzakach
        mam nadzieję, że ktoś się znajdzie ile kot ma? rok? mniej (jeśli wykastrowany
        to pewnie z pewnością więcej niż 6 mies)? jaki ma charakter? to wszystko musisz
        napisać
        powodzenia
        miki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka