Gość: jezynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 08:33 Hejka potrzebuje super imienia dla Córki!?? bo jak narazie to pustka w głowie odpadaja 2 imiona bardzo popularne-Julia i Maja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: Imie dla Corki!? IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.11, 16:08 Oczywiscie że Antonina Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Imie dla Corki!? 21.03.11, 08:58 co to znaczy super imię? co z resztą bardzo popularnych- zuzia może być ? > potrzebuje super imienia dla Córki!?? to potrzebujesz czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Imie dla Corki!? 21.03.11, 14:39 Paulo.Anno, dokładnie to samo miałam napisać! Odpowiedz Link Zgłoś
wyczyny Re: Imie dla Corki!? 21.03.11, 09:05 imię odjechane: Zoja imiona retro: Leonia, Aniela, Anastazja, Stefania, Adamina imiona rzadko nadawane (misz-masz): Berenika, Kalina, Marcelina, Michalina imiona pretendujące do miana międzynarodowych: Sara, Laura, Liwia, Letycja, Dominika miłego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: Imie dla Corki!? 21.03.11, 15:29 wyczyny napisała: > imiona rzadko nadawane (misz-masz): Berenika, Kalina, Marcelina, Michalina Michalina rzadko nadawana? W 2009 roku była na 35. miejscu. Oto dowód: www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/406165,100_najpopularniejszych_imion_dla_dzieci_w_2009_roku.html Autorka wątku faktycznie mogłaby podać jakieś preferencje... Może wypiszę trochę imion, które mi się podobają, z różnych "gatunków": Agata, Anatolia, Aniela, Antonina, Blanka, Bogumiła, Celestyna, Celina, Dagna, Dalia, Damroka, Dobrawa, Dobromiła, Domicela, Emma, Eunika, Ewa, Felicja, Felina, Flawia, Florentyna, Gaja, Helena, Ida, Idalia, Jagna, Jaśmina, Jowita, Józefina, Kalina, Klara, Klementyna, Konstancja, Kornelia, Laura, Lea, Leandra, Lidia, Ligia, Liliana, Lucyna, Ludmiła, Łucja, Malwina, Małgorzata, Matylda, Melania, Nawojka, Nikandra, Noemi, Ofelia, Oktawia, Rozalia, Róża, Stefania, Waleria, Wanda, Zoja. Odpowiedz Link Zgłoś
carmita80 Re: Imie dla Corki!? 21.03.11, 14:27 To zalezy co dla ciebie jest super, moze podaj wiecej szczegolow czy imie ma byc w miare popularne, tradycyjne, miedzynarodowe, stare raczej rzadko uzywane itd. Imiona, ktore bardzo mi sie podobaja to na pierwszym miejscu Augusta gdybym miala jeszcze jedna corke to tak mialaby na imie, a pozniej Laura, Ruby, Tia i inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezynka Re: Imie dla Corki!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 10:49 po pierwsze ma nie byc popularne typu Julia.Maja mam pasowac do nazwiska Malikowska Laura mi sie nawet podoba Odpowiedz Link Zgłoś
polonica7 Re: Imie dla Corki!? 23.03.11, 10:56 Kinga Malikowska Daria Malikowska Jagoda Malikowska Judyta Malikowska Wanda Malikowska Laura Malikowska Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imie dla Corki!? 26.03.11, 20:24 Gość portalu: jezynka napisał(a): > po pierwsze ma nie byc popularne typu Julia.Maja mam pasowac do nazwiska Maliko > wska Laura całkiem przyjemnie. Proponuję jeszcze tak: Aniela Malikowska Łucja Malikowska Kornelia Malikowska Ludwika Malikowska Odpowiedz Link Zgłoś
akonita Re: Imie dla Corki!? 25.03.11, 15:30 Nina mi sie podoba,zaluje za tak corce nie dalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Imie dla Corki!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 16:58 1. Alicja 2. Ania 3. Weronika 4. Paulina 5. Agata 6. Olga 7. Helena 8. Ewa 9. Marta 10. Kornelia 11. Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nellllyy Re: Imie dla Corki!? IP: *.38.160.60.resman.pl 05.04.11, 01:17 blanka, sara, otylia, nel, nadia, milena, daria, dagmara, eliza, ksenia, larysa, berenika, lidia, halszka, helena, michalina, łucja, róża, klara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezynka Re: Imie dla Corki!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.11, 21:26 dziekuje Laseczki za podpowiedz.... \ jak narazie wybralismy Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: Imie dla Corki!? IP: *.231.49.185.koba.pl 15.04.11, 09:20 Justyna Malikowska brzmi ok. Chociaż osobiście nie przepadam za tym imieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Imie dla Corki!? 03.05.11, 19:58 Może i malych Justynek nie jest teraz tyle co Julek , ale jest to bardzo popularne imię w ogole... Może Judyta ? Judyta Malikowska ? Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: Imie dla Corki!? 04.05.11, 13:19 Justyna bardzo mi się podoba. Niestety, podobno też jest dosyć popularna, tyle że wśród młodzieży. Podobno, bo ja ten trend jakoś przeoczyłam. Do nazwiska pasuje niemal wszystko. Mi podobałoby się np. Eugenia Malikowska Irena Malikowska Urszula Malikowska Odpowiedz Link Zgłoś