piotr_57 22.05.12, 11:01 Następny rokosz?? Jeśli tak, to powiem Wam, że zaczynacie być nudni, a to wada większa od głupoty. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0yotte Re: A tu co ? 22.05.12, 11:21 nie zauważyłam król ma się dobrze, a jego władza wręcz się umacnia Odpowiedz Link
piotr_57 Re: A tu co ? 22.05.12, 12:08 0yotte napisała: > nie zauważyłam Znam wspaniałą okulistkę > król ma się dobrze, a jego władza wręcz się umacnia Łokiej, tylko poddanych coś nie widzę > Odpowiedz Link
rudka-a Re: A tu co ? 22.05.12, 12:24 >Jeśli tak, to powiem Wam, że zaczynacie być nudni, a to wada większa od głupoty. Zmartwiłeś mnie już nie lubisz rozpierduch forumowych? ) Odpowiedz Link
piotr_57 Re: A tu co ? 22.05.12, 12:28 rudka-a napisała: > >Jeśli tak, to powiem Wam, że zaczynacie być nudni, a to wada większa od gł > upoty. > > Zmartwiłeś mnie już nie lubisz rozpierduch forumowych? ) Ależ skąd?!! Uwielbiam wręcz Tylko co to za rozpierducha jak jest 20 postów od 3 osób na 48 godzin?? Dobra rozpierducha forumowa to jest 1500postów w 4 godziny!! Aż "ściany" trzeszczą Pozdrawiam Rude Odpowiedz Link
rybka.11 Re: A tu co ? 22.05.12, 12:34 piotr_57 napisał: > Dobra rozpierducha forumowa to jest 1500postów w 4 godziny!! Aż "ściany" trzesz > czą __________________________ A tak mozna? Odpowiedz Link
piotr_57 Re: A tu co ? 22.05.12, 12:41 rybka.11 napisała: ____________ > A tak mozna? skoro tak bywało (i to wielokrotnie!) to widocznie można > Odpowiedz Link
rudka-a Re: A tu co ? 22.05.12, 12:38 I trąciłeś w czułą strunę, aż mi się zatęskniło za "Ścianami" )) prały się ludziska, aż iskry leciały..nie można było nadązyć z kopaniem dołów i reanimowaniem rokujących na poprawę ))) nikt nikomu nic nie kradł, nie ruszał rodziny od pokoleń..życie prywatne oddzielone było grubą krechą. Coś mi się wydaje, że całe to forumowanie idzie w złym kierunku..... Cmok, Piter Odpowiedz Link
piotr_57 Re: A tu co ? 22.05.12, 12:52 rudka-a napisała: . Coś mi się wydaje, że całe to forumowanie idzie w złym > kierunku..... To już nie jest żadne forumowanie, nie mówiąc o zadymach ciasteczko, kawka, życzenia, od czasy do czasu ktoś kopnie kogutka, pare piór z dupy wyleci i koniec zabawy, dzień minął. Co to ma wspólnego z forumowaniem ? Odpowiedz Link
0yotte Re: A tu co ? 22.05.12, 13:55 Rude, Piotrze... zamiast biadolić dajcie nam przykład, może się rozkręci klimat Odpowiedz Link
0yotte Re: A tu co ? 22.05.12, 14:26 przykład na ciekawe i ekscytujące forumowanie czy ja coś pisałam o tłuczeniu? hmmm... hmmm... głodnemu... taaa... Odpowiedz Link
piotr_57 Re: A tu co ? 22.05.12, 14:28 0yotte napisała: > Rude, Piotrze... zamiast biadolić dajcie nam przykład, może się rozkręci klimat > > Ja nie biadolę, zupełnie dobrze mogę egzystować bez forum. Od zakładania for jest Rude, ja jestem od zadym Gwarantuję Ci, że jak Rude otworzy forum, to już ja o zadymy zadbam Odpowiedz Link
0yotte Re: A tu co ? 22.05.12, 14:29 no to chyba Rude nie mam wyjścia, postawiłeś ją... nomen omen... pod ścianą Odpowiedz Link
piotr_57 Re: A tu co ? 22.05.12, 14:39 0yotte napisała: > no to chyba Rude nie mam wyjścia, postawiłeś ją... nomen omen... pod ścianą > Rude już trzeci rok zakłada swoje forumę, a ja czekam sobie spokojnie , mnie się nigdzie nie śpieszy. Odpowiedz Link
0yotte Re: A tu co ? 22.05.12, 14:44 no i dobrze, mamy tu na dworcu całkiem przyjemną poczekalnię Odpowiedz Link
koguciik-2972 Re: A tu co ? 22.05.12, 16:02 nie ma ludzi bez wad drogi Piotrze. A człowiek zwyczajnie czasem sobie ulżyć musi... Odpowiedz Link