Dodaj do ulubionych

dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie

• inga.a.m.r Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 05.05.19, 15:59
      Sara Boruc-Mannei - syn Noah (ma już Amelię i Oliwię)
    • bonbon12 Anna Czartoryska 22.05.19, 21:39
      Syn Antoni, starsze dzieci to Ksawery i Janina.
      • dalenia Re: Anna Czartoryska 23.05.19, 15:02
        Myślałam, że się bardziej wysilą i liczyłam na coś bardziej oryginalnego, szkoooda.
    • dalenia Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 06.06.19, 15:27
      Ewa Farna - syn Artur

Mam wrażenie, że ostatnio Artur przeżywa jakiś renesans.
    • lina_miod Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 06.06.19, 21:15
      Izabela Janachowska na instagramie zdradziła imiona wybrane dla synka - Christopher Alexander.
    • sulimira Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 09.06.19, 04:41
      Sylwia Grzeszczak- Bogna
    • teija_urte Joszko Broda 10.06.19, 16:29
      Córka Antonina.

Dziewczynka ma dziesięcioro rodzeństwa (jedną siostrę i dziewięciu braci).
      Są to: Jan (19 lat), Maciej (17), Tomasz (15), Mikołaj (13), Jeremi (11), Iwo (10), Maria (9), Roch (7), Józef (5) i Piotr (1,5 roku).

Najciekawsze imiona to dla mnie Jeremi i Roch.

Ciekawostką może być fakt, iż mama tej gromadki, Debora Broda, również pochodzi z licznej rodziny. Ma bowiem czternaścioro rodzeństwa! Mignęły mi gdzieś ich imiona, ale teraz nie mogę znaleźć.
    • inga.a.m.r Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 20.06.19, 20:49
      Jakub Błaszczykowski - syn Fabian (ma już Lenę i Oliwię)
    • mary.h Katarzyna Burzyńska 27.06.19, 07:46
      Córka Józefina. Starszy syn - Henryk.
    • inga.a.m.r Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 25.07.19, 01:08
      Agnieszka Sienkiewicz powitała na świecie drugą córkę - Marysię (starsza to Zosia).
    • mamaitwinsy Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 28.07.19, 22:52
      Wojciech Modest Amaro - syn Gabriel Charbel Amaro, ma jeszcze syna Nicolasa oraz dwie córki z poprzedniego związku - Karolinę i Zuzannę.
    • sulimira Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 01.08.19, 05:43
      Robert Gorski:
      Malina Maria
    • carolinams Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 14.08.19, 20:44
      Emilia pięknie i w sumie nietypowo jak na gwiazdy! Dodaję Natalię Klimas-córka Zuzanna.
    • mamaitwinsy Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 26.08.19, 08:01
      Agnieszka Kaczorowska - Emilia
      • mamaitwinsy Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 26.08.19, 08:04
        Magdalena Różczka - Wanda i Helena
    • olinininka Mikolaj Krawczyk i Sylwia Juszczak Krawczyk 22.09.19, 08:52
      Corka o imieniu Konstancja smile piekne imie

Mikolaj Krawczyk ma z innego zwiazku blizniaki Michala i Roberta
      Sylwia Juszczak Krawczyk ma dwoch synow Nataniela i Vincenta
    • dalenia Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 21.10.19, 16:40
      Apoloniusz Tajner - syn Leopold Apoloniusz

Drugie imię oczywiście po tacie, pierwsze po dziadku. A sam tato jest Apoloniusz Leopold.
      • stokrotka_96 Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 26.10.19, 23:04
        Samo imię Leopold super, ale z Apoloniuszem to już zbyt poldkowo
        • gaudencja Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 26.10.19, 23:26
          Fakt, podwójny Poldek. Ale drugiego imienia się przecież nie zdrabnia...
    • mamaitwinsy Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 03.11.19, 18:59
      Joanna Krupa-Nunes - córka Asha-Leigh Presley
      • miraflores5 Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 04.11.19, 18:33
        mamaitwinsy napisała:

> Joanna Krupa-Nunes - córka Asha-Leigh Presley
        >
        >

Asia i Asha. Planowana wcześniej Sophia Grace nudna do bólu, ale chyba wolałabym ją aniżeli Ashę-Leigh(nie wiem skąd ten Presley, bo ja o tym nie wyczytałam).
        • mamaitwinsy Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 04.11.19, 23:39
          Z instagrama samej Joanny wink
    • urshie Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 18.11.19, 17:31
      Anna i Grzegorz Bardowscy (Rolnik szuka żony) - córka Liwia, mają też syna Jana.
    • mamaitwinsy Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 04.12.19, 15:21
      Maria Konarowska - Gaja
      Maria Dejmek - Gustaw
    • mamaitwinsy Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 06.03.20, 21:41
      Rafał Maserak - syn Leonard
    • massie Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 18.03.20, 19:16
      Niektórzy to autentycznie popłynęli z tymi imionami.
    • sulimira Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 06.04.20, 02:02
      Natalia Gulkowska (Top Model):
      Leon, brat Franka
    • sulimira Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 06.04.20, 02:16
      Hania Stach:
      Iwo

Martyna Gawlinska i Jaroslaw Bieniuk:
      Kazimierz

Joanna Drozdowska:
      Helena

Weronika Marczuk:
      Anna
      • dalenia Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 06.04.20, 08:55
        Borys Szyc - Henryk
        • barcelissima Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 02.05.20, 23:46
          Drugie imię Henryka to Gustaw.
    • aledziwok Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 06.05.20, 12:02
      Robert Lewandowski - druga corka Laura.
      • sulimira Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 06.05.20, 21:06
        Czyli Laura wchodzi do pierwszej dziesiatki...
        Swoja droga to troche takie maslo maslane jak dla mnie
      • inga.a.m.r Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 06.05.20, 21:26
        Lubię Laure, ale teraz na pewno jeszcze szybciej się spopularyzuje...
        Dla mnie Klara i Laura to za dużo jednak, jakoś mi się plącze język jak szybko próbuje to powiedzieć.
        • abiela Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 08.05.20, 00:33
          inga.a.m.r napisała:

> Lubię Laure, ale teraz na pewno jeszcze szybciej się spopularyzuje...
          > Dla mnie Klara i Laura to za dużo jednak, jakoś mi się plącze język jak szybko
          > próbuje to powiedzieć.
          >

Ja też mam takie odczucia. Laura w moim odczuciu już jest dośc popularna, teraz pewnie wystrzeli w górę.
      • mebloscianka_dziadka_franka Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 06.05.20, 21:53
        Jak przeczytałam, że Laura, to sobie pomyślałam, że jak to przecież pierwsza córka ma tak na imię... Jakoś Klara i Laura zlewają mi się. Jedno jest pewne to będzie bardzo popularny "zestaw" dla córek.
      • adalwinka Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 07.05.20, 22:18
        Szczerze mówiąc, liczyłam na coś ciekawego, w typie Klary... sad
        I faktycznie ten duet nie brzmi za dobrze.
      • olinininka Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 08.05.20, 21:50
        Katarzyna Glinka aktorka urodzila drugiego syna ma na imie Leo,
        pierwszy syn to Filip
        • abiela Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 09.05.20, 00:06
          olinininka napisał:

> Katarzyna Glinka aktorka urodzila drugiego syna ma na imie Leo,
          > pierwszy syn to Filip

Leo moim zdaniem jest bardzo nieporęczny.
          • sulimira Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 09.05.20, 01:25
            Ja mam te same odczucia. Taki sztywny. Leon, Leopold czy Leonard mozna tak zdrabniac i sa bardziej poreczne i plastyczne.
          • gaudencja Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 09.05.20, 13:35
            Też o tym pomyślałam. Będą wołać Lea czy jednak Leona? Mówić coś Leowi? Widzieć się z Leem? A może we wszystkich przypadkach pozostawią imię nieodmiennym, co jednak brzmi dziwacznie.
    • dalenia Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 09.05.20, 17:32
      Rafał Szałajko (chyba niezbyt popularny aktor) ma fajną gromadkę:
      Józef, Emil, Tytus i Wilhelm (bliźniaki), a teraz urodziła się jeszcze Jagna Maria
      • adalwinka Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 09.05.20, 18:55
        Rzeczywiście fajna gromadka, a zestaw bliźniaków IMO bombowy. Jedynie Jagny nie lubię, bo to dla mnie takie zgrubienie - w rodzaju Gochy i Marychy.
      • chayah Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 29.12.20, 21:45
        Pisałam o Jagnie w wątku "Imiona dzieci urodzonych w 2020 r."
    • aledziwok Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 11.05.20, 14:08
      Patryk Jaki, polityk - córka Aleksandra, starszy syn Radek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.