fenikss.2972 21.05.14, 10:04 ..... jest towarzyszką mądrości. Aureliusz Augustyn z Hippony Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: cierpliwość 21.05.14, 12:56 pewnie to sztuczne. I dlatego taki cierpliwy..... fenikss.2972 napisał: > ..... jest towarzyszką mądrości. > > Aureliusz Augustyn z Hippony > > > > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: cierpliwość 21.05.14, 13:23 to najlepsze kundlowe przysmaki !! nie znasz się do tego trwało, zanim ktoś mu tą piramidkę ustawił Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: cierpliwość 21.05.14, 13:49 moj kundel tego nie tknal..... fenikss.2972 napisał: > to najlepsze kundlowe przysmaki !! nie znasz się > > do tego trwało, zanim ktoś mu tą piramidkę ustawił Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: cierpliwość 21.05.14, 13:59 moj kradl ze stolu. Zakopywal w ogrodzie. a po kilku dniach smierdzaca padline wykopywal i z ochota zzeral..... Im bardziej smierdzialo tym bylo lepsze.... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: cierpliwość 21.05.14, 14:04 to są specjalne ciastka !! jeden z moich tak robił kiedyś na wyjeździe. Miesiąc w lesie, 150 dzieciaków - nie wyrabiał z przejedzeniem pół lasu zrył ukrywając na czarną godzinę teraz to młody kradnie, ale niekoniecznie żarcie - mogą być leki, fajki, długopis, notes, telefon i takie tam Odpowiedz Link
rudka-a Re: cierpliwość 21.05.14, 14:24 Kupiłam mojemu sieściuchowi taką kość..popatrzył na mnie z politowaniem i poszedł sobie.. najlepiej zebym mu pogryzła chyba lenia kawał zawsze było....do dzisiaj zdejmuje skórę z elementów kurczaka, przetrącam większe kosci, bo...właściwie nie wiem dlaczego ) całe swoje zycie na kanapie, rozpieszczony przez nas - domowników.. mniej wiecej tak to wyglada....pilnowanie chałupy, michy..i ogólnie obejscia Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: cierpliwość 21.05.14, 15:24 no.....najlepiej to chyba pilnuje kanapy. rudka-a napisała: > Kupiłam mojemu sieściuchowi taką kość..popatrzył na mnie z politowaniem i posze > dł sobie.. > najlepiej zebym mu pogryzła chyba lenia kawał zawsze było....do dzisiaj zdej > muje skórę z elementów kurczaka, przetrącam większe kosci, bo...właściwie nie w > iem dlaczego ) > całe swoje zycie na kanapie, rozpieszczony przez nas - domowników.. > mniej wiecej tak to wyglada....pilnowanie chałupy, michy..i ogólnie obejscia > > > Odpowiedz Link
rudka-a Re: cierpliwość 21.05.14, 15:53 1zorro-bis napisał: > no.....najlepiej to chyba pilnuje kanapy. no, jakos tak wyszło poswieciłam juz ten mebel... jakies jeszcze w domu są, to az tak nie odczuwam straty tej kanapy z nostalgią tylko wspominam czas, kiedy była nowiuśka i właściwie mało uzywana mówi sie trudno )) Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: cierpliwość 21.05.14, 15:23 moj byl naznaczony przez zycie. Jadl jak mogl ukrasc i schowac..... Znaczy sie zakopac. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: cierpliwość 21.05.14, 23:07 moje wszystkie z odzysku - na szczęście nie mam ogródka, a w terakocie to się średnio daje grzebać choć owszem - zdarzało mi się znajdować kości w pościeli - ale to chyba z miłości i dbałości o moje zapasy psina mi podrzucała 1zorro-bis napisał: > moj byl naznaczony przez zycie. Jadl jak mogl ukrasc i schowac..... Znaczy si > e zakopac. > Odpowiedz Link
tan.nawe Re: cierpliwość 22.05.14, 01:19 Jejku, jak takiego cierpliwca-leniwca nie kochać??? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: cierpliwość 22.05.14, 06:52 no wlasnie.... A niektore paskudne ludziska to by takiego na smalec przerobili..... tan.nawe napisała: > Jejku, jak takiego cierpliwca-leniwca nie kochać??? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: cierpliwość 22.05.14, 08:11 Masz wkurzajaca tendencje do przersadyzmu. Naprawde mnie to wpienia. Wez Ty moze nie czytaj wiadomosci bo ewidentnie Ci szkodza. Albo lkaj nad kazdym zjedzonym przez Chinczyka psem, nad kazdym z tysiecy trutych jak szczury u Ruskich czy nad usypianymi w schroniskach. Albo poogladaj Animal Planet to sie przekonasz co ludzie jeszcze potrafia. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: cierpliwość 22.05.14, 10:14 Kogut....zle spales czy Cie z rana jakas psia pchla uzarla? Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: cierpliwość 22.05.14, 10:31 nie - zmieniłem lekko zasady - co dość obrazowo widniało do wczoraj w logo - jak mnie coś wkurwia, to mówię że mnie wkurwia - prosto, jasno i na temat. 1zorro-bis napisał: > Kogut....zle spales czy Cie z rana jakas psia pchla uzarla? > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: cierpliwość 22.05.14, 10:44 to cos duzo Cie ostatnio .....wkurwia. A to nie jest zdrowe.....-.D fenikss.2972 napisał: > nie - zmieniłem lekko zasady - co dość obrazowo widniało do wczoraj w logo - ja > k mnie coś wkurwia, to mówię że mnie wkurwia - prosto, jasno i na temat. > > 1zorro-bis napisał: > > > Kogut....zle spales czy Cie z rana jakas psia pchla uzarla? > > > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: cierpliwość 22.05.14, 11:01 a nie wziąłeś pod uwagę opcji, że zawsze mnie wkurwiało to samo, tylko dotąd starałem się być milutki ? 1zorro-bis napisał: > to cos duzo Cie ostatnio .....wkurwia. > A to nie jest zdrowe.....-.D Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: cierpliwość 22.05.14, 12:00 to samo, to znaczy co? Milutkich ja nie lubiem. Zalatuje zawsze falszem. fenikss.2972 napisał: > a nie wziąłeś pod uwagę opcji, że zawsze mnie wkurwiało to samo, tylko dotąd st > arałem się być milutki ? > > > 1zorro-bis napisał: > > > to cos duzo Cie ostatnio .....wkurwia. > > A to nie jest zdrowe.....-.D > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: cierpliwość 22.05.14, 12:07 1zorro-bis napisał: > to samo, to znaczy co? no znaczy ten przesadyzm, o którym już pisałem. Ja rozumiem zainteresowanie krajem, ale przypinanie za każdym razem i przy byle okazji łatki, na podstawie "sensacji" ze zidiociałej prasy to lekka przesada. no chyba że i Tobie pies kojarzy się wyłącznie ze smalcem. > Milutkich ja nie lubiem. Zalatuje zawsze falszem. nie zawsze - czasem to trudne uleganie konwenansom, niestety męczy na dłuższą metę. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: cierpliwość 22.05.14, 12:29 nie lubiem siem klocic o pierdoly. Idem do roboty. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: cierpliwość 22.05.14, 12:37 słuszna decyzja 1zorro-bis napisał: > nie lubiem siem klocic o pierdoly. > Idem do roboty. > Odpowiedz Link