rosalie007 20.06.11, 22:29 Czy nie znacie jakiś fan pageów o Severusie? Z góry dzięki :serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce::serce: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicecullen13 Re: Severus Snape 20.06.11, 23:30 Fan page'a to nie, ale jak chcesz to możesz przeczytać tego bloga : www.hgssbezcukru.blox.pl Jest o paringu Hermiona&Severus i jest genialnie napisany Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Sexy. 20.06.11, 23:39 Heh właściwie nie, ale wpisz sobie no nie wiem w wyszukiwarkę Google. www.potterpuppetpals.com/sexy.swf Odpowiedz Link Zgłoś
mabmouldheel Re: Sexy. 20.06.11, 23:40 snejp, snejp, sewerus snejp... dambledorrr ; d ! Odpowiedz Link Zgłoś
maritaa Re: Sev ;D 24.06.11, 20:08 Ach widzę, że nie tylko ja jestem jego fanką < 3 Fan page'a nie znam. Ano i ktoś już mnie wyprzedził i podał link do bloga mrocznej : D Nie ładnie ; P Jeśli miałabyś ochotę przeczytać coś związanego z paringiem HG/SS to daj znać służę pomocą : D Odpowiedz Link Zgłoś