werata 15.01.04, 15:18 Mojemu mężowi podoba się to imię, mi - tak sobie. Oprócz ALI nie wiem, jak zdrabniać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: ALICJA - jakie zdrobnienia 15.01.04, 21:36 Alka,Alusia. Imie ladne samo w sobie Alicja. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwik7 Re: ALICJA - jakie zdrobnienia 15.01.04, 23:11 Ala, Alisia, Alinka, Alinia, Alunia, Aluś, Aleczek, Alorek to szerokie spektrum zdrobnień imienia naszej córeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
michalinkaa Re: ALICJA - jakie zdrobnienia 16.01.04, 12:11 Witam, moja siostra ma tak na imie i od zawsze mówimy na nia Alis (w zapisie to rzeczywiście wygląda koszmarnie - ale to nic innego jak angielska Alice). Tak ładnie nam to brzmi ..... Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: ALICJA - jakie zdrobnienia 16.01.04, 15:10 Mnie sie bardzo podoba, takze w pelnym brzmieniu jako Alicja. Mam kuzynke o tym imieniu i mowimy na nia tez Ala lub Alka. A. Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: ALICJA - jakie zdrobnienia 17.01.04, 10:59 Czesc ! Mnie to imie tez,od pewnego czasu sie podoba.Ale u mnie nie wchodzi w gre ,bo mam szwagierke o tym imieniu. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Alus,Alusia.Al...... 26.01.04, 17:05 Ala,Alka,Alusia,Elis,Aleczka,Alutek,Alusinka,Aluś,Alineczka,Alinka,Alucha(to mi sie bardzo podoba,chociaż to raczej zgrubienie,Aluisinekitd..zdrobnień jest naprawdę baaaardzo duzooo Pozdrawiam Ala (Alina) Odpowiedz Link Zgłoś