fenikss.2972 12.04.14, 21:17 podoba mi się furorę robi w sieci ksiądz Kelly okazuje się, że i u nas są fajni sukienkowi Ksiądz w kościele śpiewa Wielka miłość Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudka-a Re: dla odmiany 12.04.14, 21:29 W odpowiedniej chwili.. Odpowiednia piosenka.. w pażdzierniku byłam na chrzcinach malutkiej Z. i podczas kazania usłyszałam 'piekny' monolog księdza o....rzekomej pedofilii wśród kapłaństwa....mógł sobie darować ten wywód, zwłaszcza, że to chrzest dzieciątek i temat ni kija nie pasował...na koniec nie zapomnial wspomnieć o datkach na..ogrzewanie... krew mi się burzyła... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: dla odmiany 12.04.14, 21:37 oj, no są w większości głupki, ale trafia się czasem fajny gość, mimo, że w sukience Odpowiedz Link
rudka-a Re: dla odmiany 12.04.14, 21:45 Nie zawsze w sutannie czasem parkuje na parkingu dla tych, co machają rakieta tenisową....dresik, fajna torba i ni huhu nie wykapujesz, że to dobrodziej jest Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: dla odmiany 12.04.14, 21:51 aaaaaaaa to wiem nie muszą w koloratkach łazić teraz to bardzo ułatwia kontakty z babami Odpowiedz Link
rudka-a Re: dla odmiany 15.04.14, 20:44 ii..nie spodobalo się wiadomosci.onet.pl/ciekawostki/gosc-niedzielny-krytycznie-o-spiewajacym-ksiedzu/t9rmf Odpowiedz Link
hardy1 Re: dla odmiany 15.04.14, 22:01 ... a jak miało się spodobać, kiedy : Krytyk i eunuch z jednej są parafii. Każdy wie jak, żaden nie potrafi Nie jestem dobry "w te klocki", ale widocznie msza powinna być tylko poważna i o tragicznych sprawach mówić. Żadnego "alleluja!" Odpowiedz Link