magducha78 28.08.10, 13:15 dziewczynki 8 Maja 5 Aleksandra Julia Natalia 4 Gabriela Lena Weronika Zuzanna 3 Alicja Hanna Laura Maria Pola 2 Amelia Aniela Barbara Blanka Emilia Helena Joanna Liliana Nikola Nina Oliwia 1 Anastazja Anna Anita Dominika Gracja Karina Karolina Kinga Klaudia Łucja Magdalena Małgorzata Marika Matylda Marta Michalina Milla Nelka Otylia Patrycja Roksana Róża Sara Sylwia Tola Urszula Wiktoria Zofia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magducha78 chłopcy 28.08.10, 13:25 10 Szymon 7 Jan Mikołaj 6 Antoni 5 Filip Jakub Sebastian Wojciech 4 Maksymilian Piotr 3 Franciszek Ignacy Kacper Maciej Mateusz Michał Stanisław Wiktor 2 Dawid Fabian Grzegorz Krystian Krzysztof Leon Oskar 1 Adam Alan Aleksander Anatol Andrzej Artur Bartek Bartosz Borys Cyprian Dominik Eryk Igor Gucio Jarosław Jerzy Julian Kajetan Kamil Karol Kordian Kryspin Marcel Marek Mieszko Patryk Rafał Tadeusz Tymon Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 dwa imiona + bliźnieta 28.08.10, 13:33 dwa imiona Alan Aleksander Artur Edmund Filip Tomasz Ignacy Piotr Maciej Antoni Maksymilian Jerzy Mieszko Janusz Piotr Szymon Wojciech Michał Aleksandra Maria Alicja Izabela Hanna Magdalena Natalia Henryka Zuzanna Zofia bliźnięta Nikola i Mieszko Szymon i Natalia była jeszcze 2 dzieci,które nazywały sie tak: Minh Anh Nguyen i Hoang Nguyen Quoć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: dwa imiona + bliźnieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.10, 19:44 Najbardziej nie trafione połączenie imion dla bliźniaków Nikola i Mieszko. Natalia Henryka- dobrze że nie odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: dwa imiona + bliźnieta 29.08.10, 00:01 Alan Aleksander - wydaje mi się być klasycznym zestawem, spotkałam się z nim już kilka razy Artur Edmund - szkoda, że nie na odwrót Mieszko Janusz - zbyt mi szeleści Nikola i Mieszko - naprawdę???!! Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: chłopcy 28.08.10, 23:59 Wśród chłopców ciekawiej. Cieszy Jerzy, Tadeusz, Kryspin, 2 Leonów, Gucio, Anatol. Zaskkoczył mnie Jarosław. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 28-29 sierpnia 28.08.10, 14:37 Najbardziej zdziwiły mnie bliźnięta Nikola i Mieszko Janusz. Rodzice Gracji przeszli sami siebie, dobierając imię do nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: WnŚ Warszawa 28-29 sierpnia 28.08.10, 16:10 gaudencja napisała: > Rodzice > Gracji przeszli sami siebie, dobierając imię do nazwiska. > zapomniałam o tym napisać. Rodzice mieli "fantazję". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: WnŚ Warszawa 28-29 sierpnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.10, 23:48 A jakie to nazwisko? Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Warszawa 28-29 sierpnia 29.08.10, 00:05 Gość portalu: bati napisał(a): > A jakie to nazwisko? I ja jestem ciekawa. Gaudencjo poślesz mi maila? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 28-29 sierpnia 29.08.10, 12:14 Wrzuciłam do "najdziwniejszych zestawów". Rodzice je upublicznili przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: WnŚ Warszawa 28-29 sierpnia 28.08.10, 15:14 Dziewczynki: Widzę, że Laura pnie się powoli w górę. Podobają mi się podwójne Aniela i Helena, a także Łucja i Urszula. Najbardziej zaskoczyła mnie Otylia. Zupełnie nie podobają mi się Karina i Sylwia. Chłopcy: jak widać, mała rotacja w czołówce. Zdziwiło mnie jednak aż 5 Sebastianów! Najciekawszy z pewnością Anatol Pozytywne zaskoczenie to 2 Leonów, bo w ostatnich tygodniach Leon w ogóle się tu nie pojawiał. Podobają mi się też Jerzy, Tadeusz, Tymon. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ Warszawa 28-29 sierpnia 28.08.10, 19:13 DZIEWCZYNKI : Pozytywnie zaskakuje mnie pojedyncza Wiktoria. Na plus - Anastazja, Aniele, Michalina, Urszula. Fajnie wyróżnia się Gracja, chociaż za nią nie przepadam. CHŁOPCY : Zaskoczona jestem liczbą Sebastianów. Podoba mi się 3 Ignacych, 2 Krzysztofów, Anatol, Cyprian, Kryspin, Tadeusz i Tymon. Nie przepadam za Kordianem, ale miło, że się pojawił (tak samo jak Gracja). BLIŹNIĘTA : Szymon i Natalia - sympatyczny zestaw, szkoda tylko, że imiona takie popularne Mieszko i Nikola - ło matko i córko ... DWA IMIONA : Alan Aleksander, Artur Edmund, Filip Tomasz, Maciej Antoni, Maksymilian Jerzy mogliby być odwrotnie. Podoba mi się Ignacy Piotr, Hanna Magdalena, Natalia Henryka. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: WnŚ Warszawa 28-29 sierpnia 28.08.10, 20:30 DZIEWCZYNKI: Podobają mi się: Aniela, Blanka, Laura, Liliana, Łucja, Matylda, Róża. Na minus: Anita, Karina, Klaudia, Marika, Milla (co to jest?), Nikola, Roksana, Tola (chyba że to tylko zdrobnienie, a nie pełna wersja). Ciekawi mnie, od jakiego imienia zdrobnieniem jest Nelka. Mam nadzieję, że nie jest to Nela. CHŁOPCY: Podobają mi się: Anatol, Cyprian, Jerzy, Marek, Mieszko, Tymon. Najbardziej zaskoczyli mnie Kryspin i Kordian. Na minus: Eryk, Fabian, Jarosław, Sebastian. DWA IMIONA: Alan Aleksander - rodzice to fani Chatki Puchatka? BLIŹNIĘTA: Nikola i Mieszko - wielkie zaskoczenie, dziwi mnie, że można mieć tak zróżnicowany gust. Może jedno z rodziców wybierało imię jednej pociechy, a drugie drugiej. W każdym razie zestaw budzi spore zdziwienie, imiona kompletnie w różnym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Warszawa 28-29 sierpnia 28.08.10, 23:57 Mam wrażenie, że Basia wraca. Poza tym wśród dziewczynek bez rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś