Dodaj do ulubionych

DOBRY WET POSZUKIWANY WAWA!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 00:39
Moi Drodzy
poszukuje namiaru na dobrego weterynarza w Warszawie, najchętniej w Cetrum
dla kici
Może ktoś może mi coś doradzić?
Obserwuj wątek
    • Gość: marchefka Re: DOBRY WET POSZUKIWANY WAWA!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.03, 11:27
      Nie znam dobrego weta w centrum wawy, ale jak nikogo innego nie znajdziesz, to
      polecam ci swoja pania wet: przyjmuje w Babicach (to jest ok. 5 km za wawa, na
      przedluzeniu ul. Gorczewskiej). Nie dosc, ze kobieta ma fiola na punkcie
      zwierzat, to jeszcze ceny bardzo rozsadne. Sterylizowalam tam kotke, niedawno
      zaprzyjazniony kot mial tam operacje z powodu xlamanej nogi, leczymy tam
      wszystkie nasze psy i zadnych zastrzezen nigdy nie bylo.
      jesli bedziesz zainteresowana, to daj znac, a podam blizsze namiary
      marchefka
    • anonimus_75 Re: DOBRY WET POSZUKIWANY WAWA!! 28.11.03, 11:40
      Gośka, jestem zadowolona z moich wetów, przyjmuja w dwóch miejscach na
      Ursynowie (bliskim). Jeden z nich ma nawet doktorat z malych zwierząt, mówiąc
      po laicku. Kastrowali mi oba koty, jednego leczyli z kociej grypy, są przemili
      i wydaje mi się fachowi. Nie zbywają czlowieka i na pewno rozumieją, że czlowek
      ma lekkiego (??) świra na punkcie swoich potworków. Teraz jestem w pracy, więc
      nie podam Ci dokładnych namiarów, ale jak jesteś zainteresowana, to daj znać, a
      w poniedziałek ci podam adres.
    • Gość: era Re: DOBRY WET POSZUKIWANY WAWA!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.03, 12:50
      ja też jestem bardzo zainteresowana namiarem na tych panów, bo zbliża się
      czas, żeby z mojego chłopaka zrobić kiciusia.
      Pozdrawiamy
      • anonimus_75 Re: DOBRY WET POSZUKIWANY WAWA!! 28.11.03, 13:29
        Znalazlam w Panoramie: Bryła, Tomczak,Lecznica Weterynaryjna ul. Hawajska 16
        (6449128) kolo Leclerca, trzeba skręcić w prawo (gdy patrzysz na Multikino)z
        K.E.N. Wiem, że przyjmują też przy ul. Beli Bartoka. Ja chodze na Hawajską.

era---> Moje kocury kastracje zniosły mężnie. Ja nie byłam przy tym obecna, ale
        mój facet byl cały czas (ale to nie jest obowiązkowe:)) Lepiej jest potem z
        kitkiem zostać w domu, bo po narkozie bedzie pewnie taki ""rozbity". Aha - i
        oba się zlały, przy czym przy pierwszym bylo to totalne zaskoczenie,
        więc "ochrzcił" kanapę (jeden jedyny raz w życiu; wspaniale się ją potem
        prało); przy drugim byłam czujniejsza i umiescilam go w kuwecie zawczasu.
        Trzymam kciuki za Twojego kocurka!
        • Gość: goska Re: DOBRY WET POSZUKIWANY WAWA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 14:27
          dziękuję za namiar na Hawajską
          te okolice też mi pasują:)
          a masz tam jakiegoś konkretnego lekarza?
          • Gość: rab Re: DOBRY WET POSZUKIWANY WAWA!! IP: *.chello.pl 28.11.03, 19:02
            polecam z całego serca , sprawdzonego przez wiele psów,czarnoskórego
            lekarza,profesora SGGW-dr.DEMBELE-tani i naprawdę świetny wiele psów wyciągnął
            z chorób na które inni rozkładali rece.Podaję namiary tel.604-11-66-
            27.Przyjmuje na Opaczewskiej tel.668-50-08 , Otrobramskiej tel.nie znam i na
            ursynowie tel.847-37-40.Spróbuj naprawdę warto.pozdrawiam
            • Gość: gośka Re: DOBRY WET POSZUKIWANY WAWA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 23:20
              dziękuję za namiar
              skorzystam:)
        • Gość: goska Re: DOBRY WET POSZUKIWANY WAWA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 14:29
          mam na myśli weterynarza:))))
          chodzi mi o to czy chodzisz do jakiejś konkretnej osoby?
          jeszcze raz dziękuję
    • Gość: rab Re: DOBRY WET POSZUKIWANY WAWA!! IP: *.chello.pl 28.11.03, 19:07
      napisałam o psach bo kotka nie mam ale on przyjmuje wszystkie zwierzatka i jest
      o nim głośno , miał nawet program w tv-poprostu mu wierze bo polecono mi go jak
      miałam straszne kłopoty z moją sunia i wiele mu zawdzięczam
    • Gość: aga Re: DOBRY WET POSZUKIWANY WAWA!! IP: 195.85.227.* 29.11.03, 07:57
      profesor SGGW p. Jastrzębska
      • Gość: aga Re: pomyłka IP: 195.85.227.* 29.11.03, 10:39
        p. Jagielska
        • Gość: goska Re: pomyłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 17:18
          dziękuję bardzo za namiary
          skorzystam napewno
          gdzie przyjmuje Pani Jagielska, tak a propos?
          • Gość: aga Re: pomyłka IP: *.crowley.pl / *.crowley.pl 29.11.03, 22:03
            Opaczewska 87
            Nowoursynowska 157 (SGGW)
            i chyba Białobrzeska 40a

tel. do dr Marty Jagielskiej
            0 502 101 199
        • Gość: m.pw Re: pomyłka IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 29.11.03, 22:53
          ....to naprawde wspaniała p. Doktor. W kazdy piatek mam przyjemność oglądać jak
          w Azylu w KOnstancinie leczy bezdomne zwierzaki. Jest wetem z powołaniem, w
          odróznieniu od niektórych lekarzy, którzy czasem nie wiedzą jak sie do kota
          zabrać
    • km.bdc Re: DOBRY WET POSZUKIWANY WAWA!! 04.12.03, 11:40
      Witam!
      Polecam lekarzadojeżdżającego.
      Opiekuje się moimi psami. Jest bardzo dobry, jak coś wymaga konsultacji
      specjalisty - odeśle do odpowiedniej osoby.
      Polecam.
      Acha! I za wizytę z przyjazdem bierze mniej niż w lecznicach!
      namiary:
      Kamil Kędziorek 0602 661 355 i powiedz, że od Kamili...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka