tibby Re: Imiona Waszych Partnerow 05.06.04, 20:18 Jestem już chyba piąta 'od Adama' - lubię to imię, podobało mi się zawsze, a teraz jeszcze mam ten luksus trwania u boku 'własnego' Adama. Odpowiedz Link Zgłoś
angar1 Re: Imiona Waszych Partnerow 05.06.04, 22:02 ale imienia mojego męża jeszcze nie było, mianowicie JĘDRZEJ troszkę inne ale ładne, nie potrzebuje żadnej ksywki(bywają nie miłe)., a synek Maciuś Odpowiedz Link Zgłoś
ele7 Re: Imiona Waszych Partnerow 09.06.04, 00:23 Mój ukochany ma na imie Krzysztof i chociaz to imię było mi wcześniej obojętne teraz je uwielbiam. Zresztą on bardzo lubi kiedy mówię do niego Krzysiu, ale gdyby miał na imię Dominik, Sławek, czy Adrian nie robiłoby to dla mnie żadnej różnicy. Przeciez nie w imieniu sie zakochuje prawda?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
orvokki Re: Imiona Waszych Partnerow 11.06.04, 10:54 Mój to Wojtek - jak się poznaliśmy, to było dla mnie neutralne (nie znałam żadnego Wojtka wcześniej), a teraz oczywiście bardzo pozytywnie mi się kojarzy i mam sentyment do Wojtków. Miałam przez jakiś czas bardzo silny uraz do Piotrów i całe szczęście, że mój obecnie dobry przyjaciel przedstawił mi się najpierw swoją ksywą i przez dobre kilka tygodni nie miałam pojęcia, jak ma naprawdę na imię, bo wtedy mogłabym się zrazić zaraz na wstępie (głupio, fakt). Teraz z kolei mam lekki uraz do Tomaszów... a kiedyś pod wpływem książek Szklarskiego bardzo to imię lubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
hanna73 Re: Imiona Waszych Partnerow 13.06.04, 01:04 Andrzej. I muszę uczciwie przyznać, że pewnie gdyby nie to,że tak ma na imię mój mąż to bym tego imienia aż tak nie ceniła, jak cenię. Choć z drugiej strony .. jego drugie imię - Mieczysław w ogóle mi się nie podoba i na szczęscie pozostaje tylko w papierach. Odpowiedz Link Zgłoś