Gość: megi79 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 16:48 Ulubione zestawy,jak wiadomo,zmieniaja sie od czasu do czasu. Napiszcie jakie obecnie sa Wasze ulubione-po 5 męskich i 5 żeńskich. Ja i mąż zostaniemy przy 2-ch corkach,ale zestawy wciaz wymyslam Kornelia Róża Rozalia Klara Anastazja Alicja Marcelina Laura Michalina Liwia Jeremi Antoni Aleksy Andrzej Leonard Ignacy Jonasz Stanisław Tobiasz Mikołaj Pozdr,megi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aedo Re: Obecne Ulubione 09.11.09, 17:36 Idalia Weronika Kornelia Irena Florianna Maria Inga Wiktoria Michalina Teresa Kajetan Wiktor Konstanty Rafał Leonard Karol August January Nikodem Artur - To już..., mój suwaczek , Ząbki Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: Obecne Ulubione 09.11.09, 17:40 No i zapomniałam o Melanii Klarze - jak widać u mnie to się ciągle zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi79 Re: Obecne Ulubione IP: 212.180.168.* 09.11.09, 19:26 Idalia Weronika-imiona mojej młodszej córki,bardzo mi miło! Kornelię też uwielbiam,pozostale 3 zenskie zestawy tez ladne.Z meskich super Konstanty i Leonard Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: Obecne Ulubione 09.11.09, 18:56 U mnie wciąż do wykorzystania Ale, prócz dwóch pierwszych żeńskich i dwóch pierwszych męskich, wymyślone trochę na poczekaniu... Idalia Elżbieta Lilianna Teresa Jadwiga Amalia Helena Maria Marianna Olga Jan Antoni Stanisław Kazimierz Marceli Zbigniew Julian Karol Leonard Józef I jak Wam się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi79 Re: Obecne Ulubione IP: 212.180.168.* 09.11.09, 19:24 Super!Lilianna i Idalia-imiona moich córek (A ich siostra cioteczna to Marianna.)Miło mi,dziekuje,nawet sie nie spodziewalam,ze ktos wpisze i Lile,i Ide w ulubionych zestawach Odpowiedz Link Zgłoś
nelcia714 Re: Obecne Ulubione 09.11.09, 20:24 U mnie to się zmienia codziennie Anastazja Melania Róża Jadwiga Matylda Rozalia Barbara Helena Idalia Magdalena Emil Ksawery Adam Mikołaj Grzegorz Konstanty Michał Nikodem Julian Stanisław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi79 Re: Obecne Ulubione IP: 212.180.168.* 10.11.09, 08:13 Aż codzienne? Znow Idalia;Anastazja,Róża i Matylda,fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galatea Re: Obecne Ulubione IP: *.komster.pl 09.11.09, 21:16 widze, ze imie Leonard jest dosc popularne.. wpadłam na nie niedawno, pelna ekscytacji ze fajne, ze nie znam zadnego, ze na pewno nie ma ich wysypu jak "filipow" i "frankow" a tu widze, ze wcale nie tak... popularne? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Leonard 09.11.09, 22:50 Nie jest zupełnie niespotykany, ale z całą pewnością jest rzadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi79 Re: Leonard IP: 212.180.168.* 10.11.09, 08:10 A Twoje,Gaudencjo? POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Leonard 10.11.09, 23:08 O, ja już zaniechałam wymyślania; metodę mam obmyśloną z dawien dawna, nowych krewniaków na razie nie odkrywam, więc pula imion, w obrębie których mam zamiar się poruszać, jest dość stała. Kiedyś o tym zakładałam wątek: forum.gazeta.pl/forum/w,12924,15600193,,Moj_prywatny_zasob_imion_do_wyboru.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi79 Re: Obecne Ulubione IP: 212.180.168.* 10.11.09, 08:11 Nie spotkalam jeszcze malego Leonarda,a Leonów kilku..nie wydaje sie byc/byc niedlugo zbyt popularne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka_jedna Re: Obecne Ulubione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 23:08 Podobają mi się bardzo imiona, które założyłaś dla swojej córki jako drugie, czyli Liwia, Klara, Laura, Alicja, Róża. Tak samo dla synka: Antoni, Andrzej, Stanisław, Ignacy, Mikołaj... Jakoś nie lubię Rozalii, Marceliny, Jeremiego czy Tobiasza. Gdybyś tak odwróciła kolejność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Obecne Ulubione IP: *.dip.t-dialin.net 03.12.09, 00:33 A co tam... Też się wpiszę Ostatnio choruję na: Klarę Antoninę Różę Walentynę Maurycego Jana Juliana Teodora A po głowie co raz częściej kołacze się mała Klementynka (chyba zasługa forum), Matylda i Alicja oraz Hubert, Stefanek i Zygmunt Odpowiedz Link Zgłoś