16.12.13, 16:49
jak mi ktoś jeszcze raz wyjedzie z polityką, to zlinczuję bez sądu

o dupie marynie dożywotnio teraz będzie

bo polityka jest złem z natury
Obserwuj wątek
    • tropem_misia1 Re: uuufff 16.12.13, 17:04
      I bardzo dobrze.Bo każdy z zasady ma jakiegoś idola i go gloryfikuje....tongue_out
      • wirujacypunkt Re: uuufff 16.12.13, 17:17
        tropem_misia1 napisała:

> I bardzo dobrze.Bo każdy z zasady ma jakiegoś idola i go gloryfikuje....tongue_out

W dzisiejszej rzeczywistości, ideały jakoś szybko sięgają bruku, nic innego mi nie pozostaje,
        moim ideałem będzie Baba Jaga z świętokrzyskiej Łysej Góry, ta Pani wink chyba będzie
        constans wink
        • fenikss.2972 Re: uuufff 16.12.13, 18:17
          jak mnie zabierzesz na Sabat, to ufunduję skrzynkę piwa big_grin big_grin big_grin

wirujacypunkt napisał:
          > W dzisiejszej rzeczywistości, ideały jakoś szybko sięgają bruku, nic innego mi
          > nie pozostaje,
          > moim ideałem będzie Baba Jaga z świętokrzyskiej Łysej Góry, ta Pani wink chyba bę
          > dzie
          > constans wink
      • fenikss.2972 Re: uuufff 16.12.13, 18:16
        kochana Misiu jak dobrze Cię widzieć big_grin

tropem_misia1 napisała:

> I bardzo dobrze.Bo każdy z zasady ma jakiegoś idola i go gloryfikuje....tongue_out
    • 1zorro-bis Re: uuufff 16.12.13, 17:22
      sam zaczales....smirk
      Wiec co za terror, he?big_grin
      fenikss.2972 napisał:

> jak mi ktoś jeszcze raz wyjedzie z polityką, to zlinczuję bez sądu
      >
      > o dupie marynie dożywotnio teraz będzie
      >
      > bo polityka jest złem z natury
      • fenikss.2972 Re: uuufff 16.12.13, 18:20
        o nieeeeeeeeeee mój drogi big_grin

nie myśl sobie, że tylko Ty jesteś dobry w prowokacjach..... big_grin
        ja tylko pokazałem, do czego prowadzi starcie skrajnie odmiennych poglądów i dlaczego nie gadamy tu o polityce, tylko o dupach suspicious

big_grin

1zorro-bis napisał:

> sam zaczales....smirk
        > Wiec co za terror, he?big_grin
        > fenikss.2972 napisał:

• sorel.lina Re: uuufff 16.12.13, 18:51
          fenikss.2972 napisał:

> nie myśl sobie, że tylko Ty jesteś dobry w prowokacjach..... big_grin
          > ja tylko pokazałem, do czego prowadzi starcie skrajnie odmiennych poglądów i dl
          > aczego nie gadamy tu o polityce, tylko o dupach suspicious

No, do czego prowadzi? Do fajnej dyskusji prowadzi, bo tylko od kultury rozmówców zależy
          czy będzie z tego "Pax nobiscum" czy "Bellum omnium contra omnes". smile
          • fenikss.2972 Re: uuufff 16.12.13, 18:55
            dyskusja byłaby fajna, gdyby nie faktyczny konflikt pokoleń smile

ale masz rację Sorel - można się ścierać poglądami, można się całkowicie nie zgadzać z interlokutorem, można wyrazić nawet negatywne emocje - nie robiąc przy tym gnoju ...smile

sorel.lina napisała:
            > No, do czego prowadzi? Do fajnej dyskusji prowadzi, bo tylko od kultury rozmówc
            > ów zależy
            > czy będzie z tego "Pax nobiscum" czy "Bellum omnium contra omnes". smile
            • sorel.lina Re: uuufff 16.12.13, 19:05
              fenikss.2972 napisał:

> dyskusja byłaby fajna, gdyby nie faktyczny konflikt pokoleń smile

Eeee, tam! Konflikt pokoleń, to hasło-wytrych co to niby do wszystkiego pasuje, ale kluczem nie jest.

A dyskusja była fajna. Bardzo! smile
              • fenikss.2972 Re: uuufff 16.12.13, 19:13
                sorel.lina napisała:
                > A dyskusja była fajna. Bardzo! smile

smile

i rozeszła się ....................szerokim echem................. big_grin big_grin big_grin
                • sorel.lina Re: uuufff 16.12.13, 19:24
                  Hmmm... niektórzy potrafią świecić tylko światłem odbitym... wink
                  A niech im idzie na zdrowie! big_grin
                  • fenikss.2972 Re: uuufff 16.12.13, 19:43
                    mowy nie ma suspicious
                    ja jestem wredny, przekorny i pazerny suspicious
                    moje światło, to moje światło suspicious
                    się dzielę tylko z tymi, których sam sobie wybieram suspicious

big_grin big_grin big_grin

sorel.lina napisała:

> Hmmm... niektórzy potrafią świecić tylko światłem odbitym... wink
                    > A niech im idzie na zdrowie! big_grin
                    • sorel.lina Re: uuufff 16.12.13, 19:48
                      > moje światło, to moje światło

To jak? Będzie Reconquista? big_grinbig_grinbig_grin
                      • fenikss.2972 Re: uuufff 16.12.13, 20:10
                        coś się wymyśli.... big_grin big_grin big_grin

sorel.lina napisała:

> > moje światło, to moje światło
                        >
                        > To jak? Będzie Reconquista? big_grinbig_grinbig_grin
                        • wirujacypunkt Re: uuufff 16.12.13, 21:47
                          Jutro pelnia księzyca, sabat będzie, no to wszyscy siup na miotłę, a Ty Feniksie bierz koguta
                          pod jedną pachę skrzynie piwa pod drugą i lecimy ------------------->
                          • fenikss.2972 Re: uuufff 16.12.13, 21:49
                            noooooooooooo to będzie się działo............ big_grin big_grin big_grin

wirujacypunkt napisał:

> Jutro pelnia księzyca, sabat będzie, no to wszyscy siup na miotłę, a Ty Feniksi
                            > e bierz koguta
                            > pod jedną pachę skrzynie piwa pod drugą i lecimy ------------------->
                            • wirujacypunkt Re: uuufff 16.12.13, 22:07
                              Oj będzie, będzie, ogniska zapłoną, ksieżyc i gwiazdy zaświecą, czary będą, a na liściu
                              do tańca skrzat zagra.
                              • fenikss.2972 Re: uuufff 16.12.13, 22:48
                                a do żarcia co będzie ?? big_grin big_grin big_grin

wirujacypunkt napisał:

> Oj będzie, będzie, ogniska zapłoną, ksieżyc i gwiazdy zaświecą, czary będą, a n
                                > a liściu
                                > do tańca skrzat zagra.
                                • wirujacypunkt Re: uuufff 16.12.13, 22:53
                                  Do żarcia będzie krupniok śląski lub żymlok do wyboru, a dla smakoszy rolada z modrą kapustą big_grinbig_grinbig_grin
                                  Starczy?
                                  • fenikss.2972 Re: uuufff 16.12.13, 22:59
                                    jakieś pieczyste by się przydało big_grin

wirujacypunkt napisał:

> Do żarcia będzie krupniok śląski lub żymlok do wyboru, a dla smakoszy rolada z
                                    > modrą kapustą big_grinbig_grinbig_grin
                                    > Starczy?
                                    • wirujacypunkt Re: uuufff 16.12.13, 23:02
                                      Dzik z rożna, może być?
                                      Po Katowicach grasują, to jednego z sobą przytaszcze.
                                      • fenikss.2972 Re: uuufff 16.12.13, 23:03
                                        ojjjjjjjjj pasi big_grin
                                        to mamy piękne plany na przyszłość big_grin big_grin big_grin

wirujacypunkt napisał:

> Dzik z rożna, może być?
                                        > Po Katowicach grasują, to jednego z sobą przytaszcze.
                                        • wirujacypunkt Re: uuufff 16.12.13, 23:07
                                          Plany piękne, a teraz dobranoc, bo pracy przed sabatem moc i porządna Baba Jaga wypocząć
                                          musi big_grin
                                          • fenikss.2972 Re: uuufff 16.12.13, 23:09
                                            dobrej zatem big_grin

wirujacypunkt napisał:

> Plany piękne, a teraz dobranoc, bo pracy przed sabatem moc i porządna Baba Jaga
                                            > wypocząć
                                            > musi big_grin
                                            • hardy1 Re: uuufff 17.12.13, 23:21
                                              Czy tu ktoś coś o żarciu i chlaniu na sabacie? Jakby brakowało do pary, to... suspicious
                                              • fenikss.2972 Re: uuufff 17.12.13, 23:25
                                                i już się wkręca skubany suspicious

hardy1 napisał:

> Czy tu ktoś coś o żarciu i chlaniu na sabacie? Jakby brakowało do pary, to... :
                                                > >
                                                • hardy1 Re: uuufff 17.12.13, 23:41
                                                  Nie o Tobie myślałem "do pary", Ty z piór skubany suspicious
                                                  • fenikss.2972 Re: uuufff 17.12.13, 23:43
                                                    no nie o mnie suspicious

tylko o MOICH babach suspicious suspicious suspicious

hardy1 napisał:

> Nie o Tobie myślałem "do pary", Ty z piór skubany suspicious
                                                  • hardy1 Re: uuufff 17.12.13, 23:45
                                                    Ty się kurami zajmij, bo kurnik niepilnowany!Ja się zajmę babami... niech każdy się zajmuje tym, na czym się zna suspicious
                                                  • fenikss.2972 Re: uuufff 17.12.13, 23:49
                                                    a niby na czym się zna przerośnięty drób z tymi..................no.....................i łysą szyją ?? suspicious

hardy1 napisał:

> Ty się kurami zajmij, bo kurnik niepilnowany!Ja się zajmę babami... niech każdy
                                                    > się zajmuje tym, na czym się zna suspicious
                                                  • hardy1 Re: uuufff 18.12.13, 00:03
                                                    Niedorośnięty chciałby być przerośnięty. Nie dla... koguta kiełbasa, no! big_grin
                                                  • wirujacypunkt Re: uuufff 18.12.13, 17:23
                                                    No i po sabacie big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: uuufff 18.12.13, 17:42
                                                    wirujacypunkt napisał:

> No i po sabacie big_grin

oblejemy następny big_grin big_grin big_grin
                                                  • wirujacypunkt Re: uuufff 18.12.13, 17:54
                                                    fenikss.2972 napisał:

> wirujacypunkt napisał:
                                                    >
                                                    > > No i po sabacie big_grin
                                                    >
                                                    > oblejemy następny big_grin big_grin big_grin

A jakże oblejeny, następna pełnia już za miesiąc big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: uuufff 18.12.13, 18:06
                                                    wirujacypunkt napisał:
                                                    > A jakże oblejeny, następna pełnia już za miesiąc big_grin

no to zaczynam robić zapasy big_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: uuufff 18.12.13, 18:08
                                                    Szabes?smirk To nie dzisiaj.big_grin
                                                    wirujacypunkt napisał:

> No i po sabacie big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: uuufff 18.12.13, 18:10
                                                    sabat big_grin czarownic big_grin stado podkręconych bab big_grin

1zorro-bis napisał:
                                                    > Szabes?smirk To nie dzisiaj.big_grin

• fenikss.2972 Re: uuufff 18.12.13, 17:41
                                                    jak Ci gruchnę w te koraliki, to Ci na plecach wyskoczą suspicious:

hardy1 napisał:

> Niedorośnięty chciałby być przerośnięty. Nie dla... koguta kiełbasa, no! big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka