koguciik-2972 10.05.12, 19:43 Jarzębina "Koko Koko Euro spoko" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pendula Re: koko spoko :D 10.05.12, 22:42 Nawet nie startowała Ale wtedy to nie jej wina była ... Odpowiedz Link
pendula Re: koko spoko :D 10.05.12, 23:00 Ja też I nie pojmuje tego oburzenia wsiowstwem. Odpowiedz Link
0yotte Re: koko spoko :D 11.05.12, 09:38 pendula napisała: > Ja też I nie pojmuje tego oburzenia wsiowstwem. a to mamy tak samo Odpowiedz Link
pendula Re: ))))))))) 10.05.12, 22:29 Cześć. I z czego sie nabijasz? Powinienens być dumny Odpowiedz Link
pendula Re: ))))))))) 10.05.12, 22:44 Noooo... jakoś znikł..gdzies przepadł. Moze ćwiczy Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: ))))))))) 11.05.12, 08:30 rudka-a napisała: > Un i szczerość > )) dawno Ci ktoś kity nie przydeptał ..............? Odpowiedz Link
rudka-a Re: ))))))))) 10.05.12, 22:44 Cicho, to będzie po śmierci mie się paszczy nie zamyka )))) Odpowiedz Link
koguciik-2972 Darima :D 11.05.12, 08:28 wygrałaś kontrakt dożywotni na oprawę artystyczną wszystkich imprez na Dworcu Odpowiedz Link
0yotte Re: Darima :D 11.05.12, 09:39 to zróbmy jeszcze jakiś konkurs na najbardziej okazałe pompony Odpowiedz Link
ejno Re: Darima :D 11.05.12, 11:29 Hymn na euro, powinien być, moim zdaniem oczywiście, neutralny, czyli opowiadający o futbolu ogólnie a nie o Smudzie i kibicowaniu drużynie polskiej. Stało się inaczej, co uważam jest błędem. Co do odczuć artystycznych, nie mój klimat kompletnie, nie przepadam za folkiem pomieszanym z discopolo, jednak jestem to w stanie zrozumieć, gusta są różne. Co do samego zespołu "Jarzębina", micha się cieszy jak widzi roześmiane starsze Panie Odpowiedz Link
0yotte Re: Darima :D 11.05.12, 14:01 > micha się cieszy jak widzi roześmiane starsze Panie i to jest to, co dodaje ogromnego uroku tej piosence! właśnie te fajne ciotki, świetne są! Odpowiedz Link
0yotte Re: Darima :D 11.05.12, 15:05 ale jest na tyle prosta i melodyjna, że zapewne będzie dobra do śpiewania po kilku piwach w końcu to piosenka hymn dla dosyć prymitywnej w swych założeniach imprezy... z całym szacunkiem dla wielbicieli piłki nożnej, ale to plebejski sport, to i piosenka powinna być adekwatna Odpowiedz Link
ejno Re: Darima :D 11.05.12, 17:24 Zgodzę się z faktem infantylnego tekstu, który wbija się w mózg bezproblemowo i natarczywie, na bank po kilku piwach będą się kibice jak nioski zachowywać śpiewając donośnie "Koko, koko" ;P Odpowiedz Link
czerwona-malpa Re: Darima :D 11.05.12, 17:27 W ogóle mi sie ta "pioseneczka" nie podoba. Im dluzej slucham tym coraz mniej. Odpowiedz Link
0yotte Re: Darima :D 11.05.12, 18:10 jak będą wyniki, to będzie, że to dzięki koko a jak nie będzie wyników, to będzie, że to wina koko ot, typooowe Odpowiedz Link
rudka-a Re: Darima :D 11.05.12, 18:20 Obstawiłabym może z dychę, ale czuję, że stracę trza gdzie indziej zainwestować Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: Darima :D 11.05.12, 20:03 ejno napisała: > Zgodzę się z faktem infantylnego tekstu, który wbija się w mózg bezproblemowo i > natarczywie, na bank po kilku piwach będą się kibice jak nioski zachowywać śpi > ewając donośnie "Koko, koko" ;P koko jambo chyba jaja je Mr.President Coco Jambo Odpowiedz Link
ejno Re: Darima :D 11.05.12, 20:20 No nie powiedziałam, że piosenki zagraniczne są mądrzejsze i ładniejsze.....nie strzeliłeś się w mój gust muzyczny Odpowiedz Link
darima_ka Re: Darima :D 12.05.12, 20:46 Ale melodia łatwo wpada w ucho nawet mi ,której słoń na ucho nadepnął , i o to właśnie chodzi. Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: Darima :D 11.05.12, 19:59 dobrze gada dać jej wódki ejno napisała: > Hymn na euro, powinien być, moim zdaniem oczywiście, neutralny, czyli opowiadaj > ący o futbolu ogólnie a nie o Smudzie i kibicowaniu drużynie polskiej. Stało si > ę inaczej, co uważam jest błędem. Co do odczuć artystycznych, nie mój klimat ko > mpletnie, nie przepadam za folkiem pomieszanym z discopolo, jednak jestem to w > stanie zrozumieć, gusta są różne. Co do samego zespołu "Jarzębina", micha się c > ieszy jak widzi roześmiane starsze Panie Odpowiedz Link
ejno Re: Darima :D 12.05.12, 00:54 A co to za bełt lubelski? Czystą poproszę, bo po tych bełtach łeb boli Odpowiedz Link
darima_ka Re: Darima :D 12.05.12, 20:42 koguciik-2972 napisał: > wygrałaś kontrakt dożywotni na oprawę artystyczną wszystkich imprez na Dworcu > Odpowiedz Link