Dodaj do ulubionych

sparaliżowany jamnik

IP: 195.117.237.* 15.12.03, 11:11
szukam pomocy, czyli wózka dla mojego jamnika. Cierpi na chorobę jamników. ma
sparaliżowany tył. Może ktoś ma do odsprzedania, albo wie jak to dokładnie
zrobić. Będę wdzięczna za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: rab Re: sparaliżowany jamnik IP: *.chello.pl 15.12.03, 16:18
      a próbowałaś leczyć,wiem cos o tym bo przechodziłam ta tragedię bo tak to mogę
      z pełną odpowiedzialnością nazwać 4 lata temu.Znam wszystkie możliwe sposoby i
      lekarzy w W-wie.Niestety ja po 2 latach(2 lata temu)musiałam sie poddać (nie
      mogła sama sie załatwiac ,miała poobcierany brzuszek bo pełzała)trzymam kciuki
      za ciebie i twojego pieska,ja nie zdążyłam ale znajomym pomógł ludzki
      bioenergoterapełta-głupie?moze ale ja na to nie wpadłam i moja Smerfetka po
      wielu cierpieniach została poddana eutanazji dla jej dobra,do dziś nam jej
      brakuje pomimo ze mamy następna jamniczke.Spróbuj obwiazywaćnarazie brzuszek
      bandażem zeby się nie obcierał.Pozdrawiam mocno przytujając twojego chorego
      pieska
    • Gość: Dorota Re: sparaliżowany jamnik IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.12.03, 18:17
      Zadzwon do schroniska Na paluchu, tam Ci podadza telefon do pana ktory robil
      wozki dla suni Foczki.
      Tef:846 02 36 w 12
      Powodzenia
      • Gość: Lilka Re: sparaliżowany jamnik IP: 195.117.237.* 16.12.03, 09:17
        Dorota- czy mogłabyś mi podać kierunkowy numer?
        • Gość: zigzak Re: sparaliżowany jamnik IP: *.mediatak.pl 16.12.03, 10:55
          to Warszawa, kierunkowy 022, pozniej prefix i pozniej numer. Powodzenia.
        • Gość: Dorota Re: sparaliżowany jamnik IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.12.03, 13:14
          Podaje numery telefonow, taka jestem!
          Pan Miroslaw Bartosinski
          o 22 785 2326
          kom: 0 603 541 582
          Powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka