Dodaj do ulubionych

cierpliwość

21.05.14, 10:04
..... jest towarzyszką mądrości.

Aureliusz Augustyn z Hippony

big_grin

https://ww1.sinaimg.cn/mw600/7004980cjw1do5pb76l19g.gif
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: cierpliwość 21.05.14, 12:56
      pewnie to sztuczne. I dlatego taki cierpliwy.....big_grin
      fenikss.2972 napisał:

> ..... jest towarzyszką mądrości.
      >
      > Aureliusz Augustyn z Hippony
      >
      >
      > big_grin
      >
      > https://ww1.sinaimg.cn/mw600/7004980cjw1do5pb76l19g.gif
      • fenikss.2972 Re: cierpliwość 21.05.14, 13:23
        to najlepsze kundlowe przysmaki !! nie znasz się big_grin

do tego trwało, zanim ktoś mu tą piramidkę ustawił big_grin
        • 1zorro-bis Re: cierpliwość 21.05.14, 13:49
          moj kundel tego nie tknal.....big_grin
          fenikss.2972 napisał:

> to najlepsze kundlowe przysmaki !! nie znasz się big_grin
          >
          > do tego trwało, zanim ktoś mu tą piramidkę ustawił big_grin
          • fenikss.2972 Re: cierpliwość 21.05.14, 13:53
            moje się za te kostki zabijają big_grin
            • 1zorro-bis Re: cierpliwość 21.05.14, 13:59
              moj kradl ze stolu. Zakopywal w ogrodzie. a po kilku dniach smierdzaca padline wykopywal i z ochota zzeral.....big_grin
              Im bardziej smierdzialo tym bylo lepsze....big_grin
              • fenikss.2972 Re: cierpliwość 21.05.14, 14:04
                to są specjalne ciastka !! big_grin

jeden z moich tak robił kiedyś na wyjeździe. Miesiąc w lesie, 150 dzieciaków - nie wyrabiał z przejedzeniem big_grin pół lasu zrył ukrywając na czarną godzinę big_grin

teraz to młody kradnie, ale niekoniecznie żarcie - mogą być leki, fajki, długopis, notes, telefon i takie tam big_grin
                • rudka-a Re: cierpliwość 21.05.14, 14:24
                  Kupiłam mojemu sieściuchowi taką kość..popatrzył na mnie z politowaniem i poszedł sobie..smile
                  najlepiej zebym mu pogryzła chyba wink lenia kawał zawsze było....do dzisiaj zdejmuje skórę z elementów kurczaka, przetrącam większe kosci, bo...właściwie nie wiem dlaczego smile)
                  całe swoje zycie na kanapie, rozpieszczony przez nas - domowników..
                  mniej wiecej tak to wyglada....pilnowanie chałupy, michy..i ogólnie obejscia wink

https://s18.postimg.org/owu0l8bi1/foty_006i.jpg
                  • 1zorro-bis Re: cierpliwość 21.05.14, 15:24
                    no.....najlepiej to chyba pilnuje kanapy.big_grinbig_grinbig_grin
                    rudka-a napisała:

> Kupiłam mojemu sieściuchowi taką kość..popatrzył na mnie z politowaniem i posze
                    > dł sobie..smile
                    > najlepiej zebym mu pogryzła chyba wink lenia kawał zawsze było....do dzisiaj zdej
                    > muje skórę z elementów kurczaka, przetrącam większe kosci, bo...właściwie nie w
                    > iem dlaczego smile)
                    > całe swoje zycie na kanapie, rozpieszczony przez nas - domowników..
                    > mniej wiecej tak to wyglada....pilnowanie chałupy, michy..i ogólnie obejscia wink
                    >
                    > https://s18.postimg.org/owu0l8bi1/foty_006i.jpg
                    >
                    • rudka-a Re: cierpliwość 21.05.14, 15:53
                      1zorro-bis napisał:

> no.....najlepiej to chyba pilnuje kanapy.big_grinbig_grinbig_grin

no, jakos tak wyszło smile poswieciłam juz ten mebel...
                      jakies jeszcze w domu są, to az tak nie odczuwam straty tej kanapy smile
                      z nostalgią tylko wspominam czas, kiedy była nowiuśka i właściwie mało uzywana wink
                      mówi sie trudno wink))
                  • fenikss.2972 Re: cierpliwość 21.05.14, 23:05
                    ja już dzieś widziałem tego kłapcia big_grin
                • 1zorro-bis Re: cierpliwość 21.05.14, 15:23
                  moj byl naznaczony przez zycie. Jadl jak mogl ukrasc i schowac.....big_grin Znaczy sie zakopac.big_grin
                  • fenikss.2972 Re: cierpliwość 21.05.14, 23:07
                    moje wszystkie z odzysku - na szczęście nie mam ogródka, a w terakocie to się średnio daje grzebać big_grin
                    choć owszem - zdarzało mi się znajdować kości w pościeli - ale to chyba z miłości i dbałości o moje zapasy psina mi podrzucała big_grin

1zorro-bis napisał:

> moj byl naznaczony przez zycie. Jadl jak mogl ukrasc i schowac.....big_grin Znaczy si
                    > e zakopac.big_grin
                    >
                    • tan.nawe Re: cierpliwość 22.05.14, 01:19
                      Jejku, jak takiego cierpliwca-leniwca nie kochać???
                      • 1zorro-bis Re: cierpliwość 22.05.14, 06:52
                        no wlasnie....smirk
                        A niektore paskudne ludziska to by takiego na smalec przerobili.....
                        tan.nawe napisała:

> Jejku, jak takiego cierpliwca-leniwca nie kochać???
                        • fenikss.2972 Re: cierpliwość 22.05.14, 08:11
                          Masz wkurzajaca tendencje do przersadyzmu. Naprawde mnie to wpienia. Wez Ty moze nie czytaj wiadomosci bo ewidentnie Ci szkodza. Albo lkaj nad kazdym zjedzonym przez Chinczyka psem, nad kazdym z tysiecy trutych jak szczury u Ruskich czy nad usypianymi w schroniskach. Albo poogladaj Animal Planet to sie przekonasz co ludzie jeszcze potrafia.
                          • 1zorro-bis Re: cierpliwość 22.05.14, 10:14
                            Kogut....zle spales czy Cie z rana jakas psia pchla uzarla?big_grin
                            • fenikss.2972 Re: cierpliwość 22.05.14, 10:31
                              nie - zmieniłem lekko zasady - co dość obrazowo widniało do wczoraj w logo - jak mnie coś wkurwia, to mówię że mnie wkurwia - prosto, jasno i na temat.

1zorro-bis napisał:

> Kogut....zle spales czy Cie z rana jakas psia pchla uzarla?big_grin
                              >
                              • 1zorro-bis Re: cierpliwość 22.05.14, 10:44
                                to cos duzo Cie ostatnio .....wkurwia.big_grin
                                A to nie jest zdrowe.....-.Dbig_grinbig_grin
                                fenikss.2972 napisał:

> nie - zmieniłem lekko zasady - co dość obrazowo widniało do wczoraj w logo - ja
                                > k mnie coś wkurwia, to mówię że mnie wkurwia - prosto, jasno i na temat.
                                >
                                > 1zorro-bis napisał:
                                >
                                > > Kogut....zle spales czy Cie z rana jakas psia pchla uzarla?big_grin
                                > >
                                >
                                >
                                • fenikss.2972 Re: cierpliwość 22.05.14, 11:01
                                  a nie wziąłeś pod uwagę opcji, że zawsze mnie wkurwiało to samo, tylko dotąd starałem się być milutki ?

1zorro-bis napisał:

> to cos duzo Cie ostatnio .....wkurwia.big_grin
                                  > A to nie jest zdrowe.....-.Dbig_grinbig_grin
                                  • 1zorro-bis Re: cierpliwość 22.05.14, 12:00
                                    to samo, to znaczy co?
                                    Milutkich ja nie lubiem.big_grin Zalatuje zawsze falszem.big_grin
                                    fenikss.2972 napisał:

> a nie wziąłeś pod uwagę opcji, że zawsze mnie wkurwiało to samo, tylko dotąd st
                                    > arałem się być milutki ?
                                    >
                                    >
                                    > 1zorro-bis napisał:
                                    >
                                    > > to cos duzo Cie ostatnio .....wkurwia.big_grin
                                    > > A to nie jest zdrowe.....-.Dbig_grinbig_grin
                                    >
                                    • fenikss.2972 Re: cierpliwość 22.05.14, 12:07
                                      1zorro-bis napisał:

> to samo, to znaczy co?

no znaczy ten przesadyzm, o którym już pisałem.
                                      Ja rozumiem zainteresowanie krajem, ale przypinanie za każdym razem i przy byle okazji łatki, na podstawie "sensacji" ze zidiociałej prasy to lekka przesada.
                                      no chyba że i Tobie pies kojarzy się wyłącznie ze smalcem.

> Milutkich ja nie lubiem.big_grin Zalatuje zawsze falszem.big_grin

nie zawsze - czasem to trudne uleganie konwenansom, niestety męczy na dłuższą metę.
                                      • 1zorro-bis Re: cierpliwość 22.05.14, 12:29
                                        nie lubiem siem klocic o pierdoly.big_grin
                                        Idem do roboty.smirk
                                        • fenikss.2972 Re: cierpliwość 22.05.14, 12:37
                                          słuszna decyzja

1zorro-bis napisał:

> nie lubiem siem klocic o pierdoly.big_grin
                                          > Idem do roboty.smirk
                                          >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka