lipsmacker 13.09.09, 21:52 Duzo tego nie ma ale to zbior z ostatnich dwoch niedzieli: Julia Gabriela Julia Emilia Amelia Wiktoria Jagoda Karolina Same dziewczynki. U sasiadow dzis tez chrzest babski w rodzinie - w sasiedniej parafii - blizniaczki Julia i Natalia. Czyli ogolnie bez rewelacji, Jagoda Karolina zdecydowanie ratuje sprawe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna-dalia Re: Chrzty w mojej parafii 13.09.09, 22:00 Nic mnie dziwi i nic nie zachwyca. Odpowiedz Link Zgłoś
magiczna.panna Re: Chrzty w mojej parafii 13.09.09, 22:09 Amelia mi się podoba i fajnie, że dziewczynki, ja mam wrażenie, że ostatnio sami chlopcy się rodzą Odpowiedz Link Zgłoś
candy_asiya Re: Chrzty w mojej parafii 13.09.09, 23:20 ten pomór na chłopców już chyba mija, wokół mnie same malutkie dziewczynki. Kilku miesięczna Ala z naprzeciwka, córka sąsiadki 3tygodniowa Maja i kolejna niewiasta tygodniowa, której imienia jeszcze nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
candy_asiya Re: Chrzty w mojej parafii 13.09.09, 23:34 chciałam napisać przyrost naturalny Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Chrzty w mojej parafii 13.09.09, 23:49 a idź, dość mam tego imienia ostatnio mama jednego z uczniów przyszła do szkoły ze śliczną paromiesięczną dziewczynką, a ja głupia zapytałam o imię. wiesz, jak trudno się powstrzymać od JAKIEGOKOLWIEK komentarza, jak znów słyszysz "Julka"? Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Chrzty w mojej parafii 14.09.09, 09:12 Jadę sobie przedwczoraj autobusem i wsiada młoda para z dziewczynką. Obie z mamą nasłuchujemy, czy to Julka. Nie. To Nikolka. Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Chrzty w mojej parafii 14.09.09, 09:22 Nie powiem, żeby mnie to ucieszyło, bo Julię uwielbiam, a Nikoli nie cierpię, ale zawsze to miła odmiana W mojej okolicy jakoś ten boom na Julki powoli się kończy chyba, mam nadzieję, że nie wybuchnie zaraz znowu ze zdwojoną siłą. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Chrzty w mojej parafii 14.09.09, 11:12 Mnie dziś ucieszyło, jak mama zawołała do córeczki Kasia. Nie lubię tego imienia, ale jakaż to odmiana. Odpowiedz Link Zgłoś
nextmama Re: Chrzty w mojej parafii 14.09.09, 11:27 Jagoda Karolina fajna) chociaż za Karolką nie przepadam... Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Chrzty w mojej parafii 18.10.09, 11:20 Bez fajerwerków. Jagoda faktycznie najciekawsza ale mnie akurat nie zachwyca. Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Chrzty w mojej parafii 18.10.09, 12:52 Jagoda najlepsza z tych wszystkich. Od półtora miesiąca robię statystyki imion w moim regionie i Julii chyba jeszcze nie było żadnej jeśli dobrze pamiętam, a w czołówce jest Emilia, a dalej Zuzanna, Lena, Nikola itd. szczegóły za kilka miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś