Gość: Hirek IP: *.chello.pl 20.11.02, 10:18 Co się dzieje? Ludzie! Jeszcze niedawno mieliśmy średnio 100 wpisów dziennie! Wiem, że każdy pracuję, ale wystarczy wolnych 5 minutek, żeby tu zajrzeć i się wpisać! Skorzystajcie!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Raffix Re: Zwolniło nasze forum... :-( IP: *.braun.de 20.11.02, 12:17 Gość portalu Hirek napisał: > Co się dzieje? Ludzie! Jeszcze niedawno mieliśmy średnio 100 wpisów dziennie! > Wiem, że każdy pracuję, ale wystarczy wolnych 5 minutek, żeby tu zajrzeć i > się wpisać! Skorzystajcie!!! Forum rzeczywiscie jakby zwolnilo ale i tak jest bardziej ozywione niz "za dawnych czasow". Bywalo juz gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
buh Re: Zwolniło nasze forum... :-( 20.11.02, 18:57 hehe. nie narzekaj Hirek, spójrz na Zielonkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: Zwolniło nasze forum... :-( IP: *.chello.pl 20.11.02, 19:52 Wiem, że nie jesteśmy najgorsi. Ale chcemy być najlepsi! :-) Może to nierealne. No, ale lecimy do przodu! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: Zwolniło nasze forum... :-( IP: *.braun.de 20.11.02, 20:43 U mnie forum zwolnilo w sensie doslownym. Ledwo sie rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: Zwolniło nasze forum... :-( IP: *.chello.pl 20.11.02, 20:55 Ja wcześniej miałem opcję "klatka po klatce", ale teraz jest OK. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuldi-Marejka Re: Zwolniło nasze forum... :-( IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 11:28 Nasze forum dopiero się rozkręca. Zaczęło tu zaglądać wielu nowych gości ( wielu moich znajomych opowiada mi o tym co tu przeczytali, ale śladu po nich nie widzę). Na razie się przyglądają, ale myślę, że przyłączą do dyskusji ( znam to z autopsji ). Apel do obserwatorów: Odezwijcie się – to nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Zwolniło nasze forum... :-( IP: *.tele2.pl 25.11.02, 12:18 Zuldi-Marejka Wszystko zależy od tematu. Nie odpowiadam na głupie tematy a mądrych i ciekawych tematów jest na forum bardzo mało.Pozostałe tematy to tylko informacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuldi-Marejka Re: Zwolniło nasze forum... :-( IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 13:07 Gość portalu: Jan napisał: > Wszystko zależy od tematu. Nie odpowiadam na głupie tematy a mądrych i > ciekawych tematów jest na forum bardzo mało.Pozostałe tematy to tylko > informacyjne. Marki to temat rzeka z wieloma dopływami - często ściekami. Nasze forum na tle innych i tak wypada bardzo rzeczowo. Panie Janie ! Zapachęcam do otwierania wątków ciekawych i mądrych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: Zwolniło nasze forum... :-( IP: *.braun.de 25.11.02, 13:35 Gość portalu Zuldi-Marejka napisał: > Marki to temat rzeka z wieloma dopływami - często ściekami. > Nasze forum na tle innych i tak wypada bardzo rzeczowo. Piekna metafora o Markach-rzece :-) p.s. Zuldi, prosze o ponowny kontakt bo ja nie wiem o co chodzi. Wyslalem w tej sprawie (w ktorej nie wiem o co chodzi) do Ciebie e-mail (jeden i bez zalacznikow). Pzdr - Rafal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irytek Re: Zwolniło nasze forum... :-( IP: *.dialup.warszawa.pl 25.11.02, 15:36 Zulu , czy te "..zapachęcam.." to przypadek , czy tak a propos tuch ścieków ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuldi-Marejka Re: Zwolniło nasze forum... :-( IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 15:55 Fucktycznie! Sypnąłem się przypadkowo, ale może tak zostać - brzmi nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irytek Re: Zwolniło nasze forum... :-( IP: *.dialup.warszawa.pl 25.11.02, 19:23 No ! Farciarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: Zwolniło nasze forum... :-( IP: *.chello.pl 25.11.02, 20:02 OBY DO PRZODU! Nikt nas nie dogoni!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irytek Re: Zwolniło ???????? IP: *.dialup.warszawa.pl 25.11.02, 21:30 Hiruś , Twoja odwaga graniczy z szaleństwem !! zwolnij , bo zaczniesz oglądać plecy. Swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: Zwolniło ???????? IP: *.chello.pl 25.11.02, 21:31 A gdzie ja tam odważny?! Lecę, bo się boję, że ktoś nas dogoni:-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irytek Re: Zwolniło ???????? IP: *.dialup.warszawa.pl 26.11.02, 17:49 A nie zastanowiłeś się : czy ktoś Cię goni na prawdę ? Przecież to bez sensu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: Zwolniło ???????? IP: *.chello.pl 26.11.02, 17:58 Masz rację. Zachowuję się jak głupi gówniarz. Bardzo mi przykro. To się powtórzy! :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś