Gość: Goska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 00:39 Moi Drodzy poszukuje namiaru na dobrego weterynarza w Warszawie, najchętniej w Cetrum dla kici Może ktoś może mi coś doradzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marchefka Re: DOBRY WET POSZUKIWANY WAWA!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.03, 11:27 Nie znam dobrego weta w centrum wawy, ale jak nikogo innego nie znajdziesz, to polecam ci swoja pania wet: przyjmuje w Babicach (to jest ok. 5 km za wawa, na przedluzeniu ul. Gorczewskiej). Nie dosc, ze kobieta ma fiola na punkcie zwierzat, to jeszcze ceny bardzo rozsadne. Sterylizowalam tam kotke, niedawno zaprzyjazniony kot mial tam operacje z powodu xlamanej nogi, leczymy tam wszystkie nasze psy i zadnych zastrzezen nigdy nie bylo. jesli bedziesz zainteresowana, to daj znac, a podam blizsze namiary marchefka Odpowiedz Link Zgłoś
anonimus_75 Re: DOBRY WET POSZUKIWANY WAWA!! 28.11.03, 11:40 Gośka, jestem zadowolona z moich wetów, przyjmuja w dwóch miejscach na Ursynowie (bliskim). Jeden z nich ma nawet doktorat z malych zwierząt, mówiąc po laicku. Kastrowali mi oba koty, jednego leczyli z kociej grypy, są przemili i wydaje mi się fachowi. Nie zbywają czlowieka i na pewno rozumieją, że czlowek ma lekkiego (??) świra na punkcie swoich potworków. Teraz jestem w pracy, więc nie podam Ci dokładnych namiarów, ale jak jesteś zainteresowana, to daj znać, a w poniedziałek ci podam adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: era Re: DOBRY WET POSZUKIWANY WAWA!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.03, 12:50 ja też jestem bardzo zainteresowana namiarem na tych panów, bo zbliża się czas, żeby z mojego chłopaka zrobić kiciusia. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
anonimus_75 Re: DOBRY WET POSZUKIWANY WAWA!! 28.11.03, 13:29 Znalazlam w Panoramie: Bryła, Tomczak,Lecznica Weterynaryjna ul. Hawajska 16 (6449128) kolo Leclerca, trzeba skręcić w prawo (gdy patrzysz na Multikino)z K.E.N. Wiem, że przyjmują też przy ul. Beli Bartoka. Ja chodze na Hawajską. era---> Moje kocury kastracje zniosły mężnie. Ja nie byłam przy tym obecna, ale mój facet byl cały czas (ale to nie jest obowiązkowe:)) Lepiej jest potem z kitkiem zostać w domu, bo po narkozie bedzie pewnie taki ""rozbity". Aha - i oba się zlały, przy czym przy pierwszym bylo to totalne zaskoczenie, więc "ochrzcił" kanapę (jeden jedyny raz w życiu; wspaniale się ją potem prało); przy drugim byłam czujniejsza i umiescilam go w kuwecie zawczasu. Trzymam kciuki za Twojego kocurka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: DOBRY WET POSZUKIWANY WAWA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 14:27 dziękuję za namiar na Hawajską te okolice też mi pasują:) a masz tam jakiegoś konkretnego lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rab Re: DOBRY WET POSZUKIWANY WAWA!! IP: *.chello.pl 28.11.03, 19:02 polecam z całego serca , sprawdzonego przez wiele psów,czarnoskórego lekarza,profesora SGGW-dr.DEMBELE-tani i naprawdę świetny wiele psów wyciągnął z chorób na które inni rozkładali rece.Podaję namiary tel.604-11-66- 27.Przyjmuje na Opaczewskiej tel.668-50-08 , Otrobramskiej tel.nie znam i na ursynowie tel.847-37-40.Spróbuj naprawdę warto.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: DOBRY WET POSZUKIWANY WAWA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 23:20 dziękuję za namiar skorzystam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: DOBRY WET POSZUKIWANY WAWA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 14:29 mam na myśli weterynarza:)))) chodzi mi o to czy chodzisz do jakiejś konkretnej osoby? jeszcze raz dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rab Re: DOBRY WET POSZUKIWANY WAWA!! IP: *.chello.pl 28.11.03, 19:07 napisałam o psach bo kotka nie mam ale on przyjmuje wszystkie zwierzatka i jest o nim głośno , miał nawet program w tv-poprostu mu wierze bo polecono mi go jak miałam straszne kłopoty z moją sunia i wiele mu zawdzięczam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: DOBRY WET POSZUKIWANY WAWA!! IP: 195.85.227.* 29.11.03, 07:57 profesor SGGW p. Jastrzębska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: pomyłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 17:18 dziękuję bardzo za namiary skorzystam napewno gdzie przyjmuje Pani Jagielska, tak a propos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: pomyłka IP: *.crowley.pl / *.crowley.pl 29.11.03, 22:03 Opaczewska 87 Nowoursynowska 157 (SGGW) i chyba Białobrzeska 40a tel. do dr Marty Jagielskiej 0 502 101 199 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.pw Re: pomyłka IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 29.11.03, 22:53 ....to naprawde wspaniała p. Doktor. W kazdy piatek mam przyjemność oglądać jak w Azylu w KOnstancinie leczy bezdomne zwierzaki. Jest wetem z powołaniem, w odróznieniu od niektórych lekarzy, którzy czasem nie wiedzą jak sie do kota zabrać Odpowiedz Link Zgłoś
km.bdc Re: DOBRY WET POSZUKIWANY WAWA!! 04.12.03, 11:40 Witam! Polecam lekarzadojeżdżającego. Opiekuje się moimi psami. Jest bardzo dobry, jak coś wymaga konsultacji specjalisty - odeśle do odpowiedniej osoby. Polecam. Acha! I za wizytę z przyjazdem bierze mniej niż w lecznicach! namiary: Kamil Kędziorek 0602 661 355 i powiedz, że od Kamili... Odpowiedz Link Zgłoś