Gość: M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 14:51 Dziewczyny, czy te imie jest popularne lub czy staje sie takie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dalenia Re: Imię Klara 21.04.11, 17:00 Popularne na pewno nie jest. Ale mam wrażenie, że faktycznie coraz więcej rodziców decyduje się na Klarę. Myślę jednak, że na miejscu Julii tak prędko się nie znajdzie, jeśli w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
wyczyny Re: Imię Klara 21.04.11, 17:44 staje się popularne, ale wątpie, czy wejdzie kiedyś do pierwszej dziesiątki Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: Imię Klara 22.04.11, 23:42 jagodowa2 napisała: > Staje się bardzo popularna. Póki co, to jej do tego bardzo daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Imię Klara 23.04.11, 00:07 Myślę, że daleko mu do oszałamiającej popularności, mnie sie bardzo podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
marcjanki Re: Imię Klara 23.04.11, 12:23 To prawda teraz dosyć często imię Klara jest brane pod uwagę, ale chyba nie jest aż tak bardzo popularne. Imię całkiem fajne. Odpowiedz Link Zgłoś