Dodaj do ulubionych

Zwolniło nasze forum... :-(

IP: *.chello.pl 20.11.02, 10:18
Co się dzieje? Ludzie! Jeszcze niedawno mieliśmy średnio 100 wpisów dziennie!
Wiem, że każdy pracuję, ale wystarczy wolnych 5 minutek, żeby tu zajrzeć i
się wpisać! Skorzystajcie!!!
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Raffix Re: Zwolniło nasze forum... :-( IP: *.braun.de 20.11.02, 12:17
      Gość portalu Hirek napisał:
      > Co się dzieje? Ludzie! Jeszcze niedawno mieliśmy średnio 100 wpisów dziennie!
      > Wiem, że każdy pracuję, ale wystarczy wolnych 5 minutek, żeby tu zajrzeć i
      > się wpisać! Skorzystajcie!!!
      Forum rzeczywiscie jakby zwolnilo ale i tak jest bardziej ozywione niz "za
      dawnych czasow". Bywalo juz gorzej...
      • buh Re: Zwolniło nasze forum... :-( 20.11.02, 18:57
        hehe.
        nie narzekaj Hirek, spójrz na Zielonkę ;)
        • Gość: Hirek Re: Zwolniło nasze forum... :-( IP: *.chello.pl 20.11.02, 19:52
          Wiem, że nie jesteśmy najgorsi. Ale chcemy być najlepsi! :-)
          Może to nierealne. No, ale lecimy do przodu!
          Pozdrawiam.
          • Gość: Raffix Re: Zwolniło nasze forum... :-( IP: *.braun.de 20.11.02, 20:43
            U mnie forum zwolnilo w sensie doslownym. Ledwo sie rusza.
            • Gość: Hirek Re: Zwolniło nasze forum... :-( IP: *.chello.pl 20.11.02, 20:55
              Ja wcześniej miałem opcję "klatka po klatce", ale teraz jest OK.
              Pozdrawiam.
    • Gość: Zuldi-Marejka Re: Zwolniło nasze forum... :-( IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 11:28
      Nasze forum dopiero się rozkręca.
      Zaczęło tu zaglądać wielu nowych gości ( wielu moich znajomych opowiada mi o
      tym co tu przeczytali, ale śladu po nich nie widzę). Na razie się przyglądają,
      ale myślę, że przyłączą do dyskusji ( znam to z autopsji ).
      Apel do obserwatorów:
      Odezwijcie się – to nie boli.
      • Gość: Jan Re: Zwolniło nasze forum... :-( IP: *.tele2.pl 25.11.02, 12:18
        Zuldi-Marejka
        Wszystko zależy od tematu. Nie odpowiadam na głupie tematy a mądrych i
        ciekawych tematów jest na forum bardzo mało.Pozostałe tematy to tylko
        informacyjne.
        • Gość: Zuldi-Marejka Re: Zwolniło nasze forum... :-( IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 13:07
          Gość portalu: Jan napisał:

> Wszystko zależy od tematu. Nie odpowiadam na głupie tematy a mądrych i
          > ciekawych tematów jest na forum bardzo mało.Pozostałe tematy to tylko
          > informacyjne.

Marki to temat rzeka z wieloma dopływami - często ściekami.
          Nasze forum na tle innych i tak wypada bardzo rzeczowo.
          Panie Janie !
          Zapachęcam do otwierania wątków ciekawych i mądrych.

• Gość: Raffix Re: Zwolniło nasze forum... :-( IP: *.braun.de 25.11.02, 13:35
            Gość portalu Zuldi-Marejka napisał:
            > Marki to temat rzeka z wieloma dopływami - często ściekami.
            > Nasze forum na tle innych i tak wypada bardzo rzeczowo.

Piekna metafora o Markach-rzece :-)

p.s. Zuldi, prosze o ponowny kontakt bo ja nie wiem o co chodzi. Wyslalem w tej
            sprawie (w ktorej nie wiem o co chodzi) do Ciebie e-mail (jeden i bez
            zalacznikow).
            Pzdr - Rafal
          • Gość: Irytek Re: Zwolniło nasze forum... :-( IP: *.dialup.warszawa.pl 25.11.02, 15:36
            Zulu , czy te "..zapachęcam.." to przypadek , czy tak a propos tuch ścieków ?
            pozdrawiam
            • Gość: Zuldi-Marejka Re: Zwolniło nasze forum... :-( IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 15:55
              Fucktycznie!
              Sypnąłem się przypadkowo, ale może tak zostać - brzmi nieźle.
              • Gość: Irytek Re: Zwolniło nasze forum... :-( IP: *.dialup.warszawa.pl 25.11.02, 19:23
                No ! Farciarz.
      • Gość: Hirek Re: Zwolniło nasze forum... :-( IP: *.chello.pl 25.11.02, 20:02
        OBY DO PRZODU!
        Nikt nas nie dogoni!!!
        Pozdrawiam.
        • Gość: Irytek Re: Zwolniło ???????? IP: *.dialup.warszawa.pl 25.11.02, 21:30
          Hiruś , Twoja odwaga graniczy z szaleństwem !! zwolnij , bo zaczniesz oglądać
          plecy. Swoje.
          • Gość: Hirek Re: Zwolniło ???????? IP: *.chello.pl 25.11.02, 21:31
            A gdzie ja tam odważny?! Lecę, bo się boję, że ktoś nas dogoni:-)
            Pozdrawiam.
            • Gość: Irytek Re: Zwolniło ???????? IP: *.dialup.warszawa.pl 26.11.02, 17:49
              A nie zastanowiłeś się : czy ktoś Cię goni na prawdę ? Przecież to bez sensu !
              • Gość: Hirek Re: Zwolniło ???????? IP: *.chello.pl 26.11.02, 17:58
                Masz rację. Zachowuję się jak głupi gówniarz. Bardzo mi przykro. To się
                powtórzy! :-)
                Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka