lineczka77 Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 19.12.04, 16:31 no mioje dzieciaczki : Łucja, Atoś i Miłosz a jestem zaprzyjaźnona z rodziną z sześciorgiem pociech (zresztą dzecieta niezwykle sympatyczne) a imiona zwyklutkie : Michał , Piotr , Marcin, Maciej, Tomasz, Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 01.02.05, 23:37 Moje 3 Słoneczka: Filip, Dawid i Flora i 3 Misie Brata Męża: Kamil, Marek, Hanna. Do tego dochodzi Mój Mąż i jego rodzeństwo, czyli Jerzy, Karol i Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
zoe26 Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 02.02.05, 12:49 Ja mam 6 sióstr i 6 braci a nazywamy sie kolejno od najstarszego: Aleksandra, Adam, Agnieszka, Tomasz, Zofia, Piotr, Barbara, Wojciech, Paweł, Anna, Katarzyna, Tadeusz, Urszula. Dodam , że wszystkie imiona są trafione i pasują do naszej osobowości. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 02.02.05, 22:11 Oj to ja gratuluję!! Zwłaszcza rodzicom!! Odpowiedz Link Zgłoś
emilkaq Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 02.02.05, 14:38 Z współczesnych: Dzieci mojego kuzyna: Jakub, Maciej, Mateusz, Józio i Jaś Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda56 Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 03.02.05, 20:28 Urszula,Danuta,Marian,Genowefa, Wiesława,Edward,Bożena,Sabina,M irosław to rodzeństwo ma już po czterdziestce. Odpowiedz Link Zgłoś
dadema Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 09.12.10, 17:20 Diana, Emilia, Michalina, Justyna, Antonina Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda56 Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 03.02.05, 20:37 Hilaria,Maria,Romuald,Łucja,Ter esa,Tadeusz,Wanda,Ryta ładne imiona co? Helena,Stanisław,Piotr,Teresa,W eronika,Antoni. Justyna,Agata,Marek,Ryszard,And rzej,Halina,Katarzyna. Izabela,Adrian,P.ascal,Natalie. Dawid,Wojciech,Jakub,Magdalena. Mariusz,Krzysztof,Jarosław,Anna ,Robert. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Hilaria 03.02.05, 21:45 Hilaria ostatnio szalenie mi się spodobała. Ryta zresztą też coraz bardziej przemawia do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Hilaria IP: *.ds2.agh.edu.pl 06.03.10, 21:16 Bogusława, Wiesława, Maria, Anna Marek, Bogdan, Elżbieta, Janusz Stanisława, Maria,Anna Edyta, Paulina, Mateusz, Paweł Mateusz, Paulina, Krystian, Milena Arkadiusz, Monika, Przemysław Artur, Mateusz, Dagmara, Natalia, Oskar Klaudia, Roksana, Roland Kamil, Karolina, Kacper, Mariusz Agnieszka, Rafał, Jakub Joanna, Anna, Mateusz Joanna, Magdalena, Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś
kaakaa Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 03.02.05, 14:07 Wymienię tylko tych najbardziej wielodzietnych: 5 - Marzena, Marek, Wioleta, Alicja, Marta 5 - Robert, Paweł, Łukasz, Mateusz, Jakub 5 - Damian, Kamilla, Kornelia, Paulina i Piotr (bliźniaki) 6 - Anna, Milena, Karol, Urszula, Irmina, Małgorzata 9 - Bogdan, Marek, Ewa, Zbigniew, Joanna, Adam i Artur (bliźniaki), Paweł, Barbara i na deser 13 dzieci mojej ś.p. babci: Kamila, Felicja, Pelagia, Zofia, Kunegunda, Andrzej, Barbara, Wanda, Genowefa, Tadeusz, Anna, Stanisław, Maria Część tych imion (niemała) została nadana przypadkiem - zanim dziadek dojechał do urzędu, był już w takim stanie, że panie w urzędzie zapisywały "jak sobie przyniosło". Cieawe, czy ktoś zgadnie, które to imiona? Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 03.02.05, 15:05 kaakaa napisała: >> i na deser 13 dzieci mojej ś.p. babci: > Kamila, Felicja, Pelagia, Zofia, Kunegunda, Andrzej, Barbara, Wanda, Genowefa, > Tadeusz, Anna, Stanisław, Maria > Część tych imion (niemała) została nadana przypadkiem - zanim dziadek dojechał > do urzędu, był już w takim stanie, że panie w urzędzie zapisywały "jak sobie > przyniosło". Cieawe, czy ktoś zgadnie, które to imiona? Obstawiam Pelagię, Genowefę i Kunegundę Odpowiedz Link Zgłoś
kaakaa Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 03.02.05, 17:40 Wybornie!!! Intuicja, że pozazdrościć Ale to nie wszystkie przypadkowe. Gramy dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 03.02.05, 18:10 Ja jeszcze Kamilę. Odpowiedz Link Zgłoś
kaakaa Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 03.02.05, 20:21 gaudencja napisała: > Ja jeszcze Kamilę. I tu, pudło. To imię akurat wybrała chrzestna, która była bardzo nowoczesną młodą osobą. Babcia chciała dać Danuta ale świadomie zgodziła się na Kamilę. Dodam, że to było jeszcze przed wojną. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaolenka Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 04.02.05, 18:38 Moja rodzina: Anna, Aleksandra, Agnieszka, Ewelina, Marcin, Izabela Znajomi: Marcin, Iwo, Tymon, Krzysztof, Michał, Gabriel, Maria albo: Mateusz, Paulina, Karolina, Katarzyna, Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
slon10 Re: chyba najlepsze 20.02.05, 00:31 Antonina, Anastazja, Amelia, Apolona i Ambroży Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia861 Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 06.05.06, 13:25 Leon, Wincenty, Roman, Konstanty, Anna, Maria, Alojzia Odpowiedz Link Zgłoś
imbirka Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 20.02.05, 12:17 - Urszula, Krzysztof Michał, Franciszek Jan, Magdalena Maria; - Joanna, Julia, Melania; - Jan, Anna, Maria, Piotr, Joanna, Magdalena, Zuzanna i rodzeństwo mojego dziadka: Jan, Andrzej, Adam, Anna, Aldona, Ewa, Marta; I jeszcze znane mi: - Andrzej, Wojciech, Anna - Ignacy, Jan, Gabriela - Katarzyna, Małgorzata, Anna, Maria, Jakub, Franciszek - Jan, Piotr, Anna Odpowiedz Link Zgłoś
emi28 Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 22.05.05, 19:28 moje kuzynostwo : Michalina, Miłosława, Magdalena Dagmara, Michał, Daniel Dagmara, Sławomir, Maciej, Dariusz Olga, Karolina, Filip Liliana, Wioletta, Julia, Adam rodzeństwo taty: Sławomir, Wojciech, Małgorzata, Krzysztof, Maria zwana Marylą + tata - Leon, rodzeństwo mamy: Jadwiga, Janina, Józef zwany Tolikiem,Jan, Henryk, Stanisław + mama - Leonarda, dzieci kuzynki: Mariusz, Monika, Sebastian Odpowiedz Link Zgłoś
piastka a to moje kwiatuszki: 20.02.05, 13:19 Zuzanna (lilia lub lotos z hebrajskiego) Rozanna (od Róży i Anny) Malwina (malwa) Odpowiedz Link Zgłoś
tineczka5 Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 28.04.05, 16:31 1.Krystyna,Andrzej,Elżbieta 2.Natalia,Romuald,Irena 3.Agnieszka,Anna,Magdalena /banał/ 4.Alicja,Agata,Michał 5.Łukasz,Agata,Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
prelka Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 14.05.05, 01:33 Mirosław, Marian, Marta, Małgosia, Mateusz I tu miała być Marzena zwana Wandą i tu nastapił przesyt literką M Zygmunt zwany Nyniem Kamil Dawid Odpowiedz Link Zgłoś
ajlii Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 14.05.05, 08:02 Adrian, Sebastian, Tobiasz, Michał Radosław, Ewelina, Klaudia Grzegorz, Zbigniew, Agnieszka, Monika, Tomasz, Martyna, Katarzyna, Alicja, Ilona, Daria (10 dzieci - a rodzina wcale nie patologiczna )) Magdalena, Danuta, Paweł, Adam, Małgorzata Anna, Iwona, Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 14.05.05, 13:06 -Maria, Ryszard, Anna, Szymon, Andrzej -Janina, Marek, Elżbieta -Zenobiusz, Janina, Anna, Zofia, Barbara, Krystyna -Irena, Bogumiła, Teresa -Tomasz, Nina, Radosław, Barbara, Piotr, Anna -Teodor, Piotr, Stanisław, Leszek (albo Lech), Jan, Bogdan, Andrzej, Łucja (zwana Agnieszką), Urszula, Małgorzata - kolejność niezachowana; -Kazimierz, Grzegorz, Ryszard, Jerzy -Piotr, Monika, Agata -Joanna, Aleksandra, Krzysztof -Krzysztof, Henryk, Anna -Dariusz, Anna, Alicja -Katarzyna, Łukasz, Grzegorz -Marta, Katarzyna, Justyna, Monika -Magdalena, Katarzyna, Natalia -Grzegorz, Jacek, Mirek, Maria -Bogumiła, Jerzy, Daria, Natalia -Agnieszka, Marek, Paulina, Dominika -Maria, Szymon + Sylwester, jakaś dziewczynka -Agata, Joanna, Szymon (chyba), Ewelinka -Aleksander, Grzegorz, Małgorzata, Krzysztof -Paweł, Ewa, Jarosław -Marek, Bożena, Sławomir, Paweł, Julita, Edyta (kolejność niezachowana) -Monika, Daniel, Nikolas (nie wiem, jaka pisownia) -Piotr, Wojciech, Aneta -Arkadiusz, Przemysław, Anna -Antoni, Marcin, Katarzyna, Ewa Na razie tyle pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 06.05.06, 16:03 Jeszcze Adrianna, Karolina, Monika, Sebastian. Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 06.05.06, 16:11 Adam, Barbara, Teresa Iwona, Tomasz, Katarzyna Mateusz, Cecylia, Mikołaj Klaudyna, Aleksander, Anita, Filip Dominika, Julia, Aleksandra Odpowiedz Link Zgłoś
ajlii Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 14.05.05, 20:14 - Natalia, Michelle, Julia - Jerzy Marek, Joanna Anna, Bogusław (a wołają na nich: Marek, Hania i Bogdan )) - Bartek, Piotr, Paweł - Ewa, Adam, Sylwester, Marlena (umarła po urodzeniu), Natasza, Tadeusz - Anna, Tadeusz, Hanna - Katarzyna, Kamila, Klaudia - Beata, Monika, Łukasz - Kinga, Żaneta, Przemysław - Zheradat, Ravanna, Rayana (rodzice nie są Polakami) - Daniel, Mateusz, Justyna - Agata, Aleksandra, Anna Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 15.05.05, 02:25 Dzieci mojej babci:Antoni,Krzysztof,Zofia,Jan,Maria. Dzieci wujka Antka:Lilianna,Urszula,Aleksandra i sąsiedzi:Łukasz,Paweł i Nikodem Odpowiedz Link Zgłoś
ajlii Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 15.05.05, 08:32 - Marcin, Marta, Kaja - Ramona, Szarlotta, Wirginia (rodzina Romów) - Danuta, Jolanta, Małgorzata - Elżbieta, Anna, Krzysztof, Ewa - Rashid, Tarek, Maya (rodzina z Libanu) Odpowiedz Link Zgłoś
brasiunia Re: Imiona rodzeństw 17.05.05, 18:43 Magdalena, Szymon, Agata Jakub, Michał, Agata Joanna, Julia, Krzysztof, Kornel Tomasz, Anna, Marcin, Piotr Piotr, Grażyna, Grzegorz Magdalena, Natalia, Mateusz Grzegorz, Katarzyna, Gabriel Odpowiedz Link Zgłoś
reynevan_a Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 19.05.05, 16:12 Kacper, Ania, Michał Maksymilian, Kajetan, Maja, Bogumiła, Wiesława, Hanna, Czesław, Matylda,Adela, Celina, Ryszard, Krzysztof, Małgorzata, Agnieszka, Odpowiedz Link Zgłoś
magdagg2 Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 21.05.05, 00:21 -dawid,bartłomiej,weronika -monika,anita,renata -katarzyna,marcin,anna,mateusz -aleksandra,agnieszka,michał,marek -paulina,mateusz,łukasz -roland,adrian,estera,mateusz,łukasz -paweł,michał,justyna -beata,artur,paulina -emilia,helena,anna,paulina,mateusz,bartłomiej,i jeszcze dwoje ktorych imion nie pamietam -bożena,sebastian,marcin Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kropek Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 21.05.05, 06:51 krystian, andrzej, janusz, jolanta marcin, lukasz, monika, dominika anna, izabela, magdalena kinga, honorata, julia hanna, zofia, jozef jolanta, grzegorz, paulina Odpowiedz Link Zgłoś
natkare Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 22.05.05, 12:08 Jestem mamą trójeczki Mój pierworodny to Maciej Sylwester, potem Dominika Krystyna i Mikołaj Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
niespodziewanka Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 29.05.05, 16:14 Witam, sama jestem mamą piątki dzieci, a oto ich imiona: Michał Piotr Anna-Maria Aleksy Kajetan Marianna Ada Anastazja Monika Odpowiedz Link Zgłoś
marylennox Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 26.06.05, 18:18 Elżbieta, Beata, Iga Elżbieta, Marta, Małgorzata Marta, Edyta, Paula Grzegorz, Michał, Magdalena Łukasz, Marcin, Grzegorz Adrian, Klaudia, Hubert Katarzyna, Małgorzata, Maciej, Jan, Zofia, Maria Magdalena, Jan, Katarzyna, Zofia Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard_pryszcz Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 26.06.05, 23:19 Andrzej (7 lat), Jan (5 lat), Maria (2,5 roku), Karol (2,5 miesiąca) Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 27.06.05, 13:09 - Daniel, Robert, Przemysław; - Katarzyna, Krzysztof, Przemysław; - Artur, Joachim, Wiktor; - Krzysztof, Małgorzata, Stanisław; - Magdalena, Maciej, Kinga; - Andrzej, Magdalena, Paweł+Marek (bliźnięta); - Sylwia, Agnieszka, Anna; - Franciszek, Joanna, Władysław; - Renata, Katarzyna, Aleksandra. Z poprzednich pokoleń: - Ryszard, Wiesław, Janusz, Marian; - Czesław, Zofia, Ludwik+Bronisław (bliźnięta), Elżbieta; - Danuta, Halina, Zbigniew, Henryk, Krzysztof; - Józef, Stefania, Maria, Teodora, Zofia, Tadeusz, Eugenia; - Michał, Tadeusz, Teresa, Zbigniew; - Tadeusz, Władysław, Józef, Marian; - Tadeusz, Stanisław, Janina, Czesława, Jan, Józefa; - Mieczysław, Czesława, Stanisław, Kamila, Kazimiera; - Zofia, Józef, Adam; - Wacław, Jadwiga, Urszula; tu troszkę skomplikowane: - z pierwszym mężem: Zdzisława; z drugim (bratem pierwszego): Czesław, Ryszard, Henryk (zmarł w niemowlęctwie), Maria, Henryka; i rodzinny rekord: - Józef, Zofia, Czesława, Ryszard, Marian, dwie Danuty (urodzone w odstępie 3 lat, obie zmarły w niemowlęctwie), Stanisław (również zmarł w niemowlęctwie), Antoni, Władysław, Krzysztof, Stanisława. Odpowiedz Link Zgłoś
ikaes Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 28.06.05, 13:58 mam dwoje rodzeństwa: nasze imiona to: Tomasz, Elżbieta, Ilona mój tata miał 5 braci (od najstarszego) Czesław, Bernard, Jerzy, Józef, Wincenty, Jan Poza tym w rodzinie (cioteczne rodzeństwo): Jacek, Arkadiusz, Agnieszka Bernard, Ewa, Grzegorz Rafał, Kamil, Malwina, Katarzyna, Mateusz, Dominika Dziecio siostry ciotecznej to: Natalia, Arleta, Michał u znajomych: Mateusz, Karolina, Gabriela moi znajomi i ich rodzeństwo: Jacek, Elżbieta, Zbigniew, Anna, Marzena, Beata Łukasz, Magdalena, Malwina Danuta, Agnieszka, Norbert, Kamil Grzegorz, Anna, Krzysztof, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
dorotafrancis Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 28.06.05, 15:48 Osobiscie znam takie zestawy: - Klaudia, Sylwia, Anna - Krystian, Klaudyna, Kamil - Malgorzata, Anna, Krzysztof - Anna, Grazyna, Justyna - Jakub, Krzysztof, Dawid - Przemyslaw, Pawel, Jakub - Marcin, Malgorzata, Jaonna, Kinga, Ewa, Konrad - Barbara, Janusz, Malgorzata, Krzysztof, Grzegorz, Natalia - Magdalena, Anna, Pawel - Katarzyna, Danuta, Grzegorz - Sara, Ben, Alex - Rita, Henry, Lawrence, Sandra, Stella, Julie, Cristina, Vincent, Ronald - Adam, Oliver, Naomi - Arleta, Artur, Dagmara, Marcin - Wieslawa, Sylwia, Slawommir - Dorota, Marcin, Dagmara - Barbara, Katarzyna, Tomasz Tyle przychodzi mi do glowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
glista_ludzka Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 28.06.05, 19:30 Z mojej rodziny: Dariusz (mój wujek, +), Jolanta (moja ciocia), Elżbieta (mama) Bożena (moja bratowa), Małgorzata (jej siostra), Karol (ich brat) Spośród znjomych: Małgorzata, Wojciech, Paweł Piotr, Marek, Tomasz, Anna Odpowiedz Link Zgłoś
andoven Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 01.07.05, 10:51 Od najstarszego do najmłodszego Anna Joanna Aleksandra Norbert Milena Patryk Jakub Katarzyna Kacper Martyna Agnieszka Agata Adam Klaudia Katarzyna Krystian Ryszard Alina Adam Marian Honorata Krzysztof Mirosław Małgorzata Martyna Artur Judyta Daria Ernest Odpowiedz Link Zgłoś
andoven Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 01.07.05, 10:53 A i jeszcze: Małgorzata Agnieszka Aleksandra Marta Kamila Paweł Wiktoria Odpowiedz Link Zgłoś
awe19 Re: Imiona rodzeństw (powyżej dwójki!) 06.07.05, 22:50 Aleksandra, Ania, Agnieszka. Klaudia, Kamila, Kacper. Basia, Kuba, Paulina. Kasia, Robert, Łukasz. Rafał, Ewelina, Wojtek. Anita, Ewelina, Edyta. Odpowiedz Link Zgłoś