koguciik-2972 05.05.12, 18:45 baaaaaaaaaardzo lubię kiedyś się czytało kryminały, dziś wystarczy zajrzeć tu i ówdzie i się człowiek przenosi w straszne scenerie rodem z horroru aaaaaaaaaa nic.................... tak sobie zajrzałem na kilka forów... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudka-a Re: teorie spiskowe :D 05.05.12, 19:55 ..że ten temu, a ta tej? cięężkie jest życie forumowicza )) Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: teorie spiskowe :D 05.05.12, 21:29 eeeeeeeeee, to to nudyyyyyyyyyy kryminał normalnie znalazłem siatki szpiegowskie, włamania, oszustwa - śledztwa - no mówię Ci - horror Odpowiedz Link
0yotte Re: teorie spiskowe :D 05.05.12, 19:58 ja tam nigdzie nie łażę, może by kto streścił ten horror? Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: teorie spiskowe :D 05.05.12, 21:30 w trosce o Twoje zdrowie..... nie streszczę Odpowiedz Link
0yotte Re: teorie spiskowe :D 05.05.12, 21:32 aaa, to może i lepiej, zresztą pewnie to jakieś znowu nuuudym, a podobno z nudów można umrzeć Odpowiedz Link
rudka-a Re: teorie spiskowe :D 05.05.12, 22:52 a Rutkowski bierze w tym udział?? błyska flesz? )) Odpowiedz Link
ejno Re: teorie spiskowe :D 09.05.12, 00:12 To gdzie się szwendasz? Ja tam wolę poczytać dobry kryminał, zdrowsza od tego jestem Odpowiedz Link
0yotte Re: teorie spiskowe :D 09.05.12, 09:51 Ejno, i masz rację, tez wole kryminał od lektury niektórych forumów Odpowiedz Link
sp.ox Re: teorie spiskowe :D 09.05.12, 12:45 Widzicie w tym coś pociągającego ? Wierzycie w to co piszą na forach ? Wole to co mogę zobaczyć i dotknąć z dreszczykiem emocji Co swoje to swoje w dodatku naturalne nie podróbka ) Odpowiedz Link
0yotte Re: teorie spiskowe :D 09.05.12, 13:17 > Widzicie w tym coś pociągającego ? > Wierzycie w to co piszą na forach ? a to zależy co, kto i gdzie pisze czasem są to baaaardzo pociągające tematy i równie pociągający ludzie w dodatku niektórych można też zobaczyć i dotknąć... z dreszczykiem oczywiście Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: teorie spiskowe :D 09.05.12, 16:34 bo niektórym się wydaje że piszą w sieci z maszyną - no bywa i tak tym co piszą z ludźmi - udanego macania Odpowiedz Link
k.karen Re: teorie spiskowe :D 10.05.12, 09:37 koguciik-2972 napisał: > bo niektórym się wydaje że piszą w sieci z maszyną - no bywa i tak : D To jeszcze nic. Niektórym wydaje się, że mogą innych zaprogramować jak maszynę a jak im się to z oczywistych powodów nie udaje, wtedy zapętlają się we własnym programie. Wtedy jest komicznie i to jest jakiś plus bo przynajmniej można boki zrywać ze śmiechu Dobrego dnia Wszystkim i śmiejmy się Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: teorie spiskowe :D 10.05.12, 10:13 Witajcie. Z tarotem zacząłęm on line gadać, ale nic z tego nie rozumiem. Oświecenia szukam...gdzie tylko potrafię... albo przynajmniej jakiejś sympatycznej teorii spiskowej! TAROT ON LINE. LINK Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: teorie spiskowe :D 09.05.12, 16:32 sp.ox napisał: > Widzicie w tym coś pociągającego ? > Wierzycie w to co piszą na forach ? > Wole to co mogę zobaczyć i dotknąć z dreszczykiem emocji > Co swoje to swoje w dodatku naturalne nie podróbka ) czy ja się pytam kogo chcesz podglądać czy wymacać ? Nie. Nie bardzo rozumiem związek z tym co napisałem. Wątki o macaniu są gdzie indziej. Też lubię Odpowiedz Link
0yotte Re: teorie spiskowe :D 09.05.12, 18:57 rudka-a napisała: > Spox, a Tyś oryginał, czy podróba? )) słodka tajemnica Odpowiedz Link
sp.ox Re: teorie spiskowe :D 10.05.12, 08:36 Jeden lubi ogród botaniczny, drugi smaczny kąsek, a ja lubię pierzę, bo w nim kupry gąsek Każdy pisze jak chce, wolność i niezależność to wspaniałe narzędzia dane nam odgórnie Niepotrzebnie bierzesz wszystko do siebie, pytanie było spoko Rozżarzonym węgielkiem, posypanym kadzidłem i unoszącym się pachnącym dymem nadającym chwili zmysłowości żegnam się małą czarną. Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: teorie spiskowe :D 10.05.12, 08:56 wiesz batonik, utopijne pojęcie wolności i niezależności to anarchia, która jest zjawiskiem społecznie destrukcyjnym. A że od zawsze podkreślam, że na moich forach panuje monarchia absolutna - czyli ustój który daje narzędzia mi - do korygowania zbyt szeroko pojętej wolności i niezależności, w trosce o dobre samopoczucie pozostałych uczestników - to znając z autopsji moje poglądy - radzę zachować rozsądek i przyjąć panujące zasady. A jeśli nie - to jak lekko korzystam z narzędzi ucisku i władzy - niejeden chętny już się przekonał. I nic się nie zmieniło. Wchodząc do czyjegoś domu, nie zaczynam od przestawiania mebli - siadam tam gdzie mi gospodarz wskaże miejsce. To są ogólnospołeczne zasady, obowiązujące w każdej grupie społecznej - tej netowej też. Proponuję więc odstosunkować się od mojej kanapy - stoi w miejscu, które ja sobie wybrałem. Usiąść na niej można - ale od przestawiania jestem tu ja. Odpowiedz Link
0yotte Re: teorie spiskowe :D 10.05.12, 14:29 i wyJszło nam piękne forumowe koko-spoko Odpowiedz Link
darima_ka Re: teorie spiskowe :D 09.05.12, 20:29 Dobrze ,że nie kopiujesz tych horrorów ,i nie zamieszczasz tu Znam takie forach gdzie admini kilka razy dziennie robią rekonesans po forach ,a jeśli coś nie po ich myśli , to kopiują te posty i wyśmiewają. Ja zaraz mam skojarzenia z wsiowymi babami co to plotami zajmują się od rana do wieczora To głębokie wsiórstwo przenosi się na fora Odpowiedz Link
rudka-a Re: teorie spiskowe :D 10.05.12, 10:17 To ja może zamiast plotkować, przywitam się fajnym muzycznym kawałkiem dzieeeń dobryyy ...zmienia się świat Jak w kalejdoskopie Za kolorowe szkiełka Sprzedany został Bóg I tylko my Ciągle ci sami Robert Gawliński - Kalejdoskop Bardo Odpowiedz Link
czerwona-malpa Re: teorie spiskowe :D 10.05.12, 13:38 Spiskowców pelno wkolo nas. Sami agenci i podgladacze. Tez to juz zauwazylem. Ale, jak kto lubi? Odpowiedz Link
rudka-a Re: teorie spiskowe :D 10.05.12, 17:22 Jak na nowicjisza nieżle jesteś zorienotowany pilnuj się...wpadka może być bolesna Odpowiedz Link
czerwona-malpa Re: teorie spiskowe :D 10.05.12, 17:24 Nowicjusza? Wolne zarty! Zostalem tu i tam tak mocno "przemaglowany", ze musialem szczególowo zapoznac sie z tematem. Mów do mnie teraz : komandos! Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: teorie spiskowe :D 10.05.12, 17:40 czerwona-malpa napisał: > Nowicjusza? Wolne zarty! Zostalem tu i tam tak mocno "przemaglowany", ze musial > em szczególowo zapoznac sie z tematem. Mów do mnie teraz : komandos! ciekawe porównanie...... na mnie też chcieli komandos mówić...................... co poniektórzy..................... ale zdecydowanie wolę - wielebny Odpowiedz Link
czerwona-malpa Re: teorie spiskowe :D 10.05.12, 19:11 Ja jednak po takim forumowym przeszkoleniu to komandosem wole byc! Wielebny to z taca chodzic musi. A ja tego nie lubie. Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: teorie spiskowe :D 10.05.12, 19:26 wielebny z tacą nie chodzi - ludzi ma od tego..... Odpowiedz Link
czerwona-malpa Re: teorie spiskowe :D 10.05.12, 20:00 a jak nie ma ludzi? Albo mu z tacy ....kradna? koguciik-2972 napisał: > wielebny z tacą nie chodzi - ludzi ma od tego..... Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: teorie spiskowe :D 10.05.12, 17:36 bardzo ładne słowa i jakie na czasie Odpowiedz Link