Dodaj do ulubionych

dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie

• barcelissima Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 13.03.21, 12:54
      Justyna Kozłowska youtuberka z 20 minut spokoju syn Ludwik (a podobno miał być Jerzy) dla mnie super. Justyna ma już troje dzieci Barbarę, Jadwigę i Romana
      • sulimira Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 13.03.21, 14:03
        Fajnie. Ladny zestaw.
      • adalwinka Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 13.03.21, 17:42
        Super, bardzo lubię Ludwika 😊
      • sulika Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 13.03.21, 18:25
        Fajniewink Choć do imion rodzeństwa Jurek bardziej by pasował
      • katarzynkaa Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 13.03.21, 18:42
        Jurek bardziej mi się podobał... Ludwik kojarzy mi się z płynem do mycia naczyń. Ale doceniam, że nie jest to kolejny Antek czy Kuba.

Jakbyście zdrabniały/li Ludwika?
        • adalwinka Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 14.03.21, 18:09
          katarzynkaa napisał(a):
          > Jakbyście zdrabniały/li Ludwika?

Ludwiś, Ludwiczek, Ludek...
        • gaudencja Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 15.03.21, 17:53
          Lutek, Ludek.
        • katarzynkaa Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 19.03.21, 01:44
          Justyna nazywa go Luluś smile
      • chayah Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 13.03.21, 20:39
        O smile
        Ludwik jest fajny, chociaż trochę szkoda mi tego Jerzyka tongue_out
    • katarzynkaa Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 15.03.21, 15:33
      Nie wiem czy była podawana, ale Roma Gąsiorowska ma Klemensa i Jadwigę.
      • zamarzenia90 Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 24.04.21, 00:26
        Taki zestaw sama mogłabym nadać!
    • chayah Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 17.03.21, 13:48
      Żużlowiec Bartosz Zmarzlik został ojcem Antoniego.
      • katarzynkaa Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 17.03.21, 20:05
        Wow... 😁
      • sulimira Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 19.03.21, 07:30
        Kolejny sportowiec.... big_grin
        • chayah Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 19.03.21, 08:21
          Po moich ukochanych gwiazdach "poprzedniego pokolenia" postanowiłam poszukać czegoś "świeższego" i popatrzeć, jakie imiona nadają współczesne gwiazdy 😁

A co do wyboru Zmarzlika: ziew 😁
      • katarzynkaa Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 19.03.21, 08:51
        Jestem ciekawa, co tak wpłynęło na ogromną popularność Antoniego...
    • katarzynkaa Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 20.03.21, 18:40
      Hanna Konarowska - Zosia i Maja
      A jej siostra ma małą Gaję
      • chayah Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 21.03.21, 13:00
        Gaja fajna, chociaż nie należy do moich najulubieńszych imion smile Zosia i Maja - zieew tongue_out
    • dalenia Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 26.03.21, 09:15
      Jacek Kurski - córka Anna Klara Teodora
      Jan Dąbrowski i Sylwia Przybysz - Nela, siostra Poli
      • gaudencja Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 28.03.21, 16:48
        Zabawne, bo prawo polskie nie pozwala na nadanie 3 imion. A dziecko chyba nie jest jeszcze ochrzczone, więc nie nosi trzeciego imienia chrzestnego.
    • barcelissima Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 12.04.21, 22:16
      Klaudia Halejcio zdradziła, że nazwie córkę Nel.
      • mamaitwinsy Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 12.04.21, 23:31
        Widziałam, że na IG pytała o pomysły na imię.
        Dużo ciekawych propozycji tam padło, ale komentarze z imieniem Nell/Nel tez się pojawiły i właśnie było widać, że autorce posta się spodobały wink
    • zamarzenia90 Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 24.04.21, 00:25
      Krzysztof Jankowski Jankes - syn KUBUŚ wink
      • chayah Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 24.04.21, 08:41
        Co poniekąd było do przewidzenia 😁
        Ile można z tym Kubusiem?
        • sulimira Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 24.04.21, 17:45
          Wyglada na to, ze sie dwiemy ile mozna wink
      • mamaitwinsy Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 24.04.21, 10:25
        Nuuudaaa
    • sulimira Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 01.05.21, 04:20
      Justyna Sieklucka- corka Laura
    • barcelissima Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 06.05.21, 14:58
      Maciej Kot (skoczek narciarski) syn Filip
    • mamaitwinsy Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 13.05.21, 10:07
      Ania Starmach - syn Gustaw, brat Jagny.
      • sulika Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 13.05.21, 14:00
        Fajny zestaw.
      • dalenia Aleksandra Hamkało 22.05.21, 13:09
        mamaitwinsy napisała:

> Ania Starmach - syn Gustaw, brat Jagny.
        >

U Aleksandry Hamkało taki sam duet. Jej syn to Gustaw, a ma już Jagnę.
    • olinininka Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 18.05.21, 10:22
      Małe sprostowanie córka Marty Żmudy Trzebiatowskiej to Klara Kula a nie Paulina. Czytałam ostatnio artykuł gdzie aktorka była zdumiona że Wikipedia podała że jej córka to Paulina i dodała że nie zawsze to co się czyta na Wikipedii to prawda. Ostatnio to zmieniono i teraz jest jedynie dopisek że ma córkę i syna. Inne artykuły to powielaly i stąd ta Paulina. Aha i w sumie też nie wiadomo czy jej syn to Bruno czy Brunon w różnych artykułach różne informacje.
      Według mnie Paulina nie pasowała do imienia brata, Klara zdecydowanie lepsza.
      • dalenia Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 18.05.21, 13:12
        Klara ładniejsza, ale za ta z nazwiskiem nie współgra IMO wcale.
        • mamaitwinsy Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 18.05.21, 15:14
          Klara ładna, ale do nazwiska nie pasuje.
      • sulika Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 18.05.21, 17:17
        Klara pasuje bardziej do Brunona. A do nazwiska nie pasuje IMO ani Klara, ani Paulina, ani Brunosmile
        • sulimira Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 18.05.21, 17:44
          To fakt, zadne imie nie pasuje do tego nazwiska smile
    • mamaitwinsy Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 10.06.21, 19:44
      Olga Frycz czeka na Zosię (ma już Helenę).
      Imo dość popularny duet dla sióstr.
      • sulimira Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 11.06.21, 04:01
        Nuda
    • mamaitwinsy Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 18.06.21, 12:36
      U Zofii Zborowskiej ma być Nadzieja.
      Ja się zaskoczyłam, ciekawa odmiana wśród gwiazd smile
      • barcelissima Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 18.06.21, 12:57
        Wiedziałam, że będzie coś oryginalnego. Podoba mi się.
      • chayah Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 18.06.21, 14:42
        Bardzo ładne imię! Podoba mi się!!! ❤️❤️❤️
      • dalenia Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 18.06.21, 19:42
        Nadzieja Wrona? surprised
        • barcelissima Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 18.06.21, 20:14
          To już gorzej big_grin, ale to imię po babci, więc pewnie chęć upamiętnienia i uhonorowania była większa niż niedopasowanie.
          • dalenia Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 19.06.21, 09:30
            Rozumiem, ale dla mnie jednak dobro dziecka powinno być ponad chęcią upamiętnienia kogokolwiek wink i tak, uważam, że Nadzieja Wrona może mieć przekichane, ja bym tak nie ryzykowała.
        • mamaitwinsy Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 18.06.21, 22:20
          Nazwisko trochę nie psuje to fakt…
          • mamaitwinsy Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 18.06.21, 22:20
            pasuje*
      • zamarzenia90 Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 19.06.21, 00:43
        Ooo, Nadzieja jest super!
      • sulimira Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 19.06.21, 03:54
        Z nazwiskiem troche gorzej, ale to jest chyba pierwsza Nadzieja wsrod gwiazd. Bardzo orginalnie i naprawde pieknie. Przeslanie tego imienia jest cudne.
      • carolineko91 Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 22.06.21, 00:43
        Łał, Nadzieja mnie zaskoczyła.
        Chociaż zgadzam się, że z nazwiskiem średnio pasuje.
      • katarzynkaa Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 06.09.21, 08:55
        Zosia na Instagramie mówiła, że gdyby był chłopak, to nazwaliby go po dziadku męża - Zdzisław.
    • carolineko91 Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 26.06.21, 18:48
      Kamila Szczawińska - Zoya (ma już Juliana i Kalinę)
      • sulimira Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 26.06.21, 19:17
        Juliana, a nie Yuliana?
        • carolineko91 Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 26.06.21, 21:14
          Nie jestem pewna, ale na IG widziałam, że pisała Julek.
    • olinininka Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 02.07.21, 14:16
      Halinka Mlynkowa i Marcin Kindla 29 czerwca zostali rodzicami chłopca o imieniu Leo (Halinka z bulym mężem Łukaszem Nowickim ma syna Piotra, a Marcin Kindla z pierwszego małżeństwa ma syna Nikodema)
      • teija_urte Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 03.07.21, 23:15
        Mam nadzieję, że pełna forma to jednak Leon...
        • gaudencja Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 26.07.21, 22:26
          Ja też...
    • teija_urte Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 03.07.21, 23:13
      Aleksandra Szwed - syn Gustaw. Jej starszy syn to Borys.
      • sulimira Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 03.07.21, 23:37
        To teraz gwiazdy przeskoczyly z Henryka na Gustawa. Szkoda, ze gwiazdy nie maja naszej wyobrazni wink
        • emnilda.wolna Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 03.07.21, 23:55
          Marcin Meller i Anna Dziewit-Meller od paru lat mają Gustawa i Barbarę. (Nie wiem, czy już są w wątku).
      • katarzynkaa Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 04.07.21, 09:44
        Gustaw jest fajny! O wiele lepszy od Henryka, którego nie lubię.
      • dalenia Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 10.08.21, 00:51
        Aleksandra Szwed chyba urodziła teraz córkę, a ten Gucio to jej pies wink
    • katarzynkaa Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 04.07.21, 09:41
      Halinka Mlynkova urodziła syna Leo. Ma już Piotra, a jej partner ma syna Nikodema.
      • katarzynkaa Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 04.07.21, 09:42
        O, dopiero zauważyłam, że już ktoś wpisał tę informację. smile
    • sulimira Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 06.07.21, 08:18
      Klaudia Halejcio: Nel
      Agnieszka Kaczorowska ma nadac drugiej corce imie Gabriela
    • barcelissima Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 07.07.21, 19:41
      Agnieszka Włodarczyk syn Milan
      • sulimira Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 07.07.21, 22:56
        To imie chyba wspina sie bardzo szybko w rankingach. W tym roku czesto je spotykam.
    • katarzynkaa Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 09.07.21, 07:58
      Rafał Maślak czeka na Michalinę. Ma już syna Maksymiliana.
    • inga.a.m.r Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 30.07.21, 19:45
      Agnieszka Kaczorowska-Pela urodziła Gabrielę (ma już Emilię)
    • dalenia Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 10.08.21, 12:49
      Piłkarz Jan Bednarek - córka Lily.
      • dalenia Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 10.08.21, 12:50
        A przepraszam, Lilly wink
    • emnilda.wolna Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 21.08.21, 19:17
      Było, nie było?

Krzysztof Cugowski: Piotr i Wojciech
      Sławomir Łosowski: Tomasz
      Waldemar Tkaczyk: Adam
    • emnilda.wolna Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 26.08.21, 15:22
      Monika Rakusa, pisarka:
      Antoni (1990)
      Klara (2001)
    • dalenia Re: dzieci polskich gwiazd - aktualne zestawienie 26.08.21, 15:35
      Kinga Gajewska i Arkadiusz Myrcha (oboje politycy) mają Juliusza, Liliannę, a teraz dołączył jeszcze Amadeusz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.